Wpisy 3 222 537 – 3 222 636
3 maja 2018 22:44 → 4 maja 2018 00:11, 100 wpisów
a ja stawiam na jeden dwa trzydlatego wygrasz z nimi zgrywus Ty
nie bawie się w skanowanie na portalu jestem od samego początku to moze potwierdzić pasko
grając w keno śledząc liczby na trójke stawka 10 w godzinie można niezłą dniówke zrobić
Tu nue chodzi o zabawe...ale o uczciwosc.Wygrane po kilka kol nie spadaja z nieba...Chyba ze sa ze sufitu wziete
Eee tam zaraz spać
Z otwartą gębą śledzimy za Twoimi sukcesami
Mnie już szczęka opadła jak usłyszałem o 9.000.000
Z otwartą gębą śledzimy za Twoimi sukcesami
Mnie już szczęka opadła jak usłyszałem o 9.000.000
Cześć
Co robicie ?
Gonzaga to Tobie szczęka nie opadła bo jest 8 000 000 a nie 9 000 000 tak ?
bingo co ty b... opowiadasz jak pisałem całkiem niedawno op fuzji to gdzie byłes
R6
Oby tak dalej R6
R6 w realu to samo ?
Do Mini ?
Bingo do jutra
Czołem. Dlaczego Pasko nie odpowiada na emaile a na czacie kasuje pytania do Siebie?? Cenzura???
Bingo
Był dziś czat z adminem ?
Nie dopiero 10 maja... napisałem tutaj koło 15 trzy wpisy i cenzura... brak...
Chyba nie macie tego co ja a mianowicie czat z pasko od 10 maja
Tego to my nie mamy
Zrobiłem wpis i zdjęcie.. tak na przyszłość...spadam bo widzę że Admin kochany coś .....
Gryks jesteś uprzywilejowany
Taki wpis jest: Czat z adminem w każdy czwartek w godzinach 21:30 - 23:00 (od 10 maja)
Arczi za 29,39
Arczi podał 2 liczby . Trzeba było do tego dodać kilka dobrych i by były pieniążki
Gryks pytanie..za te I miejsce w lidze w 2016 to Admin się wywiązał z nagrody???
Ja dziś nie zagrałem ale jutro spoko zagram
OK. Dzięki za info.... mam nadzieję iż te wpisy nie znikną tak jak w południe i w końcu Kochany Admin odpisze na wiadomość...
... poczekam do 10 maja na ten wieczorny wielki dzień... spotkania...
Na jutro ?
Bingo jutro 5,54 ?
Galik
Galik
Miłej nocki wszystkim! Powodzenia. Gryks 28 na 14.00 jutro pewniak. Pozdrawiam.
Adi nie moja sprawa nagrodę dostaniesz spokojnie jest majowy weekend
Adi
Nie o to chodzi.... rozumiem brak czasu....ale kasowanie wpisu z czatu??? To już zagadka... a zadałem tylko kulturalnie Pytania dwa do Admina..Czy jest i czy odpisuje... Dobrze że mnie nie zbanował za te pytania....
..Gryks do liczb na jutro na 14.00 do 28/21 pasuje mi do powtórki 13.... czyli 28/21/13
OK dzięki.. myślałem że jest inny jeszcze sposób... Wpisy robiłem koło 16 ..potem o 19.... no i teraz... ale ok.