Wpisy 3 221 – 3 320
27 września 2007 20:34 → 30 września 2007 13:57, 100 wpisów
wiecie co ,ten Profesjonal to całkiem fajna sprawa,inwestując 25zł w pewniaka dostajemy 67.50pln na reke ,za parke 225pln ,trójke 900pln!!!fakt za 2/3 nic nie dostajemy ale cos za coś,nie wspominając o 5/5 za które dając na reke przy 25zł 14175plm ale 4/5 już nic. mozna tez sie bawic inaczej np. na 4 liczby typujemy ze min 2 nam wejdą i juz mamy 50zł.szkoda ze jest problem z punktami ze nie kazdy ma dostęp.przyznacie ze parka i pewniakiem biją lotto
Witam.Może dziś zawitają
3.15.21.33.57.59.71.?
Pozdrawiam.
3.15.21.33.57.59.71.?
Pozdrawiam.
WITAM - KACZORA NIE MA I NIE WIEM KIEDY WRÓCI PROSIŁ ABYM PODAŁ WAM TAKIE TYPY ,,,,4419405021636835859,,,,,,, NIE WIEM CO TO MA BYĆ ALE TAK KAZAŁ WPISAĆ
Z map wynika,że jutro powinno się powtórzyć 75,76. 70-siątki budują schody:)
A ja mam takie pytanko:d Jak mam kupon sprzed 2 tygodni i tam mam trafione 4/6 na podstawie dzisiejszego losowania, to znaczy że coś wygrałem czy znaczy że mogę go sobie wsadzić w d*** ??
Opa30--to był dobry dzisiejszy Twój sen
9.19.29.39.49.59.69.79.
he he-bo tak jak tamtym razem -po odbiciu do5
4.14.24.34.44.54.64.74.--trafienie wynosi5/8.Czyżby prorocze sny?Zyczę najlepszego
9.19.29.39.49.59.69.79.
he he-bo tak jak tamtym razem -po odbiciu do5
4.14.24.34.44.54.64.74.--trafienie wynosi5/8.Czyżby prorocze sny?Zyczę najlepszego
Ched jeżeli masz kupon sprzed 2 tygodni to on jest ważny na liczby wyloswane 2 tygodnie temu w dniu zawarcia zakładu na kuponie. Dzisiejsze ci nic nie dają
Wybierając w nieparzystych dziesiątkach--wychodzi 4/4-czy aby to może jakaś reguła?.Warte obserwagji.
dziękuję za odpowiedź, anyway - nie padła chyba dzisiaj żadna szóstka :D
Nie było mnie kilka miesięcy, więc może to było poruszane, ale przy losowaniach kolorowe piłeczki (a więc wszystko oprócz multi ) mają małe antenki. Mam kiepski telewizor, lecz widać, że nie jest to refleks swiatła a mini drucik. ?
hej wam poda mi ktos jakis fajny system do ML?? i chcialbym sie dowiedziec jak sie gra w profie w ML np na 4 liczby.z gory dzieki.
te 6 baniek to dla maniaków w dużego a nie Ml.powodzenia jest nad czym pomyśleć
dzisiaj mi też się śniły liczby,ale tylko 50 i 52 pamiętam,nie zapomnijcie o liczbach : 14,29,34,66
Witam.
2.12.28.37.42.50.52.60.78.79.
Opa30--jeśli jest coś na rzeczy,to moja przeróbka Twoich liczb tak wygląda
50.52.
52.53--wg.mnie odbicienp.50.--do5--wynosi52
oraz do 10 -odbicie wynosi
55.58
no cóż trzeba chyba być dobrej myśli?
Pozdrawiam.
2.12.28.37.42.50.52.60.78.79.
Opa30--jeśli jest coś na rzeczy,to moja przeróbka Twoich liczb tak wygląda
50.52.
52.53--wg.mnie odbicienp.50.--do5--wynosi52
oraz do 10 -odbicie wynosi
55.58
no cóż trzeba chyba być dobrej myśli?
