Wpisy 3 226 176 – 3 226 275
7 maja 2018 00:00 → 7 maja 2018 09:35, 100 wpisów
Czekaj już im pocisne nie dosc ze jutro 5/5 to jeszcze Cię przeprosza
Prezes mówi ze bezie w czwartek zamiast paska żeby tak Wiesz oficjalnie
No tak mi się wydawalo właśnie skoro z majami pijesz. A moze w majami albo z jakas mają? ?
Kocham miesiąc maj Wszystko się zieleni wyłazi spod ziemi tylko kolega mnie sztura i mówi ...nie pier...głupot bo ja wczoraj teściową pochował
Hakuma Taka Mama Saszka pił z Wołodią paliwo lotnicze i Szaszka zwoni do Wołodi rano...Wołodia ?..tak ? ..srałeś dziś ? ...nie ..to ne sraj ...Jak puściłem bąka to wylądowalem na Kamczatce i zwonie do ciebie
Hakuma takamama, jak poznasz Gabriela to każdy dzień będzie jak niedziela
W sumie to nie słucham pijaków ale ten czasami ma coś do powiedzenia
A to pod te twoje żarty Bo teka mi się od razu z nimi skojarzył
Nooo
Mam "pewną jasność"
Dziś powinna być>>>[60-tka]
Na wszelki wypadek zatypimy na 2 losowania
Mam "pewną jasność"
Dziś powinna być>>>[60-tka]
Na wszelki wypadek zatypimy na 2 losowania
Hakuma takamama Lao Che to tylko uczniowe tej kapeli posłuchaj https://www.youtube.com/watch?v=fYhaNlG4Fg8
Hakuma takamama i jak Ci będzie ktoś wmawiał kiedyś, że aniołki istnieją to utnij mu skrzydło
Mój kolega Czesio kiedyś puścił pukona na chybił trafił i zawinął w pukona kamyk Rzucił w budkę i trafił Przyjechała policja a pani totalizatorka wytłumaczyła mu na czym polega opcja chybił trafił Zapłacił za szybę 500 zł
Chyba przeginasz mój Aniele
Szyby w budkach są pancerne
Dobanoc
Szyby w budkach są pancerne
Dobanoc
Cholera próbowałem odszukać tego kamikadze,który-oprócz mnie obstawił>60,ale bezskutecznie
Definitywnie>>>Dobranoc
Definitywnie>>>Dobranoc
to bylo inaczej . UWAGA WSCIEKLY PIES DOBIEGA DO BRAMY W 8 SEKUND.TESCIOWA W 6. MILEGO DNIA
Czesc miłego dnia wszystkim
Zgrywus tu są pewniaki dla ciebie na 14h osobiście wkladalem wcześniej wybieralem
Dla tego ja wybieram co losowanie inne liczby coś zmieniam nie cieszyło by mnie osobiście gdybym typowal ten sam zestaw i raz na jakiś czas miał 7/10 niż miał coś częściej z zestawów zmienianych choć by nawet typowalbym wysyłał ten sam to bym dawał inny zmieniony patrząc na wyniki czy wejdą czy zmienić czy nie choć nieraz bywa tak że się zmieni i tamto wejdzie od zabawa z ts i to mnie w tym kręci dlatego to lubię oczywiście szanuję szczerze gratuluję tym co typuja te same mam nadzieję że nikogo nie urazilem nie miałem zamiaru jak by co
gryks kazdy sam podejmuje decyzje ja liczę na stałe ,ktoś inny co dziennie zmienia zestawy i może wygrywa