Wpisy 3 227 246 – 3 227 345
9 maja 2018 00:30 → 9 maja 2018 10:50, 100 wpisów
Przerywa mi internet rozumiesz ?
Nie mam internetu
Jak coś chcesz to napisz mi a ja jutro przeczytam
Dobrej nocy
No tak lewywyprzedziłes mnieładna kumulacja 12 2 wyśle nic więcej
Cześć
Ola
Ola ja już dawno wstałem a Ty piszesz wstawać ?
Jarek
Gryks
Gryks
Dziścoś się szykuje
sebastian ja sie typlem podalem co nie co jak bym trafil 8/10 wymarzone by zatkalo nie ktorych a ty
Mnie nie chodzi o to żeby kogoś zatkało tylko o to żeby wygrać
A poza tym Gryks trafienie 8/10 to jest 520 zł i nic nam nie daje poza satysfakcją i lekkiego oddechu w grze-czyli gry jakiś czas na luzie za ich pieniążki
Mnie interesuje wugranie czegoś więcej
Ola dogodzi dogodzi
Brjan
no ok sebastian tylko zeby trFIC TE 8/10 TEZ JAKIES LICZBY TRZA MIEC
Brjan jak zdrówko ?
Gryks jak trafię 8/10 też się ucieszę ale w tej grze chodzi o wygranie 10/10 lub tak jak ja gram 5/5 lub 7/7
dobra bede na was czasem zioral reka prawa boli lewa zle sie pisze
Gryks powiem Ci że jak wygram 9/10 to juz będzie cioś. A 8/10 to po prostu oszukaństwo TS bo za mało za to płacą a trudno trafić.
1,15,61,66,80
Prosze bardzo
ola n POCZATKU MOIEJ KARIERY PISARSKO NETOWEJ pisalem tylko lewa jak ja to robilem na czatach onetu wp czesto 8-12h i to w miare szybko piszac
Na czacie po 8-12 godz dziennie ?
Umawiałeś się z panienkami ?
Brjan też myślę o 60-tkach
te 8 czy 12 h mijalo bardzo szybko jak sie natknelo na kogos i pisalo sie jak by sie lata znalo i sie nie widzilo dluzszy czas
Zawsze dało radę się umówić. Tylko nie zawsze było blisko
Druid
raz kiedys z sympatyczna dziewczyna rozmawialem z zamoscia az chcialo sie spotkac tylko ze km ja lubin ona zamosc pisalem jej pare razy ze mieszkam w lubinie czy cos z lubinem a ta dopiero zajarzyla ze lubin jak chciala sie bardzo spotkac ze blisko mieszkamy ze gdzies w lublinie u mnie bo bedzie a ja jej ze nie lublin a lubin smutek pozniej wyjechala do anglii a mialem juz jechac do zamoscia
Z 40-u liczb,od :40-80,podejrzewam,że będą duże liczby:40,42,43,44,53,54,55,66,78,79,80
Tak to było. Teraz masz zonę i się ciesz
Idę do pracy miłego dnia i trafnego typowania
Taaaa, nieustająco - "jak Kalemu - niedobrze" , ale blisko, coraz bliżej -
"jak Kali, to dobrze..."
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/hazard-ustawa-hazardowa-automaty-salony-gier,116,0,2405236.html
i wszyscy się nachapią
wesołego dnia
"jak Kali, to dobrze..."
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/hazard-ustawa-hazardowa-automaty-salony-gier,116,0,2405236.html
i wszyscy się nachapią
wesołego dnia
"...co najmniej 552 mln zł rocznie nie trafia do wspólnej kasy z powodu działalności mafii hazardowej..." taaa, no cóż - kolunio generał służby celnej i maciejelotto - nie dali rady, ale teraz
pocisną
- pomożecie ?
pocisną
- pomożecie ?
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 261 817,30 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Opole padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Dziś się puścić wyjątkowo z plusem 10/10 gdyż ost 4 losowania z rzędu mam plusza puściłem ta 10 i 1x9 z typowana 5 m. in