Wpisy 3 231 689 – 3 231 788
14 maja 2018 18:17 → 14 maja 2018 19:34, 100 wpisów
Se se...
Osa Ty moja
Osa podaj liczby a zaraz je dla Ciebie puszczę
Ech ty szerszeniu
Puku puku
Chcę dla Ciebie wygrać dużo pieniążków
Seba to ty masz mi wygrac
Osiołek
Cholerę tak mi zamulilo oczy że widzę tylko Ciebie. A numerów nie widzę
Dobrze Osa staram się
Zrób skan może dojeżdżysz
Puszczę dziś 10/10 i przytulny bonusa
Skan siebie ?
Osa wiesz co
66 dwie kosy to wiem
Dojadę?
Nie, mnie
Dojrzysz
Nie Ciebie ?
A kogo ?
Może 25 ?
nie widzisz znaku...
Jeszcze nie spać
Idziesz spać?
24*
R kogo tak...
Jakiego znowu znaku ?
R 14
Polski znasz
Ja nie mogę
R wymslo sie
Ale ja mogę wjechać?
Gdzie
Do tunelu
Osa to co robimy ?
My? Gramy
Wjeżdżamy . Wyjeżdżamy czy co ?
A gramy to super
Tomi 34*36*37*38
33
37
Ja ?
Na ogląda ?
Na golasa?
A gdzie mam latać na golasa ?
Osa coś puszczę
W domu
Brjan
witam Kolejorz zajął 3 miejsce w lidze (szkoda) ale to oni zdecydują że Legła nie zdobędzie mistrzostwa
ciekawy bedzie mecz tylko zeby mimo wszystko ne bylo zadymy jak by przypadkieem legia miala na lechu swietowac mogli by poprosic tych co nie chca na to patrzec by opuscili stadion .... wszyscy
myślę że Jaga zrobi wszystko żeby wykorzystać szansę a Kolejorz im pomoże
tam jade najlepsze zespoly nie mozna nikogo lekcewazyc czy tez sugerowac sie rankingiem jak nie wyjdziemy z grupy to nie wyjdziemy senegal czy japonia umieja grac w pileczke choc nie ktorym sie wydaje ze jak z afryki azji ekipa to druzyny z europy ameryki powiny wygrac na czele z brazylia niemcami
rownie dobrze egipt senegal moganir dotrzec do finalu zajac 1 miejsca w swoich grupach bo czemu by nie
juz slychac polacy sa ciency nie wyjda z grupy jak odpadna to bedzie wiedzialem a jak dalej awansuja to ze fuks ze teraz odpadna co za entuzjazm
przy wyrównanych siłach może decydować szczęście, ja tam jestem optymistą
o wygranej moze decydowac 1 blad 1 akcja tam nikt nie jedzie by byc dostarczycielem pkt ani bramek to nie liga nie eliminacje tam jada dobre druzyny osobiscie licze na niespodzianke w meczu rosji z arabia
i na balkonik za 2h losowanko mini multi marzy mi sie 1 lub 2 miejsce w typowanej lidze jak mialem w 2016 roku