Wpisy 321 395 – 321 494
30 maja 2011 10:50 → 30 maja 2011 11:26, 100 wpisów
Bardzo się boję o TS-ka,może paść/bankructwo/,mocne uderzenie Paskowiczów

dota, masz rację tak już wkrótce przeczytamy w gazecie: "Grupa graczy nawiązała współpracę i rozbili bank. Dwa dni po rozpoczęciu wspólnych typowań padła rekordowa ilość głównych wygranych. 130 osób wygrało 10/10. Totalizator Sportowy emituje akcje celem pokrycia przyszłych wygranych grupy a jednocześnie pracuje z sztabem prawników nad możliwością zakazania im gry"
Andromeda a skad wymysliłas nik andromeda ?? zastanawiam się taka nie typowa nazwa oryginalna

andro błagam, nieeeeeeeeeeee 
Dotam, bo w poprzednim wpisie zjadłem literkę Twojego nicku. Przepraszam.

Dotam, bo w poprzednim wpisie zjadłem literkę Twojego nicku. Przepraszam.
jak ktos ma pomysł na jakąś anzalizę MM, mini, lotto, czy 49's, to służę uprzejmie.... Walić na maila,
Teraz ide, do potem, nariko
Teraz ide, do potem, nariko

grupa B ma komplet liczb na godz. 14
no to pod te liczby

lila hej, dzisiaj mam wolne więc zajrzałem i zaraz idę puścić nasz zestaw liczb, zobaczymy co będzie 

Super, grupa B zamknęła kupon na 14! Gratuluję. Zwróćcie uwagę, że mamy dosyć podobne liczby:
A: 3 14,30,32,40,46,59,64,68,75
B: 1,3,14,33,39,42,54,67,75,80
A: 3 14,30,32,40,46,59,64,68,75
B: 1,3,14,33,39,42,54,67,75,80
tzn wiadomo co będzie, będzie 

ty cały czas mi to wmawiasz i to mi starczy wiesz może wcześniej to bym ci podał ale tak dawałem wszystkim a pozniej nie umiałem się odpędzić od nich a tak maja ci co potrzebują

słodziak przestan do mnie pisac na meila jako piotruś i powiedz swojej dziewczynie ze to jest nudne oK
Jak to co będzie? 

Fury knajpy dyskretny chłód
W drinku topnieje lód
I gut wszystko
I wiara w to że to już blisko

Fury knajpy dyskretny chłód
W drinku topnieje lód
I gut wszystko
I wiara w to że to już blisko
slodziak ja Cie widze tu pierwszy raz wiec co piszesz ze sie Ci wmawiam???sypnołes sie sam
Powiedz swoje s./...zeby nie udawała kolejnego faceta i nie zasmiecala mi skrzynki tymi nudnymi meilami ok?
Chce realizować sny
247/356 w roku dni
To w końcu po coś sie śni, nie?
Ktoś kontroluje to o czym śnie
To spełnia sie bo tego chce

247/356 w roku dni
To w końcu po coś sie śni, nie?
Ktoś kontroluje to o czym śnie
To spełnia sie bo tego chce

zrozum ze jak wysyla meila to widac IP wraz z danymi sieci... wez jej powiedz zeby juz do mnie nie pisała zgoda?
andromeda cały czas mi wmawiasz to dzisiaj pomyśl logicznie ja tu nie jestem żeby się kłócić narazie nie chce nikomu podawać maila i uszanuj to a nie obrażaj mnie

http://dano2005.wrzuta.pl/audio/7i9oMTbFp0k/tede_feat._z.sosnicka_-_dyskretny_chlod
slodziak widze Twoje Ip nikomu nic nie wmawiam i nie jestes tu nowy..powiedz swojej dziewczynie albo Ty nią jestes zeby skonczyla to wysylanie na meila do mnie ok?
Czekaj sprawdzam kto nie podał typów. Wymieszały się typy ludzi. Zaraz będzie wszystko jasne.
Witam wszystkich
na profilu mam wytypowaną 10,jako że już kilkakrotnie wspominałem że praktycznie nić nie moge trafić z 10 to radze omijać te liczby
na profilu mam wytypowaną 10,jako że już kilkakrotnie wspominałem że praktycznie nić nie moge trafić z 10 to radze omijać te liczby
dotam...ja też nie lubię,uwielbiam Lite Ford-lisa i Gary Moore wild from tiers

torsan nie podał liczby!
Wygląda to tak:
Lestek 59
mag.. 46
oliwija 30
andromeda 75
milan1980 40
torsan
Pieres 63
ricardos 3
volvo12 58
ania35 68
Wygląda to tak:
Lestek 59
mag.. 46
oliwija 30
andromeda 75
milan1980 40
torsan
Pieres 63
ricardos 3
volvo12 58
ania35 68
Więc grupa A czeka na Torsana! Pamiętajcie, mamy na razie 9 liczb w zestawie.