Wpisy 3 236 969 – 3 237 068
20 maja 2018 08:52 → 20 maja 2018 10:31, 100 wpisów
nie wiem od kogo i niechce mi sie sledzic maj pan jocia lubili czytac czacik nawet pare stron wstecz az tak mi na dekiel nie bije cos pyknelo miedzy sebem a emerytka jedno na drugiego a myslalem ze dali sobie na luz nie widza siebie
co do wczoraj do nocy masz racje wrocilo cos czego jakis czas nie bylo
Gryks
widać mi bije - przeczytałem prawie wszystko z tej strony - i czat i forum, i typowanie na żywo i poprzedni "epizod" i powiem Ci, że tu jest
baaardzo dużo "zaszłości"
między userami i - tylko nicki się zmieniają
A dlaczegóż to ktoś by miał się za czymś jednym opowiadać mając możliwość wyboru ?
widać mi bije - przeczytałem prawie wszystko z tej strony - i czat i forum, i typowanie na żywo i poprzedni "epizod" i powiem Ci, że tu jest
baaardzo dużo "zaszłości"
między userami i - tylko nicki się zmieniają
A dlaczegóż to ktoś by miał się za czymś jednym opowiadać mając możliwość wyboru ?
Aha i jeszcze do Oli żenujące są twoje wypowiedzi wiesz ze mógłbym odbić piłeczkę ale nie zniżę się do pewnego poziomu
czas na cyferki po to do tego ta strona czasem ludzie sie zapominaja za duzo pisza nie potrzebnych rzeczy na cyfrach by siee skonczyl czacik tylko ze jak pisac to tez jakis umiar kultura powina byc
ja mam robal ten nick i jeszcze jeden 1 osoba bynajmniej z tego co wiem wie jaki nie mam na mysli paska nieraz tam zapisuje liczby czasem typne
nie bawie sie w zamienianie nikow udawanie roznych osob pod roznymi nickami nic mi z dziecinstwa nie zostalo
Co do strony Korna merytoryczne rozmowy na konkrety temat bez ........ i tyle w temacie i nikt tam do niczego nie zmusza za opowiadaniem się za ta czy inna opcja i to mi pasi
gryks
imo - nie ma problemu w kilku nawet nickach - do t y p o w a n i a - jak kto lubi...
/rekordzista miał ponad kopę /
problem się zaczyna, jak służą do t r o l l o w a n i a
jak sam mędrzec ze sobą zaczyna się spierać coby się uwiarygodnić
pisząc ze stałki i fona np co czasem doskonale widać
pomijając wyższe techniki
imo - nie ma problemu w kilku nawet nickach - do t y p o w a n i a - jak kto lubi...
/rekordzista miał ponad kopę /
problem się zaczyna, jak służą do t r o l l o w a n i a
jak sam mędrzec ze sobą zaczyna się spierać coby się uwiarygodnić
pisząc ze stałki i fona np co czasem doskonale widać
pomijając wyższe techniki
bym sie nie zgodzil doktor miesiac temu luknelem z ciekawosci ci od kultury maj tfus i krzysio kultura szcegolnie do kobiet obaj
a moze rekordzistka jocia tzw pewnie bylo troche choc moze to przemilczec pikny dzien
obal cos w tym jest o spieraniu tu laptop po lewej fon po prawej tablet i jedzie na 3 nicki sam ze soba
gryks a może to ciebie jednak coś boli bo widzę spinasz się niesamowicie żeby znaleźć cokolwiek chwytasz się jak tonący brzytwy
ta reka od szwów i sie ciesze ze wrzodow majfana cofnietego krzysia i ten dwulicowki joci nie ma i tyle w temacie ide w liczby a ty lubisz ta strone widze ze zagladasz bedac na tamtej
tak zaglądam bo patrze na mapy i czasem zerknę na czat to wolny kraj i tym się różnimy ze ja nie obrzucam nikogo błotem / dobra ciach bajera bo mówił chłop do obrazu a obraz ani......
