Wpisy 3 226 161 – 3 226 260
6 maja 2018 23:47 → 7 maja 2018 08:16, 100 wpisów
Czekaj już im pocisne nie dosc ze jutro 5/5 to jeszcze Cię przeprosza
Prezes mówi ze bezie w czwartek zamiast paska żeby tak Wiesz oficjalnie
No tak mi się wydawalo właśnie skoro z majami pijesz. A moze w majami albo z jakas mają? ?
Kocham miesiąc maj Wszystko się zieleni wyłazi spod ziemi tylko kolega mnie sztura i mówi ...nie pier...głupot bo ja wczoraj teściową pochował
Hakuma Taka Mama Saszka pił z Wołodią paliwo lotnicze i Szaszka zwoni do Wołodi rano...Wołodia ?..tak ? ..srałeś dziś ? ...nie ..to ne sraj ...Jak puściłem bąka to wylądowalem na Kamczatce i zwonie do ciebie
Hakuma takamama, jak poznasz Gabriela to każdy dzień będzie jak niedziela
W sumie to nie słucham pijaków ale ten czasami ma coś do powiedzenia
A to pod te twoje żarty Bo teka mi się od razu z nimi skojarzył
Nooo
Mam "pewną jasność"
Dziś powinna być>>>[60-tka]
Na wszelki wypadek zatypimy na 2 losowania
Mam "pewną jasność"
Dziś powinna być>>>[60-tka]
Na wszelki wypadek zatypimy na 2 losowania
Hakuma takamama Lao Che to tylko uczniowe tej kapeli posłuchaj https://www.youtube.com/watch?v=fYhaNlG4Fg8
Hakuma takamama i jak Ci będzie ktoś wmawiał kiedyś, że aniołki istnieją to utnij mu skrzydło
Mój kolega Czesio kiedyś puścił pukona na chybił trafił i zawinął w pukona kamyk Rzucił w budkę i trafił Przyjechała policja a pani totalizatorka wytłumaczyła mu na czym polega opcja chybił trafił Zapłacił za szybę 500 zł
Chyba przeginasz mój Aniele
Szyby w budkach są pancerne
Dobanoc
Szyby w budkach są pancerne
Dobanoc
Cholera próbowałem odszukać tego kamikadze,który-oprócz mnie obstawił>60,ale bezskutecznie
Definitywnie>>>Dobranoc
Definitywnie>>>Dobranoc
to bylo inaczej . UWAGA WSCIEKLY PIES DOBIEGA DO BRAMY W 8 SEKUND.TESCIOWA W 6. MILEGO DNIA
Czesc miłego dnia wszystkim