Wpisy 3 217 064 – 3 217 163
27 kwietnia 2018 19:52 → 27 kwietnia 2018 21:21, 100 wpisów
Czy jest Ktoś zainteresowany jakie liczby będą padały od godz.21.41???
Alfafire
Jestem gotów podzielić się>>wiedzą(?)...przypuszczeniami(?)No i jak tam sobie to nazwiecie
Jestem gotów podzielić się>>wiedzą(?)...przypuszczeniami(?)No i jak tam sobie to nazwiecie
doktorze ja dochowuję wierności zielonej stronce choć bywa tutaj różnie
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 1002
doktorze przy okazji prześlij pozdrowienia tym których tutaj nie ma
Dawać wyniki
Dopisano wyniki Eurojackpot - 9,21,31,32,33 oraz dodatkowe liczby 9,10
Kumulacja 4 000 000 pamiętać
Olala46
A gdzie Torsan
Co mu się stało ożenił się czy co
Widzę,że brak zainteresowania moimi propozycjami >>>...068 współpracy{{dobani}
No cóż WGRAM se SAM
No cóż WGRAM se SAM
z powodu spóżnienia z wysłanie EJ zostało mi w trzosiku 25 PLN
alfa teraz jest spokojnie wg mnie ale ok zbieram sie zycze wszystkim farta za ponad h ostatnia nocka
Tu nie ma co filozofować...>1-dynka-jest 1-dna
Idę się puścić
Do...potem
Idę się puścić
Do...potem
to całe eurojackpot po tylu losowaniach trafiłem dopiero....9,10 ale nie gram realnie...
Zlikwidować metodę chybił trafił i zobaczymy komu się będzie chciało skreslać..a kto wygra...
I niech losem nie rządzi przypadek bo to jest nie dorzeczne że wygrali na chybił babka..i dziadek..człowiek tu skreśla już 16 rok zaczął i gu..owygrał a jakiś flegmatyk co nawet niewie co to jest Lotto z Plusem pławi się w dobrobycie..powiem jak ci na anty marszu...hajba..hajba..gajba..przez ń ...oczywiście..
Brawosimo Forsami
Arczibalik witam Cię a taki mam dziś wieczór wspomnień ..bo no..niestety też taka jest prawda..
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 3 x 235 898,40 zł
W Polsce jest około 15 tysięcy kolektur....i nikt sam tego nie skreślił no kur..trzymajcie mnie..
Mam nową prace dobrze płatną 19.30 na godzinę grać nie muszę bo jak widzę takie wały...wieksze niż Jagielońskie to cóż mi pozostaje..
Kumulacja Eurojackpot: 225 000 000 zł
45ciu pacjentów i każdy ma chorą rękę nikt pisać nie umie a takue figo..fago żeby komu dogryźć a coś konstruktywnego napisać..to po co ...