Wpisy 3 226 246 – 3 226 345
7 maja 2018 00:56 → 7 maja 2018 13:54, 100 wpisów
Mój kolega Czesio kiedyś puścił pukona na chybił trafił i zawinął w pukona kamyk Rzucił w budkę i trafił Przyjechała policja a pani totalizatorka wytłumaczyła mu na czym polega opcja chybił trafił Zapłacił za szybę 500 zł
Chyba przeginasz mój Aniele
Szyby w budkach są pancerne
Dobanoc
Szyby w budkach są pancerne
Dobanoc
Cholera próbowałem odszukać tego kamikadze,który-oprócz mnie obstawił>60,ale bezskutecznie
Definitywnie>>>Dobranoc
Definitywnie>>>Dobranoc
to bylo inaczej . UWAGA WSCIEKLY PIES DOBIEGA DO BRAMY W 8 SEKUND.TESCIOWA W 6. MILEGO DNIA
Czesc miłego dnia wszystkim
Zgrywus tu są pewniaki dla ciebie na 14h osobiście wkladalem wcześniej wybieralem
Dla tego ja wybieram co losowanie inne liczby coś zmieniam nie cieszyło by mnie osobiście gdybym typowal ten sam zestaw i raz na jakiś czas miał 7/10 niż miał coś częściej z zestawów zmienianych choć by nawet typowalbym wysyłał ten sam to bym dawał inny zmieniony patrząc na wyniki czy wejdą czy zmienić czy nie choć nieraz bywa tak że się zmieni i tamto wejdzie od zabawa z ts i to mnie w tym kręci dlatego to lubię oczywiście szanuję szczerze gratuluję tym co typuja te same mam nadzieję że nikogo nie urazilem nie miałem zamiaru jak by co
gryks kazdy sam podejmuje decyzje ja liczę na stałe ,ktoś inny co dziennie zmienia zestawy i może wygrywa
W miejscowości Szydłowiec padła wygrana 271 598,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Włocławek padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Brodnica padła wygrana 349 678,20 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Toruń padła wygrana 349 678,20 zł w grze Eurojackpot
Jade wyslac...ze soboty nic nie wpadlo ale 11zl ...zadne pieniadze
Się już puściłem typne za parę minut 2x10 różnia się 3 cyframi 1x5 1x6 1x8 1x9 wzięłem zdrapki 2 1 rok wakacji 1xkosz i 4 zł wpadło
Jutro rozmowa w sprawie pracy kuznia 1zmiana
W miejscowości Ostrołęka padła wysoka wygrana w zdrapce Szczęśliwe Linie
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gryksio typuj bo Idę
Hej
Robert...chcesz prace..przyjedź do mojego miasta..pracy ci ..od groma... można sobie pomarudzić powybierać..
Jakieś naście..lat temu o prace było ciężko ale nie teraz ..dużo Polaków wyemigrowało..za granice..powstała duża dziura..na rynku pracy brakuje rąk i specjalistów..do wszystkiego ...
W miejscowości Garwolin padła wysoka wygrana w zdrapce Zimowa krzyżówka
W miejscowości Trzebinia padła wysoka wygrana w zdrapce KASA RZĄDZI
Cześć jestem w pracy.
Kolmax
A co u was słychać ?