Wpisy 3 214 414 – 3 214 513
23 kwietnia 2018 15:02 → 23 kwietnia 2018 18:16, 100 wpisów
johno taka forma zartu a noz widelec kiedys zona potrzebowala kurtki 7/10 wpadlo
no taka jest ta nasza służba, zdrowia możesz pracować z takim bólem?
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat ale szkoda go sprzedawaca teraz to sama rdza już po kilku latach fiesta czy corsa
ja zaluje ze zagadalem kierownika moglem isc na l4 od dzis od poprzedniego tyg mam 46 dni zaleglego chcialem 2 tyg nie da rady chociaz 7 maja 8 mam zabieg nie da rady a nie pojde teraz bo mi jeszcze cos po zlosci zrobi jakos dam rade 2 miechy nie bedzie mnie w pracy z tego co czytalem tak okolo
no to życzę zdrowia... będziesz miał dużo czasu na rozpracowanie TS-a
lewy tosiek reklamacji po losowaniu nie przyjmuje zyczy natomiast szczescia w następnym losowaniu
forsa najgorsze to to ze czeka mnie az tyle laby po tym zabiegu wcale sie z tego powodu nie ciesze
My Toskowi pożyczymy ale na walizki .żeby się spakował..i jechał do..
Gryks podejdź do tego pozytywnie ręka naprawiona to i blankiety do Lotto dobrze wypełnione...
A ja sobie dzisiaj zagrałem w Lotto z Plusem 2 zakłady z chybił trafił jak Ci rzekomo co trafili po milionie w sobote..a co ..ku..kurydza ..będę gorszy..
3 214 417. tomi77 2018-04-23 (15:03) Neklopolia
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat
mój rok temu miał 19 i poszedł na złom chociaż jeszcze jeździł tak samo rdza go brała i nie mogłem już na niego patrzeć chociaż jeszcze był na chodzie
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat
mój rok temu miał 19 i poszedł na złom chociaż jeszcze jeździł tak samo rdza go brała i nie mogłem już na niego patrzeć chociaż jeszcze był na chodzie
https://youtu.be/UAV0av2SHTg
he he wychodze ze strony bo nowa myszka z najwyższej klasy przełanczam strony muszę się przyzwyczaić ostatnio miałem za 20 zł myszkę he he
Tak są skutki nic przyjemnego ale takie są skutki kopania niestety
Dusia co wygrałeś i co naxw.masz
zostaw wszystkich rodzinę na pożegnanie zostaw
na pewno tam cie Rosjanie dali nie ciebie ale twoich dziadków lub pradziadków na 100 % ale ty tego ni wiesz
na pewno tam cie Rosjanie dali nie ciebie ale twoich dziadków lub pradziadków na 100 % ale ty tego ni wieszU mnie ciemne chmury
deszcz ma być ale jak na razie walka frontów powietrznych i deszczu nie ma pociemniało ale jak na razie słońce z pod chmur lekko wychodzi
A u cię
Nic nie mówić
Ne paczalam
sie nawet puscilem juz wzielem 4 zdrapki kasa rzadzi w 1 tron wart 10 zl w drugiej 1 zl i kosze dwa
3 214 352. gryks76 2018-04-23 (14:09) Zagłębie Lubin )))
4/10 5/8 4/8 dwa kosze
4/10 5/8 4/8 dwa kosze
Ojoj tos chapnal
31*61*?
ta wieczorem ma byc ponoc lepiej mam miec 5/5 8/10 oraz w mini 4/5
Puść x 2
Bądź Samarytanin
Potem na konto
powoli ide w drzemke dzis 1 z 5 nocek tak wiec bede sie powoli zmywał
dusia
https://youtu.be/wick_9amu9Q
dusia 70
dusia prawdopodobnie bedzie powtorka liczb z godz. 14
tak mi tu wychodzi 17,19,25,72itd,
https://youtu.be/gtrO2oAzN-M
https://youtu.be/XhL1yW0li-k
ludzie zarabiaja na yt, facebooku bez wychodzenia z domu robiac to co lubia
myslac ze sie wygra to troche pochopne myslenie, pytanie kto szybciej wygra ten co robi cos prostego na yt czy ten grajac 20 lat wydajac sporo kasy
myslac ze sie wygra to troche pochopne myslenie, pytanie kto szybciej wygra ten co robi cos prostego na yt czy ten grajac 20 lat wydajac sporo kasy
ale wystarczy trafic > 10 liczb z jakiejs malej puli i mozna spelnic marzenia
jak wiesz jak to wygrasz jeden dziad wiedział i nie powiedział
grajta
grajta
Burza
Błyski grzmoty... horror
no i 23 miało być koniec naszej marnej egzystencji Nibiru uderzy w ziemię niby 23 jeszcze trwa
lewy no wlasnie teraz sie zastanawiam co jest lepsze granie w totka czy zarabianie w internecie
szczerze wam powiem - wszystko jest dobre jak nie ma konkurencji
angierski, granie w gry TSa nie można traktować jako sposób na życie tylko jako zabawę
johno wiesz tak samo moge powiedziec o zarabianiu w internecie nie mozna traktowac jako staly dochod na zycie tylko dodatek
wiecie ale dojscie do poziomu 3 tys netto z internetu to juz spoko na zycie starczy