Wpisy 3 234 537 – 3 234 636
18 maja 2018 12:07 → 18 maja 2018 12:59, 100 wpisów
Junak jak wygrasz 335 000 000 zł to gdzie mnie zaprosić ?
Angierski a masz link do rozpiskę w Mulatkę na 15 liczb ?
ale system jeszcze nic nie daje, bo trzeba podstawiac liczby co losowanie
ja na kolejne losowanie moglbym rozpisac
ja na kolejne losowanie moglbym rozpisac
Junak ja mam puszczoną Eroinę. Puszczę jeszcze jedną z maszyny
moglbym np rozpisac ci systemik z liczbami na jedno losowanie ale granie tymi samymi liczbami raczej nie ma sensu
Co losowanie inne liczby ?
A z tą promocją na 7kolejna babka nic nie wie z kolektoryi się dziwi skąd to wziąłem
I ile zakładów?
oczywiscie nie to ze inne diametralnie, ale zmieniajace sie z czasem
Tomi to gdzie Ty chodzisz do tych Fioletowych Budek ? U mnie wszystkie wiedzą
zalezy ile chcesz wygrac jak 10/10 to duzo wiecej niz jestes w stanie grac przez dlugi czs
Ile trzeba puścić zakładów?
Chcę wygrać 7/7
W Mulatkę
mam rozpisaną eurojacopt
i tak się zastanawiam co
tu może wypaść...Sebastian
i tak się zastanawiam co
tu może wypaść...Sebastian
7/7
Eroinę to trudna sprawa Junak
Czekam
Junak może ja jeden a Ty drugi ?
3 zaklady wystarcza przy dobrych liczbach przez 10000 losowan
Jak wygramy czyli ktoś z nas to jedziemy w ustronie miejsce liczyć pieniążki
10 000 losowań?
Co to oznacza?
zobaczysz jak zrobia promocje czy ktos wygral duzo 7/7 to sie zdziwisz
Zdziwię się?
40.000 szansa 3 zaklady po 10.000 losowan to 30 tys czyli okolo 1 x 7/7 pryz dobrych liczbach wygrasz okolo 2x7/7
Czyli raz na 3 miesiące wygram 7/7 ?
Tak to mam rozumieć?
hey junak nudzilem sie wczoraj i tak na suchelca pare liczbek wybralem z nich bym cos zlozyl gdy bym gral
3 233 714. gryks76 2018-05-17 (18:28) Zagłębie Lubin )))
2,6,9,12,45,42,43,34,21,24,18
a dodatkowe 4,7,9,2 ktoes z tych np 2,9
spadam dalej poziorac lecz wroce
3 233 714. gryks76 2018-05-17 (18:28) Zagłębie Lubin )))
2,6,9,12,45,42,43,34,21,24,18
a dodatkowe 4,7,9,2 ktoes z tych np 2,9
spadam dalej poziorac lecz wroce
Człowieku to po co mi system w którym gram 3 ma zakładami i wygrywa 7/7 raz na 2 lata skoro ja gram jednym zakładem przez 2 miesiące i juz miałem raz 6/7 kilka razy 5/7 i kilkadziesiąt razy 4/7 ?
13 lat ?
Przez 13 lat to ja mam zamiar mieć przynajmniej 30 razy 7/7
ale jest pewien myk ktory przyspiesza trafianie wysokich wygranych
puszczac 30 zakladow niz 3 i trafisz 10 razy szybciej czyli w ciagu roku
a tak na serio sa pewne mozliwosci poprawienia trafiania duzych wygrancyh przez odpowiednie systemy ktore wspolgraja z liczbami wtedy daja duzo wiecej
puszczac 30 zakladow niz 3 i trafisz 10 razy szybciej czyli w ciagu roku
a tak na serio sa pewne mozliwosci poprawienia trafiania duzych wygrancyh przez odpowiednie systemy ktore wspolgraja z liczbami wtedy daja duzo wiecej
No tak ale w tym czasie miałem też 2 razy 5/5 i gram jak na tą chwilę za ich pieniążki a nie za swoje
A ile zakładów musisz puścić codziennie ?
10/10 w ciągu miesiąca?
Mogę się założyć o moją puszkę pieniędzy że w ciągu miesiąca nie trafisz 10/10 pasuje ?
Jak trafisz oddaję VI całą moją puszkę pieniędzy a jak nie trafisz dajesz mi powiedzmy symboliczne 100 zł pasuje ?