Pozdrawiam.
multicórka,nie bardzo czaję odbicie liczby 50 o 5,bo 52 to jest: 52 - 2= 50 +3=53(2+3 tj. 5),czy zle myśle,a będę dopiero wieczorem
Z praktyki częściej i lepiej układa się właśnie tak--- ale może wchodzić w rachubę również 45
Odbicie 50 do 5--musi przeważnie być w tej samej dyszce-i wychodzi 55. -ale ja zamiast plus 5 stosuję odbicie do -0--liczbę plus 2--i dlatego 52
To jest trochę kłopot odbitki zakończonych na -o-
ja stosuję tak np.20--odbitka do 5- wynosi22
odbitka do 10 wynosi-25
ja stosuję tak np.20--odbitka do 5- wynosi22
odbitka do 10 wynosi-25
Prawdę mówiąc ta para 52.53-na dziś dobrze wygląda a ze sobą 52.53 lubi chodzić
123 Teoria antenkowo-drucikowa -a to ciekawe. Gdyby te ciemniaki z Totalizatora znały Spita, to pewnie ukryłyby te druciki w "piłeczkach" (wpis 3097):):):)Pozdrawiam
czy ktoś wie ile będzie kosztował 1 zakład? ja mam wątpliwość czy 5zł czy więcej
czy ktos wie jaki byl wynik dzisiajszego duzzego lotka bo przegapilam:/plisss podajcie
A tak poważnie Piterex, ciekawy jestem kiedy padnie taki układ? Tego chyba sam Kaczor nie wie:) pozdrawiam
Gratulki Opa -ja niestety nie -a sam pisałem, żeby grać najczęściej losowanymi w danym okresie. Ale człowiek jest przekorny i najlepiej uczy się na własnych błędach. Pozdro
Bo tutaj Opa oprócz dobrego wnioskowania statystycznego potrzebna jest kacza intuicja:):)
Witam.No cóż i przeróbki nie dają rady.Opa30 gratuluję wczorajszych a sądzę że oprzeć się trzeba na tych ,którzy mają dobre wyniki/mistrzowie tej stronki i nie tylko tej/--i tak najważniejszy jest sam wybór cyfr- póżniejsze przeróbki mogą poprawić wynik. Na razie nie idze --ale ...
Moje typki na jutro
9.10.38.49.59.68.72.73.
Pozdrawiam.
Moje typki na jutro
9.10.38.49.59.68.72.73.
Pozdrawiam.
wiesz Matycz...pamietam loswanie gdzie padlo 7,8,9,10,17,48- 18.07.2007......a 24.02.1999 byly 1,4,5,6,9,18 :)
Good times, bad times... Like in the real life. Pozdrawiam, dobranoc
Tak, Piterex z układu 1.2.3.4.5.6 do tej pory bylo tylko 5 czwórek m.in. ta w 1999 roku.
...chodziło mi o układ 1,2,3,4,5,6 w DL -jutro podyskutujemy sobie, bo już liczby fruwają mi koło głowy:);) dobranoc
no i 1 stopnia w duzym nie było czy teraz bedzie ok 9 baniek do zgarnięcia:)
matycz od drucików to jest geniusz:)moje jak narazie w porządku.myśle ze nie masz nic do mnie.wystarczy jak mnie geniusz jebie:)
matycz od drucików to jest geniusz:)moje jak narazie w porządku.myśle ze nie masz nic do mnie.wystarczy jak mnie geniusz jebie:)
Kochany Spicie- jedyna pretensja jaką mam do Ciebie to taka -dlaczego jeszcze nie trafiłeś 6-stki w DL? Pozdrawiam
9 mln.?a nie 10 ?to już jest o co walczyć...ale co my możemy jak taki np. warszawiak-bez obrazy,przyjdzie i zagra choć jedną 12 liczb i wez z takim rywalizuj
tak jest o co walczyć juz w sobote fuck 9 albo 10 baniek ja pier..
