Wpisy 3 231 133 – 3 231 232
13 maja 2018 18:23 → 13 maja 2018 21:34, 100 wpisów
Musze skoncentrowac sie na multi...9 liczb,myslalem 7 ale to tylko jak promo bedzieteraz moge
p.???
19???
Alfa daj coś
Doktor...29 moze byc + 20 moja parka typowana,Lech...grajcie,grajcie
Ale Wisla Plock z Korona 3:0 do przerwypisalem ze mieszac wielka bedzie...tylko Lechowi juz nie pomoze
2:0...szkoda Gornikaale przy wygranej Jagi to Lech zdecyduje kto bedzie mistrzem...i tu jestem za Jaga zdecydowanie
Mistrzem Legia jak zwykle blisko wszystko tak jak tamtego roku by były emocje a i tak Legia Mistrzem powtórka z rozrywki
osobiście śmieszy mnie Liga Mistrzów co to jest chyba liga Mistrzów poszczególnych krajów a tu w kółko po 4 zespoły z Hiszpanii czy Anglii niech stworzą już inna nazwę
Hej.... Się idę puścić wieczorem oczekuje 4/5 mini 5/5 multi jak i 8/10 7/9 dwa kosze mogą być
Lech zdecyduje kto...miszczemchociaz tu bedzie rzadzic bo taka liga to
Gryx ale jestes marzyciel...przeciez my jestesmy od grania a oni od liczenia zyskow naiwnych
Zresztą tak 5/5 w multi ja bym się osobiście cieszył nawet z 4/5 czy 3/5 w mini
Tyle Wszyscy idziemy spać jutro wstajemy o 5 rano jutro sprawdzimy wyniki
Gryks wpis po godzinie po 14sta twój
Johno patrząc na plote z promocją i bonusem 20 maja on padnie by nie rosnąć
Gryks jeśli gram w realu i trafię daje skana nie tak jak ty co dziennie 6/9
Mulag
Zbynio wpisy 6 losowań do tyłu że mam 6/9 co losowanie inaczej jesteś baran
Gryks dzisiaj znowu trafisz 6/9
Daj namiary
Czekam zbynio człowiek jest wart tyle ile jego słowo nie będzie wpisów 6 losowań do tyłu że trafiałem 6/9 nic słowa twoje ani ty nie jestecie nic warci
Daj namiary ze dziś trafisz 6/9
3 000 000 wpis dalej czekam na odpowiedź
bede skromny mam 1x 8 1x9 1x10 i mam pełne pukony wiec
dzis jedzie do mnie
dzis jedzie do mnie
1.13.15 na sucho
Na mokro mam 10 zakładów w mini
Legia nie bedzie mistrzem..bo Lech musi wyjsc z twarza to musi ograc Legie
Oby Lech wygrał i tak nasze zespoły dno prezentują w Europie niech Jaga Maestra ma niż Legla
Na chu...maja stanac a wygractylko niech Jaga tez wygra...nie dajmy Legii cieszyc sie z miszcza na poznanskiyj ziymireszta
Idę lukać ost minuty Sampdoria Napoli 1 połowa 5 polaków gra w tym meczu 6 na ławie milik
Jak Milik ma grac w MS jesli lawe grzeje a Lewy patrzy srogim okiem
Blaszczu do podtrzymywania milej atmosfery pewnie bedzie ale Bednarz,Kownas,Beres?Wilczek...tych widze na ruskie podboje
nasze podboje sie na grupie skoncza wiec nie ma sie co podniecac