Wpisy 3 227 426 – 3 227 525
9 maja 2018 14:13 → 9 maja 2018 20:06, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 290 000 zł
norma po losowaniach wieczornych dnia nastepnego nie zawsze ale.... o 14h 4/5 z mini w multi
http://www.forumlotto.pl/viewtopic.php?f=6&t=455&start=3495 nowosc w MM
Gryx,tez tak zauwazylem...kiedys zagralem alemyslalem ze tylko raz wystarczy...a tu dupajednak pomysl dobry i tani...1_multi wyslaca dzis Lech-Jaga
Czeka nas rewolusja w multi poczytajcie
Likwiduja bonus w MM bylem w kolektorze przed chila i to prawda
chwila*
sie zobaczy aczkolwiek nie bede na 7 skreslen gral wysylajac 1 zaklad na pare losowan jak cos bedzie pewnego sie zobaczy jutro ma byc czat z pasko moze cos oficjalnego bedzie wiedzial
Jak Bonusa w Multi Multi ma nie być to co będzie.. a czy to prawda w ogóle
Ja Multi Multi wczoraj napuszczałem 4 zakłady na 10/10 z Plusem do 21 maja
tam jest termin od do moze pasko jutro cos napisze o ile bedzie w posiadaniu infa
No to jak Bonusa ma nie być w Multi Multi to teraz trzeba będzie grać Multi z Plusem i tak się lepiej na tym wyjdzie teoretycznie wygrywając ..mamy już 2,5..Miliona.. s Bonus nie zawsze jest duży chociaż to dodatkowe pieniądze...wiadomo..
zgrywus kosic to bedziemy za miesiac polska - senegal x kolumbia -dziapan 1 rosja - arabia x itp
forsa oficjLNEGO NIE MA NIC NA LOTTO A JAK TAM NIE MA to sie zobaczy jak bedzie
forsa dawaj w spole ze mna ty 3 liczby ja 3 liczby podzielimy te 12 na pol
1,2,4... Właśnie wczoraj zagrałem Lotto z Plusem na 10 losowań to co na profilu i to samo w realu
forsa oby boli wczoraj mialem zabieg pisze lewa co ciezko ciezko wogule ze wszystkim ubieranie zakupy ludzie mi pakuja zakupy zrywki daja porazka
Lewy jak sie uprze moze zepsuc cale MSNie wierze ze Milik cos zdziala,Kownas?A Teodor?Ten to gosc jest...
Mam na fonie taka apke do sprawdzania kuponow i mam tam zapisane zaklady ktore gralem wczesniej dzieki temu wiem
Jednak się legii 3 bramę udało strzelic a liczyłem że Płocka Wisła 3 strzeli
To byl przypadek wczesniejszy zaklad nie pamietam dokladnie kiedy go tworzylem
Johno nigdy nie jest tak by nie mogło by być lepiej po wczorajszym zabiegu ręką rwie boli ciężko cokolwiek samemu zrobic