Wpisy 3 228 357 – 3 228 456
10 maja 2018 21:48 → 10 maja 2018 22:10, 100 wpisów
Dopisano wyniki Lotto Plus - 05,20,24,33,38,42
Typowania Lotto Plus
browarek wytypował(a) 3/6Bronko wytypował(a) 3/6
mig wytypował(a) 3/6
diament wytypował(a) 3/6
jolka2208 wytypował(a) 3/6
dyzieks12 wytypował(a) 3/6
ICE2016 wytypował(a) 3/6
KACZOR001 wytypował(a) 3/6
dreamer1897 wytypował(a) 4/6
STELL wytypował(a) 3/6
Waldi64 wytypował(a) 3/6
OgOn wytypował(a) 3/6
rox wytypował(a) 5/12
tzn. nie da się w tej chwili, być może zrobię, aby się dało ... jesteś jedyną osobą, która prosi o coś takiego, więc nie mam na to jakiegoś priorytetu
Ktos juz pytal czy to bedzie mozliwe w Multipai, wiec jest nas dwoch
Pasko dlaczego nie typujesz w typowaniach TS ci zabroni
Pasko Wam kiedyś obiecał wyjazd grupar do Wa-wy,żebyście zobaczyli jak odbywają się losowania- no comments
o fajnie że luckyloser1 o tym przypominasz, może warto wznowić temat
To chyba było dawno temu i nie prawda
chciałbym abyście mogli mieć własne bazy losowań ... podajecie np. swoje 1000 losowań jakiejś swojej gry i już jest dostępna w formie map, w narzędziach, itd.
Ja gdy chcę zobaczyć jak wygląda losowanie to wrzucam do bębna Frani ping-pongi i heja
pojawiły się typowania 6 liczb w Lotto / 5 liczb w Mini Lotto .. chciałbym może jakieś dodatkowe rankingi pod to zrobić
no i obrazki... możliwość dodawania wielu obrazków w profilu np. skanów kuponów, zdrapek, itd.
Pasko a będzie można kupić kiedyś taki telewizor ze szczelinką do Keno ?
Pasko typowania multi
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10/10 jest
Po pewnym czasie jak coś
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10/10 jest
Po pewnym czasie jak coś
tomi77: nie wiem czy wiesz ale kule w Lotto niczym nie różnią się od piłeczek ping pong ... są tylko pokolorowane i ponumerowane
wagowo i odczuciowo nie widzę różnicy ... można grać nimi w ping ponga
Przykład mam 20 liczb, i 7 pewniaków na 99% wypadnie w nastepnym losowaniu. Czy ze wszystkich kombinacji bede na plus czy minus ?
no właśnie więcej typowań w Multi Multi ... chyba też w końcu rozszerzę i tutaj ... obecnie zauważcie że w stałych zestawach można typować dowolne zestawy od 1 do 10 liczb
Pasko
Pasko czy można zrobić coś takiego jak czat dla zalogowanych?
Kiedy dasz więcej emotek np: budzik,prysznic,randka ?
Pasko czy można zrobić coś takiego jak czat dla zalogowanych?
Kiedy dasz więcej emotek np: budzik,prysznic,randka ?
Kiedyś gra w multi 2005 r jeden los kosztował 1,25 teraz w multi los kosztuje 2,5 zł Mniej osób wygrywa kiedyś opłacało się grać na wiele losowań a teraz drogo wychodzi jak Pan uważa
żeby tylko zalogowani mogli widzieć czat? jest to możliwe, ale nie wiem po co tak ograniczać
PASKO - https://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/ jak sprawdzic tylkoz okreslonego przedzialu ??? To wazne dla mnie
emotikony... jest ich sporo, często widzę prośby o kolejne, ale co za dużo to niezdrowo ... postaram się coś dodać może jeszcze
Multi i duzy drogie...pewnie jak ktos gra bo gra to kiut...ale jak kilkja razy w tyg w multi pi chociaz 3 to sie uzbiera
określonego przedziału losowań ? można podać ilość ostatnich losowań.
witam wszystkich, mam takie pytanie czy byłaby możliwość dodania podsumowania ilości poszczególnych liczb (na dole lub u góry) w wygenerowanej mapie z testera
Ja mam lotomst w domu mogę ustawić godzinę nadania kuponu po losowaniu znając wyniki
Np. nie chce sprawdzac ostatnich 30 losowan, tylko poprzenie , jak to zrobic ?? Ciagle sie mecze z recznym edytowaniem, to mnie juz wkurza
Mnie nie
Punkty z całego roku typujacego i 10 najlepszych nagrody pasko co ty na to
Gabriel czasem człek wyjeżdża na parę dni możliwe 1 2 lub więcej losowań
w keno częste losowania, ale dzięki temu można zrobić bardzo interaktywne miejsce z typowaniami, gdzie ciągle by się coś działo.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Gryps wykurzył stąd inteligentnych i porządnych użytkowników
raczej bez punktowania.... albo zupełnie osobne punktowanie .. na pewno nie wliczane do zasadniczej punktacji w lidze
No nicknames
Którzy to wporzadku byli i inteligentni Pan monet pikolo krzysio dobre
Just kidding