Wpisy 3 213 696 – 3 213 795
22 kwietnia 2018 18:11 → 22 kwietnia 2018 20:58, 100 wpisów
Na jeden numer nie warto
Gryks juz poszedłeś do Fioletowej ?
3 213 676. Sebastian_M 2018-04-22 (18:06)
W niedziele nie gramy w gry TS
dzis nie dajemy TSikowi nic zarobic
W niedziele nie gramy w gry TS
dzis nie dajemy TSikowi nic zarobic
Wzięłem sobie dziś wyjątkowo 9 z plusem i 8 zwykla z trafił w multi oraz dwa mini z trafił oprócz swoich
dzisiaj wszyscy wygrywamy bo nietracimy i niewysyłamy
a co???????????????????
a co???????????????????
dzisiaj wyjda pewnie wszystkie moje senne poniewaz niewysylam nic
gryksik wygrywasz w sposob taki ze niewysylasz i nietrafiasz i kasa zaoszczedzona dzis przzyda ci sie jutro , wrazie czego nie masz pretensji do nikogo ze nie pusciles
a kasa zostaje w kieszeni do nastepnego losowanka
a kasa zostaje w kieszeni do nastepnego losowanka
gryks nie no wiadomo ze lepiej jest wysllac jak nie, ale ja zawsze sobie niedziele i sobote odpuszczam w grze, zreszta kazdy robi jak chce
dobra lece robic frytki
sam sobbie zawsze robie frytki niemusze robic w frytkownicy
fryteczki ze smazona rybka lub gotowana do tego ogoreczki kiszone a do popitki sok z kiszonej kapusty
najlepsze do picia sa naturalne soki niz jakies podruby w kartonach
Zamiast 29 dałem 28,było by 1000zł,a tak mam 108 za 20 był kupon ,na 5 losowań stawka x 2
umnie w niedziele zawsze kolektura jest czynna do 18 tej wiec niema problemu z gra w niedziele
ale niegram w niedziele
ale niegram w niedziele
Tez arczi nie wyslalem choc buda do 13 byla czynnadrugi sklep globi otwarty,lamie prawo bo sprzedaje babka co pracuje na stale...ale maszyna ma awarie
umnie w prywatnym sklepie miesci sie kolektura i zawsze sa wlasciciele tego sklepu dlatego lottomat jest czynny,ale pracuja zawsze do 18 w niedziele , ale kto chce puscic to puszcza a kt o nie, niedaleko sa tez cepeny aler tam to niewiem czy sa lottomaty, bo ja tam niejezdze niemam poco
umnie wlasciciele sobie otworzyli sklep takie z confeti, alkocholem i kolektora jest tez, poco maja kogos zatrudniac jak sami wola biznes krecic wiec zawsze sa ,
Ale gdzie go szukac?...globi to kupa sklepowmialem zglosic ale,niech maja...jest glupie prawo to niech glupcow szukaja
nie wolno donosic tylko szybkiej informacji udzielac
tak ale ta ustawa m o zxakazie handlu miala dotyczyc tylko supermaketow , takich jak tesco np a nie prywatnych sklepow i sklepikow,
duzo ludzi pracuje w niedziele i swieta i nic niemoga poradzic na to bo musza byc na stasnowisku pracy, i niewazne ze jest to swieto czy nie praca jest praca i trzeba sie stosowac do wymogow pracodawcy i niema ze boli
a najlepsza praca jest taka ze idziesz do pracy jest ciemno i wracasz z pracy i tez jest ciemno. dzien masz z glowy
a najlepsze sa nockiw pracy i to takie po 12 h ja tak robilem prawie 8 lat w jednej firmie bez swiat i niedziel wolnych , ale to bylo kiedys teraz mam swieta wolne iniedziele i nieraz caly tydzien tez
ale jak znajde nowa prace t to sie skonczy i znow wroce pewnie do systemu kreciego idziesz ciemno wracasz tez ciemno oi dzen z glowy masz
ta ustawa o handlu w niedzielę to chała , , 3 sklepy otwarte w których głównie piwo i wóda króluje , dobrze że jest też lottomat , powinno być wszystko otwarte za niedzielę płatne 150 % dniówki i tylko kto chce pracuje
Nie lubię Legii Ale jak Wisła Kraków w 11 nie może sobie poradzić to jest słaba
Legia 1:0 wygrywa z Wisłą Kraków i dalej liczy się we walce o mistrzaciekawe kto za tydzień się potknie g wykorzysta to Wisła Płock
za 5 dni weekend majowy , podobno ma być dosyć ciepło 17-24 C , trzeba będzie grilla odpalić
dlaczego gracze gracie wygraliście czy da się wygrywać np 200 300 zł co miesiąc
Tak ,to latwe..kreslisz 4 zaklady dziennie multi...nie wysylasz a kase kladziesz do skarbony...i patrzysz jak ci rosnie
U mnie każdy ma po 40-70 dni urlopu ciężko o 1 dzień prędzej zaległe l4 się dostanie urlopy między majówka wywalono nic nie gadają narazie maja pewnie nadzieję że dadzą 300zl za 1,3 maj ludzie przyjdą plansta zaplanował prace sami będą wypoczywac nie ma urlopu to i nie ma pracy 1,3 maj
No witam,jechałem rowerem do CPN-u i klapa,z powrotem musiałem prowadzićsłabło
i jechać nie dało
i jechać nie dało
to nie ważne ważne że się gra wtajemniczeni wiedzą jak jak nie wiesz jak to pytaj a odpowiedz będziesz miał
5,12,16,30,48,53,71
3 213 752. kedzior13 2018-04-22 (20:23) tutejszy
arci takie obżarstwo to grzech
ale ja sie nie obrzeram jem pomalutku i na raty,jak sie frytusie usmaza to z odstepami od smazenia porcji , wstyd to jest krasc i z dupy spasc
arci takie obżarstwo to grzech
ale ja sie nie obrzeram jem pomalutku i na raty,jak sie frytusie usmaza to z odstepami od smazenia porcji , wstyd to jest krasc i z dupy spasc
a witam witam towarzystwo szyderców
Czaki was również wita i przypomina tylko ciężką pracą możecie coś osiągnąć i coś za oszczędzić zawsze tam coś odłożycie to se kupicie rower hulajnogę nową telewizornie lodówkę co chcieć więcej
krasnalki do lasu , straszyć dzieci
jakiś kocyk na zimę w panterkę na lato wiatrak i na prawde jest okey ale to wszyscy wiedza na pewno
poszłam trochę dalej i zdałam
na stacji chyba maszyna zepsuta
na stacji chyba maszyna zepsuta
byłem w sklepie kolejki jak za komuny z tym wyjątkiem że półki pełne podobieństwo z koleją oj dużo było ludziska w sklepie oczywiście stali dzieci właściciela
gryks nie ma połączenia od rana może coś rozłączyli i nie wiedzą co
2 9 10 11 12 14 16 17 18 21 24 29 35 40 44 49 53 59 61 63 64 65 68 69 71 75 76 78 - z twego zbioru "10" cyferek powinno wpaść
"z tego" miło być