Witam
14,44__11,43__7,66__17,28__
22,45/59__55,69__15,75/16__
49,70/36__63,68__
23,26,29__41,47,48__
2,16,28,36__
2,10,20,74__
14,44__11,43__7,66__17,28__
22,45/59__55,69__15,75/16__
49,70/36__63,68__
23,26,29__41,47,48__
2,16,28,36__
2,10,20,74__
Widać że Jocia tu wszystko czyta
Pozdrowienia i miłej niedzieli dla Joci
Pozdrowienia i miłej niedzieli dla Joci
musi wszystko kazda kropeczke przecinek czy u z kreska czy bez czy a czy ema kreseczke czy ktos kogos obgadal wyzwal tylko nie widzi jak nie widziala jak jej ulubiency tfu maj tfu rzyso wyzywali obrazali i dalej pewnie nie widzi z tego co wiem pisza o nas rozne rzeczy na pasko na ole na mnie po czym kasuja jacy oni ok kurtularni czysci
dobra ide nie bede tym wypierdka tematu dostarczal wielbiciela tfu zaklamnej tvp jak i innym media tematow dostarczal pozdro dla was i zdeklowanego majfana i cofnietego krzysia
aaa gdyby nie oni strona korna by nie istniala i tyle niech se pisza robia to co tutaj bez nich jest pokojnie ok poza wczoraj i noca jak dobrze ze was nie ma
Wczoraj trafiłem na sucho 5/7 w multi jutroku zagram na mokro raz za 25 zł stawka a wy
Jutro miało być pisze z komórki
slucham wlasnie andrea boceliego przy dobieraniu cyferek do 3 zakladu
Koniec Bonusa w Multi Multi mam co prawda 4 zakłady na 10/10 z Plusem ale szkoda....to ostatni szwonek by Bonusa zgarnąć..
poczekaja troche gdzie sie im spieszy i tak nie bedzie naliczany
A kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera... Tak się nie robi..
dla nich bajwazniejsze bedzie ile osob od jutra za 2,50 zagra ze stawka 2 ciekawe co za tydz dadza ile skreslen milo by bylo 6 skreslen
w moim mniemaniu pieklo wymyslone przez ludzi jest na ziemi ale ok kazdy uwarza innaczej
ludzie jutro rusza z tymi stawkami tylko co pozniej trz dobrze liczy dobrac bez tego moze byc 0/7 z plusem 1 zaklad 5 zl a przy 5/7 cos tam wpadnie tylko zeby te wlasciwe dobrac
Jeśli chodzi o mnie to gram na 10/10 chce wygrać główną póle.. na mniej liczb niż 10 z reguły nigdy nie gram ta promocja mnie nie interesuje 7/7
forsa zeby o pule zagrac trza tez cos miec w zanadrzu taka 7 skreslona np
Trafiłem już prawie każdy stopień wygranej..oprócz 10/10 pora na niego..
ja na poczatku bylem na nie z ta stawka x2 jutro we wrocku sie puszcze 2 zaklady po 7 skreslen lub 1 z pluszem tzw zartobliwie
zobacze jakie bede wieczorem liczby w multi pensji i mini jak i wg kalendarza
Gryks nie zagram..i tak gram na 10/10 i to z Plusem mam zwrotu prawie 500 złoty coś doľoze i zagram na 10/10 cztery zakłady z Plusem na 28 losowańnie ważne czy wygram czy gó...o wygram ale walczę
Grajmy wszyscy na 7 liczb...rozpisuje liczby na koncowki ale biore pod uwage tylko ciagi najmniej 4 liczby w dziesiatce
ja mam sklepik obok stacje bp nie daleko tylko ze nieraz tak jak u innych w wolne dni maja nagle awarie
forsa sie zobaczy puszczam typowana 10 typowana 5 dobiore i 8 z typowanej 3 ,2 i pewniaka 2 liczby dobiore 2 i 11 z lotka
Czy jak ktos pierwszy w typowaniach na koncu miecha...jakas nagroda jest?
cos z 1 liczbe masz dusia do zaproponowania ja mam to co typniete w mini
mialem dac 4 zaklad na 8 lub 9 skreslen zostaje przy 3 jak pisalem 1x10 1x5 1x8 z 11 i 2 z lotto ide sie zaraz puscic
07,16,22,03,19,24 zostawiam profilaktycznie na sucho pare powtorek z 24 i 19 z 14h