Wpisy 3 228 121 – 3 228 220
10 maja 2018 16:40 → 10 maja 2018 19:33, 100 wpisów
mi 500+ niegrozi ja bym wolał choc raz w miesiacu choc te 700 plus nie jestem pazerny taki na kase,ale zawsze to cos jest, jesli chodzi o mulatke to narazie stop mulatce teraz lecimi z mini
no burza i po burzy wkoncu poszlo dalej teraz swidnica i kajaki po ulicach zamast samochodów
Multi nie ruszam...ale typujew trojach 4 maja 150 teraz pierwsza 20 ...
ja narazie niegram w MULTI bawie sie teraz mini,
Arczi u nas były potoki
woda z góry która spływała
po pas wody...piwnice pozalewane
woda z góry która spływała
po pas wody...piwnice pozalewane
Co wam napisze to wam napisze co roku to samo już niedługo wszystkich świętych i znowu to samo .. człowiek jak był dzieckiem to takiej świadomości nie miał a teraz to jedno i to samo przez 365 dni w roku..choinka bombki..i ksiądz po kolędzie..tylko wygranej jak nie było tak niema...
Junak proszę Cię zdecyduj się to Kot...czy ..Lina bo sam już nie wiem...
no umnie w miejscowosci nieslyszalem jeszcze syreny strazy pozarnej nigdzie nie jedzie to chyba ludziom nic nie pozalewalo niewiem jak jest na wioskach i obok w swidnicy, tam zawsze po ulewach to leca potoki ulicami umnie w miescie obok narazie jest okej , ale znow widze sie chmurzy od strony strzegomia i chyba znow bedzie padac
witaj forsamiallelluja i doo przodu
Ogarnia mnie sen tak to jest jak człowiek w nocy nie śpi tylko tyra..
coś wiem o tym
...mąż w nocy pracuje...
to potem odsypia swoje...
...mąż w nocy pracuje...
to potem odsypia swoje...
Pasuje dzisiaj z Adminem Pasko popisać i zapytać dlaczego Bonus w Multi Multi mają zlikwidować jakbym ja nie zadał tego pytania to dowiedzcie.sie..
Forsa ,Sebastian robi Ci konkurencje do nalesników z ryzem wymyslił rosół z jablkami
Junak robie na czterobrygadówce i mam tylko 3 albo czasem 2 noce ale źle to znosze czuję się tak jak by mi ktoś do kieszeni na...na piekarni robiłem 5 lat same noce na kołchozie na 3 zmiany..
też bym nie wytrzymała
W nocy pracować...no jak trzeba...
Podziwiam
W nocy pracować...no jak trzeba...
Podziwiam
Jacun przy takiej potrawie .jak rosół z jabłkami zalecał bym spożywać to odrazu w pokoju..toi..toi..
Czyli jedno osobowy siedząco stojący salon westchnieniowo wypoczynkowy..
Forsa dobre "jedno osobowy siedząco stojący salon westchnieniowo wypoczynkowy.."
no ja 10 lat pracowalem przewarznie na ncokach w jednym zakladzie dniowka nocka i po 12h a nawet 16 h, i niebylo sie zmiluj , wypadała słuzba i trzeba bylo isc, na nocke do pracy robic jeszcze rejony burza nie burza teren trzeba bylo obejsc i czytniki co godzine odbijac,a nastepny zaklad znow 4 brygadowka znow 5 dni w tygodniu i nocki pod rzad jak ja lubialem pracowac w nocy , terraz niemoge pracowac w nocy, wiec z praca w nocy umnie nie jest tak zle, teraz to wychodzi , ze niemoge spac w nocy wogole najgorzej jest tak jak czlowiek wejdzie w tryb nocny i sie spac niechce teraz po nocach,teraz by mi sie przydala taka praca w nocy,poniewaz lubie pracowac w nocy, a dniowka byla noca ,
Jacun..ja tego nie wiem na 100% ale ktoś tu wczoraj pisał że w kolekturze już mówili dlamnie to trochę dziwne..chyba że ktoś se jaja robi a ja dałem się nabrać jak ten chłop..szedł chłop koło koparki i dał się nabrać...
Dzisiaj chat z Pasko to trzeba go wypytać kiedy będzie nam dane wygrać..
