Wpisy 3 222 237 – 3 222 336
3 maja 2018 18:23 → 3 maja 2018 20:53, 100 wpisów
doktorze mulag jacunn ola czasem lepiej pare razy pomachac niz wogule ide sie puscic co ma byc to bedzie trzymac bede tak mocno kciuki za wasze liczby jak wy bedziecie trzymac za moje
Witka z wieczorarobert...rzucaj pewniaki dobre a my cos z tego wybierzemy
Prawdopodobnie jeszcze w Maju..i kolejne zwolnienie ale..jestem q..a dumny że nie jestem mencennikiem...celowo tak napisałem...nic i nikt mnie nie trzyma bo i tak to wszystko jest g...o...Mulag...rozumiesz czy...
Mulag z deszczu pod rynne.. już nie długo..to nie moja bajka...trzeba zagrać systemem w Lotto z Plusem na 12 Liczb i w Mini też...
czasem się rodzisz i to już jest nie twoja bajka ten świat planeta ziemia
Co.nabijasz się z Milionera czekaj....dzisiaj 6 milionów w Lotto oj..oj..
jak bym śmiał nabijać się z Milionera nawet mi to do mózgu nie przyszło no co ty Milionera trza mieć szacunek i powagę
Jestem w szoku mega ma . moje liczby
A co Seba zrobił z moją kasą
Kto ma a kto będzie miał burzę, tutaj można zobaczyć: http://pl.blitzortung.org/live_lightning_maps.php?map=15
Forsa bierze kapsla. Na Majorka że zb....
A gdzie jest nasz kolega..co pisze ze w niedziele nie gramy..a jak ja dziś od 6:00 do 14:00 tyrałem jak wół ..to można gramy cało dobowo w co popadnie i gdzie popadnie...
Zamiast liczyć na melony w lotto+, lepiej trafić pensyjkę w EP i można nic nie robić do emerytury
Isia.. w Polskę wyruszyć by wypadało najpierw ...nigdy..w Oświęcimiu nie byłem a na Majorkę mam lecieć cudze chwalicie swego nie znacie...
A na emeryturze zastanawiać się czy zapłacić za prąd gaz czy czynsz wodę czy kupić bułkę i tea biorąc pod uwagę że zapłaci się za wodę
No właśnie ja też. Tam jest prawdopodobieństwo 1:1300 tys a w dużego 1:13 mln - to robi wrażenie
Forsami serio lecisz na Majorkę ? Ja tam byłem to mogę powiedzieć Ci w którą część warto.
2,5,8,23,35/2 czemu wczoraj nie wyszedł cały mój zestaw... tylko 2,5,8'Sliber nie musisz ojca uczyć dzieci robić..zacząłem 16 rok grać w gry liczbowe..bez urazy...
Burza 120km ode mnie najbliżej brak ostrzeżeń akurde ziemia wyschnieta dzis 30c bylo
Zastanawialem się czy ep zagrać nie gram w to parę razy puściłem bez szału jednak się rozmyślilem a na sucho to co typniete i może 04/03,12,27,33,30,24,19,05 cos z tego
Nad morzem maja syberie atu Afryka
Sliber nie lece na Majorkę mam w du...e Majorkę nigdy w Pacanowie nie byłem ...trzeba swój kraj poznać najpierw a nie...busz..i kokosy..
EP jest nawet lepsze od mini. Drożej kosztuje, ale zwroty systematyczne są 5-10-25 pln, więc jak się gra ciągle to i tak mniejszy koszt a szansa większa jak w dużego.
Forsami ale musisz mieć jakiś plan na wypadek jak wygrasz te melony. Chyba w pacanowie nie będziesz żył mając np. 15 melonów
Witajcie. Czy nasz Szefo Pasko odpisuje na emaile??? Czy też potrzeba jakieś specjalne zaklęcie? Dzięki za info.
Sliber podałem tak teoretycznie są takie miasta w Polsce że warto je zwiedzać a nigdy tam nie byłem bo...nie byłem Milionerem najpierw turne po Polsce jako Milioner a może później obce..kraje ..rozumiesz..czy..g..o..rozumiesz..Polacy ..nie gęsi i swój jezyk mają..
No racja. Ja bym sobie od razu kupił dom nad samym brzegiem morza w Krynicy Morskiej.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 710 000
Forsa...to Wrzesnie musisz odwiedzic...zamiast Tonsilu bloki wstawione...halas potworny a ludzie to kupuja i mieszkajaidioci i debile...
Tomi dziękuję za przypomnienie ..Fedek Poker Face..Youtube..hahaha hahaha
Forsami też mam podobny plan do Twojego jak wygram dużą kaskę
Mały domek i turystyka po kraju
Mały domek i turystyka po kraju
w tym roku byłam pierwszy raz nad Wigrami przepiękne miejsce ,super krajobrazy ,jezioro ,cisza spokój
To ja chce maly domek...nawet modulowy+niewielki samochod+ fajna zeberka i troche na zycie...podrozowac nie musze
O
Islandorka wyjdziesz za mnię jestem pijabln
Lato
OLUŚ u mnie dzisiaj była taka chica prawie 30 stopni w cieniu nie było czym oddychać