Wpisy 3 231 090 – 3 231 189
13 maja 2018 15:47 → 13 maja 2018 20:35, 100 wpisów
Dziś nie gram
Jutro zagram w Mulatkę i w Mini
Myślę też żeby zagrać w Extremę
Liczby są pewne
Zaczyk..Sokołów..Stomil..Randstadt..podfirma na Stomilu Seito.też to samo ..Geyer Hosaja wyczieraczki w Partyni ..Bratex przy blachach na dach Hutchinson Zawada Uszczelki do Aut..pracy nie brakuje a do toego moja była piekarnia. Zakłady szlifierskie..itd itp..etc tera..ale lepiej k..biadolić pić pod sklepem i zalić się babce z PKT..Tyle.na temat..
Nie ma co się żalić. Trzeba rękawy zakazać i zarabiać pieniążki
Galik
No i po obiedzie
Miło było zjeść w dobrym towarzystwie
Miło było zjeść w dobrym towarzystwie
Teraz 5 minut relaksu i uciekam
Nie ma co siedzieć. Na polku ciepło Słońce grzeje i daje Wit. D
Ok bawcie się dobrze. Idę na jakiś czas. Później postaram się podać jakieś liczby na jutrzejszy dzień
Do miłego
witam wszystkich
Zgrywus jak ja nie cierpię smerfuw żartuje
Cześć w zawodach strażackich OSP Krotoszyny 4 miejsce na 7 zajęło. Stawiałem że wygrają. No niestety, ale byłem kibicowałem. Może się zapisze ? Wiem że idę do klubu piłkarskiego, co wejdą chyba do Okręgówki ?
Za walkę panowie. Ja byłem ministrantów i lektorem razem 9.4 lat.
jak będzie częściej...admin...
na czat...będzie większa...
Frekwencja
na czat...będzie większa...
Frekwencja
Musze skoncentrowac sie na multi...9 liczb,myslalem 7 ale to tylko jak promo bedzieteraz moge
p.???
19???
Alfa daj coś
Doktor...29 moze byc + 20 moja parka typowana,Lech...grajcie,grajcie
Ale Wisla Plock z Korona 3:0 do przerwypisalem ze mieszac wielka bedzie...tylko Lechowi juz nie pomoze
2:0...szkoda Gornikaale przy wygranej Jagi to Lech zdecyduje kto bedzie mistrzem...i tu jestem za Jaga zdecydowanie
Mistrzem Legia jak zwykle blisko wszystko tak jak tamtego roku by były emocje a i tak Legia Mistrzem powtórka z rozrywki
osobiście śmieszy mnie Liga Mistrzów co to jest chyba liga Mistrzów poszczególnych krajów a tu w kółko po 4 zespoły z Hiszpanii czy Anglii niech stworzą już inna nazwę
Hej.... Się idę puścić wieczorem oczekuje 4/5 mini 5/5 multi jak i 8/10 7/9 dwa kosze mogą być
Lech zdecyduje kto...miszczemchociaz tu bedzie rzadzic bo taka liga to
Gryx ale jestes marzyciel...przeciez my jestesmy od grania a oni od liczenia zyskow naiwnych
Zresztą tak 5/5 w multi ja bym się osobiście cieszył nawet z 4/5 czy 3/5 w mini
Tyle Wszyscy idziemy spać jutro wstajemy o 5 rano jutro sprawdzimy wyniki
Gryks wpis po godzinie po 14sta twój