ale coż jakos nie grywam w DL bo mało wiary we mnie w tym temacie.choc wystarczy 1 na chybił trafił no jak ktos zgranie-szacunek:)
dzieki matycz:)i pozdro.jak zgrane to dam znać a moze lepiej nie:)
ale coż jakos nie grywam w DL bo mało wiary we mnie w tym temacie.choc wystarczy 1 na chybił trafił no jak ktos zgranie-szacunek:)
dzieki matycz:)i pozdro.jak zgrane to dam znać a moze lepiej nie:)
dobra nie ma nikogo ide spać.3 tyskie oczywiscie książęce wchłonięte:)
a ja wczoraj trafilem tylko 4/9 w multi przynajmniej starczy mi na to niemieckie piwo w Lidlu co to je w promocji sprzedaja:) wczoraj z kumplem tym sie wlasnie skulismy:) cheers! i rozjebac mi dzisiaj duzego ludzie:)
ja zastanowił bym się nad liczbami:
14,34,49,51,może zrobić:
14,34,49 i 14,34,51
połączyć je z 26,64,53
14,34,49,51,może zrobić:
14,34,49 i 14,34,51
połączyć je z 26,64,53
ładnie sie wczoraj uchlaliscie hehe 9-10 mln w DL?? kumulacja na dzisiaj to 6 000 000! i wawa to zgarnia :D
Witam -alkohol sometimes is good -wpływa na wyobraźnię:) Jeśli chodzi o kumulację -spotkałem kiedyś w kolekturze byłego profesora od matmy jak była kumulacja chyba 13 mln, a gość naprawdę zna się na probabilistyce. Chyba pieniądze też wpływają na naszą wyobraźnię:) Ludzie -trafmy 5/6 -to już będzie sukces! Powodzenia
jak ktoś przewidzi jakie cyfry powtórzą sie to już połowa sukcesu.życzę powodzenia .a kto gra w dużego
Spit,a jak zgarniemy kiedyś pulę DL to zrobimy jeszcze z paroma kolesiami z tej stronki takie "tango w Krakowie", że angielscy turyści będą przeciarać oczy ze zdziwienia:):)Oby jak najprędzej:)
czy za wysoka stawka że brak odwagi na typowania? piszcie coś.bo smutno..
Maniek50 -o Tobie też nie zapomnimy:)Ale najpierw coś skapniemy ojcu dyktatorowi,żeby miał chociaż na paliwo do swojego Audi A6 za 250tys.:) Jak widzisz jesteśmy "do tańca i do różańca":) Mila a ty lubisz "tancawać"?
Alu -na lodzie zostawia mnie Totalizator. To mi na razie wystarczy:):)
Pomagają Alu, ale nie w takim stopniu,żeby potańczyć w Krakowie:) Może dlatego, że Mila za mało je rozbudowuje. Tak Mila? :):)
Mila może dziś nie rozbudowywuj kodów, a powiedz czy możesz przewidzieć, która z liczb 6,11,25,34,44,47 może się dzisiaj powtórzyć?
działają tylko do przodu.
a co do powtórek to ja właśnie tego się boje,i nie wiem ,tu nie mam szans
a co do powtórek to ja właśnie tego się boje,i nie wiem ,tu nie mam szans
Nikt tego nie może Mila przewidzieć, czy i jaka liczba się powtórzy, tak jak nikt pewnie nie przewidywał, że nasze Kochane Złotka nie powtórzą wygranej z Serbią. Szkoda. Pozdrawiam Mila
Tak się Mańku składa,że ja też -sukces w 50% można powiedzieć:) na marne napiwki dla kelnerów już mamy -o więcej trzeba walczyć dalej:)
Cześć Opa -już pozostały same pajace w studio Lotto. Wierczewski odszedł.
Witam.Opa30-myślę że jeszcze raz powinienem zabrać głos w twoim typowaniu--bo występują pewne prawidła w wyborze liczb przez Ciebie.Zawsze wniosek jest jeden- twój wybór i odbitka do 5---zawsze coś jest--więc przystaw się na to-i sam poobserwuj--coś jest ciekawego--no trafionego-wiec może tu jakaś szansa- nie jestem mistrzem tej stronki-ale na ten temat chcę zabrać głos ostatni raz --poobserwuj swoje numery po odb.do 5--bo są wyniki--no no oby same setki.Powodzenia.
