Wpisy 3 215 519 – 3 215 618
24 kwietnia 2018 22:01 → 24 kwietnia 2018 23:59, 100 wpisów
Ja 2 kosze mini dwa lotto 5/10 4/6 2 kosze trza mi pracować jutro o 14h będzie lepiej dobranoc
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
U mnie w korpo też wiele kobiet, nawet mężatek z dziećmi tak trzydzieści parę lat, ale atrakcyjnych, zrobiło karierę przez łóżko, ale głównie przez wyjścia i wyjazdy integracyjne i przez kibel w budynku
Potem były rozwody, ale one miały stanowisko
Potem były rozwody, ale one miały stanowisko
Siber..czyli dobrze ze byles w kiblubo w duzego miales gowniane liczby
Robiły "łaskę" swoim dyrektorom i jeszcze chętniej prezesom i członkom zarządu.
Dopisano wygrane Super Szansa
Ci którzy mają kobity w korpo pilnujcie żon, tam jest dom publiczny i zwyczajny burdel i gang bang
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 270 874,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Towarzysz Gowin - członek z ramienia wysunięty na czoło. Pojechał z kochanką do USA na 5 dni.
JAGAS nie trafił 6/12
O ,cos jak bunga ,bungaLiuverpul gromi...juz 5:0 z Romaszkoda Romy troche
Pojechał z Emilewicz na 5 dni do luksusowych hoteli do USA dymać na potęgę.
ulala na mini wykorzystałem tylko 8 liczb >>> szkoda że nie zagrałem systemem pełnym
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Coś czuję, że w czwartek może nie być nawet 2 mln 100 tys. w puli Lotto
Ten wasz Gliński też jeździ za granicę z żoną do hoteli pięciogwiazdkowych i was kiwa na kasę. A jego żona trzaska kasę w fundacji S o r osza.
Witam!
Cóś drgnęłoPo dłuuugim okresie posuchy>3/5 i 6/10
Czyżby zapowiedz pory deszczowej???
Cóś drgnęłoPo dłuuugim okresie posuchy>3/5 i 6/10
Czyżby zapowiedz pory deszczowej???
alfa.masz wyczucie w Mini..nadrobisz to
dzisiejsze losowanie to już przeszłość...szkoda energii na coś co już było
dzisiejsze losowanie to już przeszłość...szkoda energii na coś co już było
Ulala
Alfafire
Nie bardzo jest się z czego cieszyć,bo żeby ponownie się puścić trzeba dołożyć +,- 4zł
Alfafire
Nie bardzo jest się z czego cieszyć,bo żeby ponownie się puścić trzeba dołożyć +,- 4zł
alfafire
Nie gram w super szansę.
Nie gram w super szansę.
gonzaga tak możesz lecieć z Tosiem w ... niewielka... wygrana niewielka dokładka
Na mnie też pora
Dobranoc
Na mnie też pora
Dobranoc
silber
Mialem 5\8 w sobote ,we srode 4\8...takie odpady na greteraz stawiam na duzego...chce trafic 6 jak moj kumpel
Gonzaga,wygral sie rozplynal..a raczej to co mu wyplacili kilka lat temua mial kolo mnie kupic dom ,stan surowy zamkniety + wlasny wklad
Dostaje sie szaly jak nigdy czlowiek nie miual takiej kasy,chcial miec wszystko...zostal z niczymnie wiem jak ja bym sie zachowal ale nawet jak moge kupic samochod kilkuletni zastanawiam sie czy jest mi potrzebny skoro niewiele jezdze a w rok na roczniku strace z 5 tys...ok ,jak ktos ma kase ...to mu nie zal
Cześć
Kto wygrał 6 w Lotto ?
Dawno ?
Pewnie są i tacy,którzy raz do roku wyprowadzają Rolls-a z garażu aby teściową do kościoła w Wielkanoc podwieżć
Jutro środa więc liczba 80 wlatuje jak w masło
O tak wleci jak ta woda 

Nie bardzo widzę związek pomiędzy >środą,a 80-tką...
Ale faktycznie>80 jutro może być
Ale faktycznie>80 jutro może być
No tak,ja jezdze prawie codziennie ale kupowac do szpanu samochod?...Za to muza musi byc odpowiednia,moge godzinami siedzuec nd naglosnieniem chociaz seryjne tez w miare graja...volvo v 40 z lat 1999 -2004
Ma to że jutro czyli w ta środę ma być liczba 80
Ja mam trzydziestki,czterdziestki i piecdziesiatki...a poleta pewnie 6 dziesiatki
Z wora ?