Wpisy 3 214 360 – 3 214 459
23 kwietnia 2018 14:20 → 23 kwietnia 2018 16:48, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Gdzie deszcz ani śladu amialy być burze gradobicja hehe
Arczi, nikt tutaj cię nie obraża ani nie zabrania pisania tylko chodzi o długość twoich wywodów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 70 000 zł
3 214 362. johno 2018-04-23 (14:20) Lech Poznań
Arczi, nikt tutaj cię nie obraża ani nie zabrania pisania tylko chodzi o długość twoich wywodów
nie bede juz tak duzo pisal dzis odpowiedziałem tomiemu i natym koniec ja rozumie ze to kogos moze i meczyc i dlatego niebede tu dawal takich dlugich odpowiedzi
nie bede juz tak duzo pisal dzis odpowiedziałem tomiemu i natym koniec ja rozumie ze to kogos moze i meczyc i dlatego niebede tu dawal takich dlugich odpowiedzi
arczi wpisuj moze w kg jak chcialbys cos dluzszego wpisac bardziej komus cos obiasnic
Arczi oczy bolą nie pisz tyle boto wkurza mnie
naprawde przepraszam wszystkich za tak dlugie teksty mojich odpowiedzi
okej nic juz nie pisze piszcie sobie
W miejscowości Kamień Krajeński padła wysoka wygrana w zdrapce KASA RZĄDZI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
narazie wszystkim
Nowym systemem 3-3 dzis hehe
Czas się radować a nie smucić taka to przecież radosna strona...
A w mojej wsi Pokropiło jak ksiądz nowym kropidlem ... a teraz idziemy na jednego... i świeci
Gryks ha na wieczór to podaje.. na zimno..bo zemnie taki strateg jak z koziej..lupy.. tramwaj...jak przychodzi nowy miesiąc to się wydaje że mam punktów od zaje...nia ...a pod koniec to hest.tak
sie rozpadalo leje w legnicy eh a chcialem isc sie puscic za pare minutek
z tych co podales johno mam 40,41,44,45,49 na nie licze do tego 52 56 61 chyba dam
no to burza na calego chyba mykne okolo 21 sie wyslac idac do pracy jeszcze podumam co nie co
ja liczę na 70 myślałem że wypadnie o 14 ale teraz już na nią czas
przydałaby się jakaś wygrana bo mam auto u mechanika i ts mógłby to sfinansować
johno przydało by sie tez cos za 2 tyg beda mi robic zabieg ciesni nadgarstka nie musialbym 1700 zl z wlasnej kieszeni wywalac
tak wiec szanowny tesie johno ma autko w naprawie ja nie dlugo reke bede mial w naprawie wieczorem postaraj sie aaaaaa i kazdemu na tej stronie pare zl by sie przydalo
gryks76 Co Ty,chcesz białej mafii,nabijać kasę,przecież płacimy składki,mało im
Zdarzyć przed deszczemTak szybko nie jechałem rowerem z totkaburza tuż tuż,teraz pada deszcz
niestety tak w okolicy na nfz od 500 do 900 prawie dni sie czeka mam bardzo rozwalone na dodatek gdy mi robiono emg nadgarstka ponoc baadanie nie szkodliwe od tamtej pory ramie mnie boli taki bol chwyta ze nie idzie co kolwiek zrobic czytalem ze ramie moze bolec kuc od tego zespolu nadgarstka cisnieniowego
johno taka forma zartu a noz widelec kiedys zona potrzebowala kurtki 7/10 wpadlo
no taka jest ta nasza służba, zdrowia możesz pracować z takim bólem?
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat ale szkoda go sprzedawaca teraz to sama rdza już po kilku latach fiesta czy corsa
ja zaluje ze zagadalem kierownika moglem isc na l4 od dzis od poprzedniego tyg mam 46 dni zaleglego chcialem 2 tyg nie da rady chociaz 7 maja 8 mam zabieg nie da rady a nie pojde teraz bo mi jeszcze cos po zlosci zrobi jakos dam rade 2 miechy nie bedzie mnie w pracy z tego co czytalem tak okolo
no to życzę zdrowia... będziesz miał dużo czasu na rozpracowanie TS-a
lewy tosiek reklamacji po losowaniu nie przyjmuje zyczy natomiast szczescia w następnym losowaniu
forsa najgorsze to to ze czeka mnie az tyle laby po tym zabiegu wcale sie z tego powodu nie ciesze
My Toskowi pożyczymy ale na walizki .żeby się spakował..i jechał do..
Gryks podejdź do tego pozytywnie ręka naprawiona to i blankiety do Lotto dobrze wypełnione...
A ja sobie dzisiaj zagrałem w Lotto z Plusem 2 zakłady z chybił trafił jak Ci rzekomo co trafili po milionie w sobote..a co ..ku..kurydza ..będę gorszy..
3 214 417. tomi77 2018-04-23 (15:03) Neklopolia
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat
mój rok temu miał 19 i poszedł na złom chociaż jeszcze jeździł tak samo rdza go brała i nie mogłem już na niego patrzeć chociaż jeszcze był na chodzie
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat
mój rok temu miał 19 i poszedł na złom chociaż jeszcze jeździł tak samo rdza go brała i nie mogłem już na niego patrzeć chociaż jeszcze był na chodzie
https://youtu.be/UAV0av2SHTg
he he wychodze ze strony bo nowa myszka z najwyższej klasy przełanczam strony muszę się przyzwyczaić ostatnio miałem za 20 zł myszkę he he
Tak są skutki nic przyjemnego ale takie są skutki kopania niestety
Dusia co wygrałeś i co naxw.masz
zostaw wszystkich rodzinę na pożegnanie zostaw
na pewno tam cie Rosjanie dali nie ciebie ale twoich dziadków lub pradziadków na 100 % ale ty tego ni wiesz
na pewno tam cie Rosjanie dali nie ciebie ale twoich dziadków lub pradziadków na 100 % ale ty tego ni wieszU mnie ciemne chmury
deszcz ma być ale jak na razie walka frontów powietrznych i deszczu nie ma pociemniało ale jak na razie słońce z pod chmur lekko wychodzi
A u cię
Nic nie mówić
Ne paczalam
sie nawet puscilem juz wzielem 4 zdrapki kasa rzadzi w 1 tron wart 10 zl w drugiej 1 zl i kosze dwa
3 214 352. gryks76 2018-04-23 (14:09) Zagłębie Lubin )))
4/10 5/8 4/8 dwa kosze
4/10 5/8 4/8 dwa kosze