Wpisy 3 233 682 – 3 233 781
17 maja 2018 18:01 → 17 maja 2018 20:15, 100 wpisów
taaa, ale największy "zaciesz" ma ten "pan Stanisław" tym razem s.t.w.o.r.z.o.n.y po to tylko /chyba/ coby mieć zaciesz
i jeszcze nie wie nawet, że będzie katalizatorem do zmian w formułach stron netowych - do "elitarnych" stron z dostępem jedynie dla "powołanych", z zamkniętymi komnatami - na kod, hasło, z wprowadzającymi, itd itp...
bo - tak, tak - użytkowników netu, chcąc - nie chcąc, czekają pewne zmiany, to nieuniknione
i jeszcze nie wie nawet, że będzie katalizatorem do zmian w formułach stron netowych - do "elitarnych" stron z dostępem jedynie dla "powołanych", z zamkniętymi komnatami - na kod, hasło, z wprowadzającymi, itd itp...
bo - tak, tak - użytkowników netu, chcąc - nie chcąc, czekają pewne zmiany, to nieuniknione
5/9 >>> 37 itd.....
https://www.youtube.com/watch?v=CJIVz9nYx7I
https://www.youtube.com/watch?v=CJIVz9nYx7I
Alfa...nie wiedziałam,że chcesz mnie tam zabrać.
A co byś tam ze mną robił
A co byś tam ze mną robił
2,6,9,12,45,42,43,34,21,24,18 z tych bym wybrał 5 liczb do ej jak bym grał
Ulala Senych by nie było bo byś nie mogła zasnąć alfa by się postaral o to
Ok bo pozartowalem chyba nie obraziłem reumatyzmem miłego wam idę do żonki
Kiedy ta prom na 7 ...nie moge sie doczekaclicze ze ludzie pojda na ten uklad. I grac beda we wiekszosci na 7 bo przy 3/7 juz. 4 zl
Alfaidziesz spac?ciezko jest trafic 4/7 nawet jak grasz jedna dzuesiatkato bedzie tydzien prawdy
ulala ->> 3233687 ->> nie, dlatego napisałem - "pan Stanisław" - z ""
pan Stanisław, to taka postać, co to kiedyś pisałem - zapoznał w necie, jako b. fajna kobitka pewnego młodzieńca i co to do konsumpcji czule zapowiadającedj się znajomości jakoś nie doszło, ale
takich "panów Staszków" jest od metra, powiedziałbym wręcz, że /prawie/ co jakiś d z i w n y nick, to p. Stasio
pan Stanisław, to taka postać, co to kiedyś pisałem - zapoznał w necie, jako b. fajna kobitka pewnego młodzieńca i co to do konsumpcji czule zapowiadającedj się znajomości jakoś nie doszło, ale
takich "panów Staszków" jest od metra, powiedziałbym wręcz, że /prawie/ co jakiś d z i w n y nick, to p. Stasio
...zresztą, jeśli mamy być szczerzy, to i taki Pan Pan nie daleko ma do pana Stanisława,
albo Jolka - co nie chciała dawać - i mają do niej pretensje,
czy taki nick, jak Ma
Ma
mag..
czy ten od bateryjki
itede itepe
oj, cholibka - coś z klawiaturą
wesołego trafnych
wysłanych
albo Jolka - co nie chciała dawać - i mają do niej pretensje,
czy taki nick, jak Ma
Ma
mag..
czy ten od bateryjki
itede itepe
oj, cholibka - coś z klawiaturą
wesołego trafnych
wysłanych
dzisiaj poczekam na Czat gdzie ten czat się odbywa ? czy wie ktoś co
A nic takiego fajnie napisales ortografia się nie przejmuj mało kto reaguje bo i po co jesteśmy ludźmi błędy się zdarzaja
Lewy obecność na zielonej obowiązkowa od 21:30 masz szczęście masz 1 numerek zadajesz pytanko na początek
Cześć
Jak tam gryks zatypowany?
Czacha dymi ?
Zgrywus jaką czujesz Mod bo ja nie wiem o co chodzi
Jaką moc czujesz
Jakby mi czacha to może ustawiłeś sobie na najwyższą moc to musisz trochę podregulować na niższą to czacha nie będzie dymił a
Marek
U mnie tymi ognisko na grillu
Dyni
Dymi
Co ma nie ma cię na 21:40 przyznawać się
Ale was to dużo hohoho
Tommy A skąd wiesz którędy Ola chodziła że idziesz jej śladami
Ola
Ola musisz uważać bo twoimi śladami idzie bardzo dużo ludzi
Ola Brawo Za cztery z pięciu w mini
Ola nie mogłaś jeszcze tej jednej skreślić prawidłowo
Ola wtedy twoimi śladami to nie tylko zielona wyszła Ale wszystkie inne Tysiące ludzi miliony ludzi twoimi śladami wyszli
U mnie pada deszcz
Co dobrze wróży na nadchodzące losowanie
Ja zawsze puszczam na trafika ale widocznie lepiej puszczać na chybicka bo wtedy więcej liczb można trafić
Ola ja tak czuję że ty wcześniej czy później to wygrać grubsze pieniążki
Coraz lepiej ci idzie i bardzo dobrze
Ola jak tam w pracy bardzo zmęczona
Ola jak byś tak wygrała piątkę w mini to byś zrobiła sobie dwa tygodnie przerwy czy nie chodzi mi o pracę
Napisałem Chodzi mi o pracę twoją
Ja rozumiem że lubisz swoją pracę ale kiedyś też trzeba troszkę odpocząć prawda
Czesc Sebus
Mini wygrana 5/5 to nie jest aż taka bardzo duża wygrana ale na jakiś czas by starczyło