Arczi widzę że kolega czuje się dobrze po nocach ja w ręcz odwrotnie..umieram chodzę jak narkoman nie tomny..ale znam takich ludzi nazywam to syndromem starego dziadka..bez urazy wiele spać nie musi o 5:00 w stanie a po nocach śpi 2 godziny i czuje się jak ryba w wodzie..no ja tak nie mam muszę być wyspany aby funkcjonować..
w dzien spałem kilka godzin w nocy pracowałem to bylo zycie, gorzej bylo jak trzeba bylo isc na 6rano do pracy i dojechac jeszcze doniej,a juz gdzies na strefe gdzie niema zadnego autobusu tylko z kims samochodem to juz byla masakra, niemasz auta idziesz na piechote kilka kilometrow aby dostac sie do pracy, na strefie, i tak dzien w dzisn, noc nie noc, a najlepiej zeby sie dostac do pracy na 6 rano do miasta obik trzeba bylo wstac okolo 2lub3 godziny w nocy zebyo 4 zdazyc na pojazd w okolice tego miasta gdzie jest firma, dojezdzalo sie do miasta okolo 4,50 i z buta do firmy pare kilometrow zeby na 6 juz byc w pracy, dlatego wole nocki niz dniowki
ale okej juz koniec na temat meczarni , lepiej popiszmy o numerkach na wieczor o grze, bo znow sie rozpisze o czyms i wszyscy uciekna lub opousypiaja
No to ja zagrałem w Mini na 10 losowań to co na profilu użytkownika
ktos tu pisal ze niby bonusa ma niebyc w mulatke tak? a co stawki p;podniosa wygranych przynajmniej 7 krotnie, czy cene gier zas co?
Arczi dziś jest chat z pasko od 21:30 to zapytajcie bo ja mogę spać pisałem że jestem po nocy ..to sam rozumiesz...
Arczi wczoraj po południu jakoś po 15h Damian podawał linka do forum w nim poniżej opis zmian
Z tego co pamiętam to jest podany termin 7 dniowy by puszczać na 7 dni zakład 7 liczbowy w tym okresie wygrane są podwajane
Narazie na lotto nic nie ma a jak nie ma to wg mnie gdzieś dzwoni dowiemy się jak coś będzie pewnego być może pasko coś wie i coś napisze
gryks76 nie wiem . nie widziałem zadnego linka bo nie bylo mnie w domu cały dzien dopiero kolo 19 wrocilem do domu,tylko cos czytalem pozniej ze ktos cos takiego pisal o tym ze niebedzie bonusa, ale nie wnikalem w to zabardzo poniewaz ostatnio gram tylko w mini
lotto i mnie tam ten bonus nie bawi, i tak ciezko to jest trafic te 10/10 wiec bonus i tak nie jest dlamnie narazie osiagalny, choc i jestem ciekawy jak z tym bedzie
lotto i mnie tam ten bonus nie bawi, i tak ciezko to jest trafic te 10/10 wiec bonus i tak nie jest dlamnie narazie osiagalny, choc i jestem ciekawy jak z tym bedzie
Się okaże jak dla mnie nic oficjalnego owszem fajnie było by choć ciężko trafić 10 /10 i przy okazji bonusa który jest jak dla mnie czymś drugo planowym
http://www.forumlotto.pl/viewtopic.php?f=6&t=455&start=3495
http://www.forumlotto.pl/viewtopic.php?f=6&t=455&sid=4a006fd10b8522609250f9a46251148f&sid=4a006fd10b8522609250f9a46251148f&start=3510
http://www.forumlotto.pl/viewtopic.php?f=6&t=455&sid=4a006fd10b8522609250f9a46251148f&sid=4a006fd10b8522609250f9a46251148f&start=
3510
3510
dajcie mi tyle kasy co potrzeba na wygranie 10/10 a wygram wcześniej
Idą wakacje i TS chce zachęcić do gry >>> co by osiągnąć 7/7 nie mało trzeba przegrać.
Fakt że, za podwójną 7/7 można spędzić weekend na Majorce ale z wymagającą osobą towarzyszącą wygranej może zabraknąć
Fakt że, za podwójną 7/7 można spędzić weekend na Majorce ale z wymagającą osobą towarzyszącą wygranej może zabraknąć
Ts modzi zobaczymy co z tego wyjdzie multi to moja najukochansza zabawka ts
już mam wysłane >>> więc pozostaje czekać >>> stare liczbusie do których mam sentyment
Ta..7,17,19,27,29,30,32,39,51,63 stare kotlety od czasu do czasu odgrzewane
10,19
20,29
30,39
Kto parki potrzebuje....zatypowalem te same co z 14 ale dzis zmienie pi losowaniu
20,29
30,39
Kto parki potrzebuje....zatypowalem te same co z 14 ale dzis zmienie pi losowaniu