Wpisy 3 217 288 – 3 217 387
27 kwietnia 2018 22:10 → 28 kwietnia 2018 00:14, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Aya i co ugralas?
Z moich zer 3/4
Co jak robie3Mama ?
Te 5/5 ja ci szczerze gratuluję no ale bez jaj u mnie dalej nic
Gram i tyle
Obstawiam liczby i gram nimi aż wejdą
Ale to muszą być dobrze dobrane liczby
Nie tak byle jakie
Wyselekcjonowane
Siedzę nad liczbami i dobieram
5/5 nie jest trudno trafić
Mniej więcej trafiam raz na miesiąc 5/5
Tylko jeszcze nie miałem 7/7
Najwięcej miałem 6/7
Na co ?
Aż podamy jakieś liczby ?
Może są głodne ?
Czekaja na gotowane
Nie żartuj
witajcie takamama i sebastian
sebastian gratulacje zlapania 5/5 o 14tej, co do tych liczb co podala takamama to zebyscie si niezdziwili jak jutro o 14 wyjda jako pewniaki
sebastian gratulacje zlapania 5/5 o 14tej, co do tych liczb co podala takamama to zebyscie si niezdziwili jak jutro o 14 wyjda jako pewniaki
Podaj im takie które wejdą niech też sobie coś ugrają
Arczi nareszcie jesteś
Ponownie
Wiecie co?Takiej plaży jak dziś-dawno nie odnotowałem
Wiecie co?Takiej plaży jak dziś-dawno nie odnotowałem
sebastian jestem cały czas prawie na stronce tylko mniej sie udzielam jak przedtem na czacie
taka mama rozumie cie i co do snow
ja zas tez typuje liczby codziennie ale za cholere nic niemoge w realu trafic , cos mi liczby ktore kresla ostani miesiac niewchodza. niewiem co jest grane, zobaczymy w maju, niemoge trafic tak jak sebastian choc te 5/5 by sie przydalo chovc raz w miesiacu, dzisiaj wieczorem wyszły moje ukochane liczby ale niestety zle zlozylem uklad znow wtopa jak zwylke ostatnio, wczoraj 2 w mini , dzosoaj 2 w mini , zobaczymy co bedze jutro w mini
taka mama rozumie cie i co do snow
ja zas tez typuje liczby codziennie ale za cholere nic niemoge w realu trafic , cos mi liczby ktore kresla ostani miesiac niewchodza. niewiem co jest grane, zobaczymy w maju, niemoge trafic tak jak sebastian choc te 5/5 by sie przydalo chovc raz w miesiacu, dzisiaj wieczorem wyszły moje ukochane liczby ale niestety zle zlozylem uklad znow wtopa jak zwylke ostatnio, wczoraj 2 w mini , dzosoaj 2 w mini , zobaczymy co bedze jutro w mini
w ukladach zaas stałych dzis i w multi jak i w mini trafione ;iczby ale to tylko w stalych numerach ,i na sucho
Ja w mini ciągle 2/5
Mulag
Oglądam film
Gdyby ją trochę usprawnił to by pewnie nie zacinała się>>>przed >6/6
bo się liczy że się w końcu wygra a tu czas leci z dni robią się tygodnie z tygodni miechy z miechów lata a z lat dziesięciolecia
I,być może mu się uda
Jak przestudiuje "Horyzonty techniki dla dzieci"
Jak przestudiuje "Horyzonty techniki dla dzieci"
Vondeoff do mnie piszesz te bzdury ?
Vondeoff znowu zaczynasz do mnie pić ?