Wpisy 3 225 337 – 3 225 436
6 maja 2018 12:16 → 6 maja 2018 13:20, 100 wpisów
W meczu 34. kolejki Lotto Ekstraklasy Górnik Zabrze zagra w niedzielę w Lubinie z Zagłębiem. Początek o godz. 15.30. TUTAJ na stronie dziennikzachodni.pl prowadzona będzie relacja LIVE z meczu Zagłębie Lubin
co jest grane
Typy ekspertów Dziennika Zachodniego na mecz Zagłębie Lubin
Typy ekspertów Dziennika Zachodniego na mecz Zagłębie Lubin
Magdalena Figura 0:1, Jan Furtok 1:2, Edward Socha 1:1, Mariusz Śrutwa 1:1, Jan Żurek 0:1.
Trudno przewidzieć ale Zagłębie nie gra źle A Górnik też sobie radziJestem za Zagłębiem by było ciekawiej
T.C.Dębica fifma oponiarska..cztero..brygadówka...całkiem nowa branża jak dla mnie
Odkąd chodzę na mecze od 86 roku jak było zagłębie w dawnej 1 lidze obecnej ekstraklasie z Górnikiem zawsze były fajne mecze
R3... byłem w kościele pracowałem i ksiądz zamiast mi zapłacić to jeszcze wziął na tace..moją kase na Lotto z Plusem
bardzo dobry mial gust powinienes go polecac a nie szalowac chyba
Forsa sorry miłej pracy w ten piękny słoneczny niedzielny dzionek
Dziś Jaga_Legia jakby Legia wygrała to Lech pozamiatanynajlepszy remis
zgrywus nie wiem jak forsami wygląda ale sobie wyobrazilem ukladajacego bukiecik
Raczej Remis
Gdybym miał nie patrzeć na zagłębie wolałbym na 4 miejscu górnika ale to nie ode mnie zależy
A ja bym wolał zeby Legia dzis wygrała
Krasna jest sprawa ty jako przedstawicielka białego powinnaś sprawe załatwić tak by jaga wygrala
Chodzą
Krasna nie jest władna w tym segmeńcie
jakie sbuty do granai na trawce sztucznej ktos cos bo chyab w lankach nie wystapie
A co Ty R6 grasz na trawie ?
R6 skakałeś ze spadochronem ?
Może być
Czy przypadkiem ktos nie szuka teściowej żony bo już 3 art czytam o żmijach w centrum miast godzie nie powiny być
395
Ktos szuka żony ?
Dziwne
Jo
Sebastian Osa szuka męża
/|\
Zbigniew ale my tu rozmawiamy o zonie a nie o mężu
Osa szuka ty Sebastian żony szukasz
My szukamy żony a nie męża
Dla zabawy
Zbyniu Osa pojechała na lotnisko a Ty tu ?
To jest portal zabawowo numerkowy
Sebastian ona woli ciebie przyznała się mi
jedna z nich jest..... ? wlasnie dla sebastiana
https://www.multipasko.pl/typowania/tola/multi-lotek/
https://www.multipasko.pl/typowania/tola/multi-lotek/
Co za miasto ta legnica jak nie kaczkę pokrywają aresztuja to zmije pelzaja lisy chodzą koło drogi sarny się Wałęsaja w parkach kuny dempluja działki nawet kiedys z cyrku nawial wielbłąd udając się środkiem ulicy w stronę Auchan ba nawet koguta rasy sułtana lapalem z żoną bo latał między autami na ulicy
Sebastian kiedy bierzesz ślub
Gryks tylko pamietaj to zwierzeta są gospodarzami naszej ziemi,my jako ludzi im wszystko demolujemy.
Zbigniew może jutro sam już nie wiem
Nie gadamy teraz o liczbach tiansi84