Wpisy 3 221 937 – 3 222 036
3 maja 2018 14:05 → 3 maja 2018 15:36, 100 wpisów
Jak znowu tak miało być 1 maja pewnie 2 maja 3 maja maj 5 miesiąc 3+5=8 brakło 5
Idę do sąsiadki
alda..dziś u mnie zadziałała intuicja
tak cukierki ja jak je lubię
tak cukierki ja jak je lubię
dla wszystkich wygrywajacych i typujacych, mowilem ze moze byc 15,39,i wyszło
jak aniol podaje liczby to zawsze wchodza
jacun jak obczaje pozniej to ci podam na KG
GRYKS76 PIEKNIE
Ts pamiętałes o majówce o konstytucji o 14h pamiętaj przy losowaniu lotto i mini
ulala Tam podam Tobie mój pierwszy wpis
muszę zmykać >>> miłego świętowania
muszę zmykać >>> miłego świętowania
spokojnie gryks do wieczora jest jeszcze daleko zrobi sie i pokuka liczbusie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
gryks popatrz umnie w stałych na profilku bylo ladnie
1,2,3,7,8,10,11,12,15,20 ......... 7/10 .......... 140 zł
1,2,3,7,8,10,11,12,15,20 ......... 7/10 .......... 140 zł
arczi te 01 02 03 08 było pewne na 14h majówka ts lubi rąk brakło 5 19 je dam na wieczór 4 by też pasilo z 7 lecz dawno nie było
gryks wiem moglem isc wysłac ale nieposzedlem i to byl moj blad ale nic nie dzisiajj to w przyszlosci
Popatrz arczi na ostatnie losowania ep i mini i na losowanie o 14h nieraz tak jest w ep i mini czy lotto liczby pasują na 14h dnia następnego
ide puszczę jeszcze raz 6/6 x2 w multi i na działke do ciotuni rowerkiem
Szkoda ze tego zakładu z 01,02,03,10,15,16 niedalem w typowanej 10 miałem podobne 2 zakłady, tymi liczbami na 10 i 9 skreslen parę pkt w zabawie rankingowej by wpadlo
gryks76 wiem zauwazylem to tez ze niektore liczby ktore zamysle dac w MM i skreslic wychodza w innych grach, tez to zauwazylem, ale niechce sobie mieszac w ukladach swojich zestawow aby nie namieszaczbytnio z liczbami bo pozniej po wysłaniu wychodzii po losowaniu wielkie g, dlatego tez i trzymam sie swojich ukladow liczb i zamyslonych tez na dane losowanie , wiadomo zawsze mozbna cos pokombinowac z liczbami, i nawet to jest wskazane ale czym dluzej kombinujesz szybciej oczoplasu dostaniesz niz wytypujesz te jedyne i wygrywajace ta glowna wygrana, gdybym mial worek pieniedzy ten ze snu dzisiejszego to bym wszystkie uklady z profilu i nietylko wysłal i zapewne bym cos ugrał moze i glowna wygrana, ale niemam worka pieniedzy zostawilem na bagnach imoze dzis w nocy po niego wroce ponownie
wczoraj byłem na koncercie Leady Pank zawsze tam gdzie ty , zamki na piasku , mała leady pank same hity nieźle dawali
Zawsze na żywca jest lepszy efekt inne uczucie niż przed tv czy kompem itp
Nawet hymn na stadionie daje większe Ciara niż słuchając w tv lukajac mecz
gryks 76 pozniej ci cos wysle na @
też było , festyn pod wawwką byłem od godz 19 do 24 , na koniec sztuczne ognie , powiem szczerze że jak na festyn gminy Halinów było OK
ok godz 16 był nasz szanowny prezydent z małżonka -- nie wiem po co , pewnie sposób na promowanie sie
zaraz też zerknę co na wieczorek - ostanio na szybko to i efekty słabe
Kędzior miło spędziłes czas muza z wspaniałych czasów chwil rock to je to
Ta Panasewicz jak zwykle w ciemnych okularach żeby ukryć wory pod oczami - ale głos i charyzma cały czas OK
Byłem dawno temu na ich koncercie zresztą nie tylko ich ira Kobranocka Hey armia ploretariat BIG cyc houk róże sztywny wilki piersi Variux kult t. Love i wiele innych
idę na a tak na szybko do analizy
3/4/14/17/34/36/46/48/54/57
3/4/14/17/34/36/46/48/54/57
Jak się było młodym się zylo upadło się w pogo wdrapywalo się po ludziach dziś się z tego śmieje niby może ktoś pomyslec głupie tak patrząc na kolegę który w domu siedział bo mama mu kazała bo ciemno bo pobija do dziś jest sam boi się wszystkiego tociesze się z takich radości życia aaa żeby ktoś se nie pomyślał inno piwko było i nic więcej
Szkoda ze 44 osoby śledzą być może typuja i nic nie napisza nie podadza
Patrząc na twoje moje mam coś narazie na brudno 14,17,23,29,32
19,21,25,28,33
Farta wieczorem
19,21,25,28,33
Farta wieczorem
O tych myślę cały czas do nich 64,69,72,75 56 bynajmniej tak mam ciekawe co wyleci
50 lubi wpadac z 51,ale wszystkich liczb nie zmieszcze do jednej dziesiątki
gryks 76 zajrzyj prosze na @
Nie no zgadza się jacun tylko te 51 jakieś przelorne lubię je dawać z 45,48,51,54,57,63
jacun kuknij u siebie na kg
Nawet 1,2,3,5,8, 9 wieczorem co nie będę ukrywał osobiście na to liczę
umnie sie zaniosło dopiero robi sie ciemno wiatr sie wzmogl no nareszcie moze cos spadnie z tego nieba, , przydalo by sie aby troszke po podalo burz moze niebyc a le troche deszczyku by nie zaszkodzilo,lepsze powietrze by bylo do poddychania
ola45
53 tak . 51 na nie
53 tak . 51 na nie
Oleńka mogę Ci zaproponować decyzja twoja 42,45,48,51,52,56 ewentualnie 57
Gryks ja juz zatypowałam a dzięki ci bardzo ale wysłać nie mam gdzie