przy 328 tys zakladow w sumie przez wszystkie losowania po 30 zakladow na losowanie bylo 16 x 7/7
czyli na okolo 11000 losowan padla 7/7 zalozmy co 687 losowan nie liczac kilku 7/7 w jednym (srednia)
oczywiscie srednio normalny czlowiek by trafil grajac np. stalymi liczbami 7/7 x 7 tym systemem
czyli na okolo 11000 losowan padla 7/7 zalozmy co 687 losowan nie liczac kilku 7/7 w jednym (srednia)
oczywiscie srednio normalny czlowiek by trafil grajac np. stalymi liczbami 7/7 x 7 tym systemem
skutek jest taki ze majac liczby dobre wygrasz wiecej, ale nie lodz sie ze ci sie zwroci bo tylko 50% zamiast 40% zwrotu
Sebastian_M znow grajac 1 zakladem masz zagwarantowane ze w przypadku 10.000 zakladow trafiasz maksymalnie 1x7/7
Sebastian_M po co mam sie zakladac - jak wygram to wystarzy mi wygrana
to jest to samo co skreslasz zalozmy 10.000 losowan czyli roznych kombinacji a maszyna losuje jeden raz (odwrotnie niz ty grasz np. stalymi liczbami) i w tych 10.000 losowaniach musisz trafisz 7/7
proste rozmumowanie a teraz wygeneruje system na 10.000 losowan ze wszystkich liczb 80 i powiem ci ile weszlo 7/7 w kazdym losowaniu
proste rozmumowanie a teraz wygeneruje system na 10.000 losowan ze wszystkich liczb 80 i powiem ci ile weszlo 7/7 w kazdym losowaniu
czyli zalozmy maszyna generuje kombinacje jako system a ty wysylasz te same liczby (to tak jakbys system z 10 tys kombinacji generowal na jedno losowanie)
Ok
i co widac dokladnie tyle 7/7 co pokazuje prawdopodobienstwo system z roznych liczb i 10000 kombinacji raz daje 10 x 7/7 a przez kilka losowan nic
dokladnie srednia matematyczna daje 2670 i tyle trafiono systemem 2670 idealnie tyle samo co daje prawdopodobienstwo
wiec nie masz szans typowac lepiej bo to sa wlasnie losowe zaklady ze wszystkich 80 liczb chcesz to ci wysle zrzut ekranu
dokladnie srednia matematyczna daje 2670 i tyle trafiono systemem 2670 idealnie tyle samo co daje prawdopodobienstwo
wiec nie masz szans typowac lepiej bo to sa wlasnie losowe zaklady ze wszystkich 80 liczb chcesz to ci wysle zrzut ekranu
Ciekawe
i nawet 6/7 trafiono 79953 razy a srednia 80078 nie wiele wiecej
To było po to żebym ja wygrał. A Ty i tak nie wygrasz w ciągu miesiąca 10/10 w Mulatkę
Nie masz na to żadnych szans grając nawet 20 zakładów dziennie
To co to za zwrot %
To jest do tylu tak ?
60%w plecy tak ?
Sebastian_M teoretycznie nie mam ale znam kilka mykow ktore wlasnie daja duzo lepsze wyniki
Myki dają możliwość ale nie w ciągu miesiaca
dlatego zalezy mi bardzo na trafieniach 10 lub wyzej na okolo 14-19 liczb
Na 19 liczb trafienie 110 jest w miarę możliwe
na 19 statystyka trafia
31 x 10/19
9 x 11/19
2 x 12/19
1 x 13/19
31 x 10/19
9 x 11/19
2 x 12/19
1 x 13/19
eh a nawalka dalej uparcie stawia na peszke i blszczykowskiego mam nadzieje ze 4 czerwca przy ogloszeniu ostatecznej ekipy ich nie bedzie jeden oldboi drugi drinkarz ich dalej a mlodego z zabrza kadziore wywalil eh
no i teraz buduje statystyke ktora trafia 50 x 10/19 i 20 x 11/19
juz mam rezultaty ktore sa bardzo dobre nawet w keno
jeszcze sortowanie liczb musze napisac dla mniejszej ilosci typowanych liczb
jeszcze sortowanie liczb musze napisac dla mniejszej ilosci typowanych liczb
i tyle.. czekac na wysokie trafienie i malym systemem normalnie mozna wygrac sporo
senegal ma dobra ekipe kolumbia tez japonczycy mniej mi znani kadrowicze polski maja tez moc lewy milik glik piszczek mlodzi kowncki bednarek decydowac beda detale bledy o wynikach ktos musi odpasc byle po walce slabeuszy tam nie bedzie kazdy moze z kazdym jak i kazdy ma 1 cel wyjsc z grupy
okreslilbym jako hardcore intelektualny - ale sa jeszcze pewne myki tworzenia systemow
i tyle
i tyle
poprostu juz zadna statystyka nie da rady wyzej wskoczyc jest pewna granica
czas typnac mialem zapisane wykasowalo mi sie zrobilem z pamieci ponownie udalo mi sie tylko 10 skreslic eh i puszczone mam tak 1x10 2x8 1x9 to do losowanka
Angierski ale jest to wykonalne
Ja to wiem
Moja maszyna jest do dupy...mini same pudla...nie gramna szczescie to 12,5 w tyl
Trzeba na to czasu. Pieniążków i samodyscypliny
skoncze ta statystyke i mozemy sprawdzic jej skutecznosc - moge sie z kazdym zmierzyc
no wykonalne - jesli jest chociazby nikla szansa - tak, ale nie powtorzysz tego kilkukrotnie
no wykonalne - jesli jest chociazby nikla szansa - tak, ale nie powtorzysz tego kilkukrotnie
Tomi masz maszynę?
Ja dopiero będę miał maszynę
Angierski wystarczy że raz się uda