Wpisy 3 231 773 – 3 231 872
14 maja 2018 19:03 → 14 maja 2018 21:38, 100 wpisów
myślę że Jaga zrobi wszystko żeby wykorzystać szansę a Kolejorz im pomoże
tam jade najlepsze zespoly nie mozna nikogo lekcewazyc czy tez sugerowac sie rankingiem jak nie wyjdziemy z grupy to nie wyjdziemy senegal czy japonia umieja grac w pileczke choc nie ktorym sie wydaje ze jak z afryki azji ekipa to druzyny z europy ameryki powiny wygrac na czele z brazylia niemcami
rownie dobrze egipt senegal moganir dotrzec do finalu zajac 1 miejsca w swoich grupach bo czemu by nie
juz slychac polacy sa ciency nie wyjda z grupy jak odpadna to bedzie wiedzialem a jak dalej awansuja to ze fuks ze teraz odpadna co za entuzjazm
przy wyrównanych siłach może decydować szczęście, ja tam jestem optymistą
o wygranej moze decydowac 1 blad 1 akcja tam nikt nie jedzie by byc dostarczycielem pkt ani bramek to nie liga nie eliminacje tam jada dobre druzyny osobiscie licze na niespodzianke w meczu rosji z arabia
i na balkonik za 2h losowanko mini multi marzy mi sie 1 lub 2 miejsce w typowanej lidze jak mialem w 2016 roku
wczoraj mialem w mini 2/5 tak samo jak przedwczoraj gdyby wyszły razem byloby 4/5
a jutro jego siostra ma urodziny, dziadek seksowal w ten sam dzien
ale babcia nie dala rady urodzic dwa razy 14 stego
ale babcia nie dala rady urodzic dwa razy 14 stego
Groźnego nie lepiej byś nie wiedział im mniej wiesz lepiej śpisz lewy
Lech-Legia?...zadyma murowana a jak jeszcze Lech by przegral to?na Legie sie posypia
A moja chrzesnica ma...cale 13 lati zyczenia byly+ kaska i slodkosci troche...caly ja
gdzie w poniedziałek on pracował jutro też do pracyjeżdzi autem to nie może
Cześć
A nie można po znajomości będę już stary zanim moja kolej nadejdzie o ile będę pamiętał co miałem zrobić i za co
Kupiłem dla tamtej dziewczyny z magazynu pizzę po którą byłem skuterem aż około 6 km, do tego Mirindy a ona, a szedłem w stronę magazynu ich akurat odchodziła bo prędzej kończyliśmy, to z kolegą zjadałem i poczęstowałem jeszcze z maszyny. A ona niby ma chłopaka, ale kolega że to jej kuzyn. Jak to sprawdzić ?
Olala45