Wpisy 3 231 101 – 3 231 200
13 maja 2018 15:58 → 13 maja 2018 20:39, 100 wpisów
Ok bawcie się dobrze. Idę na jakiś czas. Później postaram się podać jakieś liczby na jutrzejszy dzień
Do miłego
witam wszystkich
Zgrywus jak ja nie cierpię smerfuw żartuje
Cześć w zawodach strażackich OSP Krotoszyny 4 miejsce na 7 zajęło. Stawiałem że wygrają. No niestety, ale byłem kibicowałem. Może się zapisze ? Wiem że idę do klubu piłkarskiego, co wejdą chyba do Okręgówki ?
Za walkę panowie. Ja byłem ministrantów i lektorem razem 9.4 lat.
jak będzie częściej...admin...
na czat...będzie większa...
Frekwencja
na czat...będzie większa...
Frekwencja
Musze skoncentrowac sie na multi...9 liczb,myslalem 7 ale to tylko jak promo bedzieteraz moge
p.???
19???
Alfa daj coś
Doktor...29 moze byc + 20 moja parka typowana,Lech...grajcie,grajcie
Ale Wisla Plock z Korona 3:0 do przerwypisalem ze mieszac wielka bedzie...tylko Lechowi juz nie pomoze
2:0...szkoda Gornikaale przy wygranej Jagi to Lech zdecyduje kto bedzie mistrzem...i tu jestem za Jaga zdecydowanie
Mistrzem Legia jak zwykle blisko wszystko tak jak tamtego roku by były emocje a i tak Legia Mistrzem powtórka z rozrywki
osobiście śmieszy mnie Liga Mistrzów co to jest chyba liga Mistrzów poszczególnych krajów a tu w kółko po 4 zespoły z Hiszpanii czy Anglii niech stworzą już inna nazwę
Hej.... Się idę puścić wieczorem oczekuje 4/5 mini 5/5 multi jak i 8/10 7/9 dwa kosze mogą być
Lech zdecyduje kto...miszczemchociaz tu bedzie rzadzic bo taka liga to
Gryx ale jestes marzyciel...przeciez my jestesmy od grania a oni od liczenia zyskow naiwnych
Zresztą tak 5/5 w multi ja bym się osobiście cieszył nawet z 4/5 czy 3/5 w mini
Tyle Wszyscy idziemy spać jutro wstajemy o 5 rano jutro sprawdzimy wyniki
Gryks wpis po godzinie po 14sta twój
Johno patrząc na plote z promocją i bonusem 20 maja on padnie by nie rosnąć
Gryks jeśli gram w realu i trafię daje skana nie tak jak ty co dziennie 6/9
Mulag
Zbynio wpisy 6 losowań do tyłu że mam 6/9 co losowanie inaczej jesteś baran