Wpisy 3 213 740 – 3 213 839
22 kwietnia 2018 19:44 → 22 kwietnia 2018 21:40, 100 wpisów
ta ustawa o handlu w niedzielę to chała , , 3 sklepy otwarte w których głównie piwo i wóda króluje , dobrze że jest też lottomat , powinno być wszystko otwarte za niedzielę płatne 150 % dniówki i tylko kto chce pracuje
Nie lubię Legii Ale jak Wisła Kraków w 11 nie może sobie poradzić to jest słaba
Legia 1:0 wygrywa z Wisłą Kraków i dalej liczy się we walce o mistrzaciekawe kto za tydzień się potknie g wykorzysta to Wisła Płock
za 5 dni weekend majowy , podobno ma być dosyć ciepło 17-24 C , trzeba będzie grilla odpalić
dlaczego gracze gracie wygraliście czy da się wygrywać np 200 300 zł co miesiąc
Tak ,to latwe..kreslisz 4 zaklady dziennie multi...nie wysylasz a kase kladziesz do skarbony...i patrzysz jak ci rosnie
U mnie każdy ma po 40-70 dni urlopu ciężko o 1 dzień prędzej zaległe l4 się dostanie urlopy między majówka wywalono nic nie gadają narazie maja pewnie nadzieję że dadzą 300zl za 1,3 maj ludzie przyjdą plansta zaplanował prace sami będą wypoczywac nie ma urlopu to i nie ma pracy 1,3 maj
No witam,jechałem rowerem do CPN-u i klapa,z powrotem musiałem prowadzićsłabło
i jechać nie dało
i jechać nie dało
to nie ważne ważne że się gra wtajemniczeni wiedzą jak jak nie wiesz jak to pytaj a odpowiedz będziesz miał
5,12,16,30,48,53,71
3 213 752. kedzior13 2018-04-22 (20:23) tutejszy
arci takie obżarstwo to grzech
ale ja sie nie obrzeram jem pomalutku i na raty,jak sie frytusie usmaza to z odstepami od smazenia porcji , wstyd to jest krasc i z dupy spasc
arci takie obżarstwo to grzech
ale ja sie nie obrzeram jem pomalutku i na raty,jak sie frytusie usmaza to z odstepami od smazenia porcji , wstyd to jest krasc i z dupy spasc
a witam witam towarzystwo szyderców
Czaki was również wita i przypomina tylko ciężką pracą możecie coś osiągnąć i coś za oszczędzić zawsze tam coś odłożycie to se kupicie rower hulajnogę nową telewizornie lodówkę co chcieć więcej
krasnalki do lasu , straszyć dzieci
jakiś kocyk na zimę w panterkę na lato wiatrak i na prawde jest okey ale to wszyscy wiedza na pewno
poszłam trochę dalej i zdałam
na stacji chyba maszyna zepsuta
na stacji chyba maszyna zepsuta
byłem w sklepie kolejki jak za komuny z tym wyjątkiem że półki pełne podobieństwo z koleją oj dużo było ludziska w sklepie oczywiście stali dzieci właściciela
gryks nie ma połączenia od rana może coś rozłączyli i nie wiedzą co
2 9 10 11 12 14 16 17 18 21 24 29 35 40 44 49 53 59 61 63 64 65 68 69 71 75 76 78 - z twego zbioru "10" cyferek powinno wpaść
"z tego" miło być
później drugie i niestety z bólem serca weekend z poniedziałkiem nocki
emerytura plus wypłata plus mieszkanie plus szkoła plus 500 plus itp ale pamiętajcie że pierwsza niepolityczna było Lotto i Lotto Plus
https://youtu.be/AU6d-PGc9Fo
Uwielbiam słuchać,powiedzenia: No ptice,wstawać o 5,30,bo o 6-ej przyjdzie CBA(dotyczy złodziei z PO i nie tylko
każdy wstaje jak uważa za stosowne lub jest zmuszony wstać wcześniej ja wstaje o 10 rano hehe a nie raz wstawałem o 4 rano teraz o 5 wystarczy zależne od okoliczności ale najlepiej dla mnie wstawać po 9 lub 10
Właśnie wróciłem z pracy
Padnieta
na spanie
weselna
Krasnalek żyjesz
czyli roboty i maszyny
A gdzie moi mężowie
Śpią
Zb razem z Seba afe