Opa -weź pod uwagę co mówi pan Multicorka, bo skromność przemawia przez Niego -zobacz TOP 100 np. w typowaniu piątek. Życzę samych topowych miejsc.
a ja dziś w expresa trójeczke trafiłem chyba 5 raz a piąteczki coś nie idze ale cóź gram dalej
cos mi sie wydaje ze chyba nikt nie trafil 6 ale nie wiem licza jeszcze
nikt nie trafil 6 :D wiec jest kumulacja we wtorek jutro pomysle nad liczbami
Sporo płacili dziisaj :) bedzie pewnie z 9 melonów :) i znowu trzeba bedzie dać na totalizator ;]
OD PŁACZĄCEGO KACZORA PROSTO Z LUXEMBURGA ...3 9 12 11 13 63 68 73 80 19 21 ON TAK KOCHA TE ZŁOTKA
no to co zacieramy rączki.i do pracy teraz jest gra warta świeczki.pozdrawiam
Dziękuję Ci Kaczor,że wreszcie zatypowałeś z Luxemburga. Pozdrowionka
Naprwdę nikt nie trafił? To chociaz 1 dobra informacja dzisiaj złotka przegrały ,Widzew przegrał , w duzego nic .Moze jutro bedzie lepiej
Multilotek--tak mało logiczna gra --że bezczelnie trzeba typować swoje-
20.39.49.56.68.79.--
zauważyłem że ostatnia cyfra w przedziale 0-10 lubi wchodzić na 30-tki lub 50-tki
20.39.49.56.68.79.--
zauważyłem że ostatnia cyfra w przedziale 0-10 lubi wchodzić na 30-tki lub 50-tki
no ja sie pisze matycz na tango w krakowie ale oczywiscie jak zgrane w DL:)teraz mam tango przed kompem;)powtóreczka dnia wczorajszego;)w koncu 17 wpadło.a w DL ostatnio nie grywam.1 stopnia znow nie było.
tak jak wczoraj pisaliśmy(pijani-podobno)he,he
będzie 9 mln.??? w dużym
będzie 9 mln.??? w dużym
no mówione było ze bedzie 9 baniek widac kto kręci teraz kulami:)i warszawka jakos nie zgarneła 6 baniek.
pijani po 3 piwach?mhhh
pijani po 3 piwach?mhhh
za malo zakladów poszlo wiec nikt nie trafil 6 i jest kumulacja 9 000 000 żł przydloloby sie juz to zgarnac ajaj:D
Parka na dzis dzien to 54+72. Kto zaufa ten skorzysta :)
multicorka ? do 5 to jak tu odbic bo mi wychodzi 2 razy 14,chyba że do góry o 5 to wyjdzie 16,19,14,39,38,nie wiem czy 3 liczba dobrze
Proszę państwa,nie ma znaczenia czy typujecie,czy gracie na chybił.Trzeba mieć szczęście do liczb,które potrafią odwzajemnić miłość,jeśli się je kocha.
ja bym polemizował bo na chybił trafił nie trafiłem tyle co ze swoich liczb...i taka prawda
Witam, Look -też polemizowałbym z Tobą. Najczęściej losowanymi liczbami DL we wrześniu (13 losowań)były 11,15,35,47,21,25. Wytłumacz mi kochany Looku dlaczego potencjalnie grając tymi liczbami we wrześniu miałbyś 4 trójki. Dlaczego z wczoraj wylosowanych liczb padła "4" 11 września? Czy to dowód na powtarzalność występowania liczb? Nie można przewidzieć dosłownie jakie liczby padną albo które się powtórzą, ale można zwiększyć szansę prawidłowego wytypowania przez logiczne WNIOSKOWANIE STATYSTYCZNE. Polecam i pozdrawiam.