Wpisy 323 185 – 323 284
31 maja 2011 09:26 → 31 maja 2011 10:30, 100 wpisów
krisekb oczywiście Twój argument jest niezbity i przekonał wszystkich...
Krisekb - gdybyś mógł rozwinąć... bo chociaż zdanie typu "tasiemiec" to ja nic nie zrozumiałam. Jakieś masz uwagi do typowania w grupach?
Dzień dobry państwu!
Dzień dobry państwu!

Lestek.. czy Ty Uważasz że w TS pracują debile i nie mają "szperaczy" którzy obserwują takie strony? sorki jeśli uważasz że gra jest naprawdę losowa, to powodzenia w dalszej zabawie.. są niezbite dowody że gra nie jest losowa. Popieram każdą ideę żeby "im" dokopać, ale w ten sposób to tylko sami się podkładacie.
Liluś 
Krisekb - to niezwykle interesująca teoria ... a jakie "niezbite dowody" masz na myśli?

Krisekb - to niezwykle interesująca teoria ... a jakie "niezbite dowody" masz na myśli?
Każdy kto ma i prowadzi zwykłą statystykę liniową widzi i wie o czym mówię
krisekb a ty uważasz że w TS nie robi się nic tylko wchodzi na strony i wprowadza do komputera wszystkie możliwe kombinacje podane przez graczy tylko po to żeby nie dać wygrać?
W grach losowych jest tyle kombinacji, że nie trzeba kombinować. Dodatkowo taka wygrana to niesamowity impuls. Wiesz co by się stało, jeśli jakaś grupa trafi 10/10? Media, news na całą Polskę. A za takim sygnałem idą nowi klienci. Nie bądź malkontentem. Mamy przykłady, że osoby, które podają liczby do publicznej wiadomości - wygrywają. I w Polsce i na Świecie.
W grach losowych jest tyle kombinacji, że nie trzeba kombinować. Dodatkowo taka wygrana to niesamowity impuls. Wiesz co by się stało, jeśli jakaś grupa trafi 10/10? Media, news na całą Polskę. A za takim sygnałem idą nowi klienci. Nie bądź malkontentem. Mamy przykłady, że osoby, które podają liczby do publicznej wiadomości - wygrywają. I w Polsce i na Świecie.
Zobaczycie, dziś będzie głośno o grupie A. Już teraz liczby nieźle się układają... A jeszcze 4 brakuje.
Ale skądś się tu wziąłeś, Krisekb, czyli sam grasz/grałeś.
Zresztą, czy statystyka może być niezbitym dowodem w grze LOSOWEJ?
Takich teorii spiskowych jest mnóstwo.
Ja nie wierzę, że sztab ludzi z TS sprawdza wszystkie nasze typowania i wprowadza je u siebie, żeby tylko, broń Boże, nikt nie wygrał.
A przypominam, że Pasko nie jest jedyną stroną o tej tematyce.
W mojej opinii nikogo tutaj nie przekonasz, każdy z nas jest dorosły i gramy bo chcemy. I tyle.
Przymusu nie ma, póki co...
Zresztą, czy statystyka może być niezbitym dowodem w grze LOSOWEJ?
Takich teorii spiskowych jest mnóstwo.
Ja nie wierzę, że sztab ludzi z TS sprawdza wszystkie nasze typowania i wprowadza je u siebie, żeby tylko, broń Boże, nikt nie wygrał.
A przypominam, że Pasko nie jest jedyną stroną o tej tematyce.
W mojej opinii nikogo tutaj nie przekonasz, każdy z nas jest dorosły i gramy bo chcemy. I tyle.
Przymusu nie ma, póki co...
Lestek... mogę się z Tobą założyć, że żadna z grup nie trafi 10 z 10, TS nie musi się w żaden sposób promować, bo ludzi grają i grać będą, boli mnie to że kasę można wygrać, a Wy zabieracie się do tego od dupy strony.
Nie graj, bo przecież jak kupujesz zakład to informujesz TS o swoich liczbach. Na bank Ci to zablokuje i nie wygrasz!
wolę się zabierać od dupy strony niż na niej siedzieć i nic nie robić
Gry losowe to w 99% szczęście. A nasze typowania i metody tylko szczęściu mają pomóc. Znam dwóch szóstkowiczów i obaj mieli po prostu szczęście.
Dam wam zagadkę jeśli już o dupach.
Jak Ci ktoś włoży palec do dupy, kto ma palec w dupie, on czy Ty?
Jak Ci ktoś włoży palec do dupy, kto ma palec w dupie, on czy Ty?
Pozytywka, chyba zupełnie nie Wiesz o czym mówisz.... porównaj sobie wczorajsze losowanie I i II na na trójkach z losowaniem z dnia 23.09.2010 II i 24.09.2010 I a będziesz wiedział jak trójeczka dzisiaj gra.
zawsze można typować na kartce, w tajnym pamiętniku... wtedy minimalizujemy ryzyko przekrętów TS 
Dopijam kawę i zmykam popracować
Krisekb - owszem, ja nie rozumiem, ale tylko jednego: dlaczego się uczepiłeś grup? Niech sobie grają jak chcą, jeśli umoczą - to swoją kasę.
Ty masz swoje statystyki - oni swoje pewniaki.
Graj i dać grać innym!
Wracam ok.13, papa

