Wpisy 321 533 – 321 632
30 maja 2011 11:38 → 30 maja 2011 12:20, 100 wpisów
o, Tommek
czeeść 
A czy nie miało być tak, że jak kogoś nie ma, to gracie 9-tką?
Tak mi się coś kojarzy z wczorajszych rozmów...
czeeść 
A czy nie miało być tak, że jak kogoś nie ma, to gracie 9-tką?
Tak mi się coś kojarzy z wczorajszych rozmów...
pozytywka dobrze że mi wtedy kazałaś iść bo bym się pewnie nic nie uczył 

ja typuje tylko na dziesięć skreśleń to moja święta zasada od 6 lat

ludzie,ludzie..albowiem powiadam Wam..kto gra ten wygrywa...czasami..
dopiero wróciłam od lekarza
z pracy dzisiaj pędem będę biegła żeby do 18 zdążyć zatypować
nie denerwujcie się do 18 zdąże

z pracy dzisiaj pędem będę biegła żeby do 18 zdążyć zatypować
nie denerwujcie się do 18 zdąże
u mnie natomiast..6/7w super lotto w 1990 i 13w pilkarskiego mś takze90r
bella34 nie, bardzo podoba mi się to co powiedziałaś. Będziesz starała się do umówionego czasu podać typy. Bomba!
No a jak inaczej
taka była umowa
a dla mnie słowo warte więcej jak pieniądze
prace kończę o 17,45 więc tylko kondycję poprawie tak będę zasuwała
1,5km mam
taka była umowaa dla mnie słowo warte więcej jak pieniądze

prace kończę o 17,45 więc tylko kondycję poprawie tak będę zasuwała
1,5km mam

No i wybiła godzina 12:00 czyli umówiony czas na podanie typów. Niestety torsan nie zdążył dlatego proponuję pewien układ:
Liczby z naszych typów to: 30,58,68,75,46,40,59,3,63
Torsan w swoich typach pewniaka ma liczbę 69. Pozostawiam pod Waszą ocenę. Możecie puścić 9 liczb lub dopisać liczbę 69 i zbudować dziesiątkę. Wybór pozostawiam Wam!
Liczby z naszych typów to: 30,58,68,75,46,40,59,3,63
Torsan w swoich typach pewniaka ma liczbę 69. Pozostawiam pod Waszą ocenę. Możecie puścić 9 liczb lub dopisać liczbę 69 i zbudować dziesiątkę. Wybór pozostawiam Wam!
Witam-
jejku przepraszam Was ale mi się zaspało ale jak da się jeszcze wkręcić to tradycyjnie 69
jejku przepraszam Was ale mi się zaspało ale jak da się jeszcze wkręcić to tradycyjnie 69andromeda-a co to przeszkadza pewniak jak pewniak jak kazda inna liczba
torsan ale wiadomo ze na kazde lsowanie nie będzie ta 69 a to na kazde za kazdym razem???69?zawsze niezmiennie?
andromeda ma sporo racji przy czym nie mogę niczego narzucać. Zamysł był by za każdym razem starać się wybrać jak najlepszą liczbę. Granie z stałego zakresu mija się z celem
To tylko moje zdanie.
To tylko moje zdanie.dobrze bede zmieniał ale narazie wypada 69 i dzis to jest moj pewniak
bella-wiesz ze wczoraj Pasko podliczył wpisy najaktywniejszych z dnia wczorajszego i zgadnij ile mi wyszło wpisów
torsan z drugiej strony fajnie jest czasami sobie urozmaicić igraszki. 69, czasami na łyżeczkę, czyli 11, czasami 22 czyli na pieska 

lila najaktywnieszych wpisow Ty masz najwiecej ponad 200 ja mam cos 189 jakos tak i jestem na drugim

super podejście!

ja oczywiście solidarnie zagram każdą Twoją liczbę!