Dopijam kawę i zmykam popracować

Krisekb - owszem, ja nie rozumiem, ale tylko jednego: dlaczego się uczepiłeś grup? Niech sobie grają jak chcą, jeśli umoczą - to swoją kasę.
Ty masz swoje statystyki - oni swoje pewniaki.
Graj i dać grać innym!

Wracam ok.13, papa

ja gram z powodzeniem od paru lat i nie narzekam. Nie mówię żebyście nie grali, wprost przeciwnie, ale sposób w jaki to robicie do niczego nie prowadzi.....tylko strata kasy, a tam gdzie są pieniądze, nie ma żartów, przynajmniej ja tak mam i jak podchodzę do losowania to ma się wkład własny zwrócić i ma być z tego zarobek i da się to zrobić!
Gramy bo lubimy, wygrywamy bo chcemy!
Gra w grupach to sposób na integrację użytkowników i świetną zabawę a jeśli coś wpadnie do portfela, będzie jeszcze lepiej!
Gra w grupach to sposób na integrację użytkowników i świetną zabawę a jeśli coś wpadnie do portfela, będzie jeszcze lepiej!
Lestek skoro uważasz za 5 z 10 za sukces, czy 3 z 3 was satysfakcjonuje, to mamy zupełni inne podejście do tematu...
Ale wygrywamy po cichu, o mojej wygranej sprzed kilku dni wiedzą tu tylko 2 osoby... a mimo to dodatkowo gram w grupie bo lubię
3 na 3 to zabawa... Nie gram na takie kwoty.
3 na 3 to zabawa... Nie gram na takie kwoty.Ale strasznie drażni mnie jak ktoś mówi jak mam grać a jak nie... Grupy są fajne i basta.
Ja się też niczym nie chwalę, o moich wygranych też wiedzą nieliczni, a też wygrywam, problem polega na tym że szkoda kasy na takie zabawy w grupach, a przynajmniej w tej formie.
OK już nigdy więcej nie wydamy Twojej kasy na grę w grupy. Teraz zagramy tylko za swoja kasę. Ekhm, za grę Totalizatora ;p
Czytajcie najnowszy numer "Cosmopolitan", a w nim:
- jak poprawić humor szefowi,
- jak dumnie kroczyć ścieżką awansu,
- jak być najlepszą pracownicą, niewiele robiąc, oraz pozostałe sekrety oralnego seksu...
- jak poprawić humor szefowi,
- jak dumnie kroczyć ścieżką awansu,
- jak być najlepszą pracownicą, niewiele robiąc, oraz pozostałe sekrety oralnego seksu...
oki bawcie się dalej i narzekajcie, że nic nie wchodzi gdy tak naprawdę kasa leży w zasięgu ręki.
Jupiiiiii! Apple ogłosiło akcję wymiany obudowy w Macbookach. Podobno jest jakaś wada fabryczna i faktycznie mnie ona też dotyczy. Jupiiiii!
ludziska kochane czy Wy jestście pewni tej liczby 3 na dzisiaj?
cinek89
-witaski
nic mi dzisiaj nie przychodzi do głowy
a zaraz muszę już iść,jade po bileciki na mecz
-witaskinic mi dzisiaj nie przychodzi do głowy

a zaraz muszę już iść,jade po bileciki na mecz

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
upał jak cholera-a na Legie daleko
ale się poświęcę oby było warto
a co myślicie o 5?

ale się poświęcę oby było warto

a co myślicie o 5?
witam wszystkich
czym sie kierujecie wybierajac liczby
statystyki???

statystyki???
Dzień dobry.. .
smutaek...wszystkim sie kierujemy,mapki,spostrzeżenia,każdy cos tam ma

czesc lila
sledze ten czat od jakiegos czasu i widze ze ci lila dobfrze idzie a te liczby puszczasz tez na zywo czy tylko tu podajesz
02, 03, 04, 06, 07, 09, 12, 13, 14, 18, 20, 21, 26, 28, 32, 33, 40, 42, 45, 49

Lila jak Ty lubisz?