Wpisy 3 212 378 – 3 212 477
20 kwietnia 2018 23:26 → 21 kwietnia 2018 01:06, 100 wpisów
24 piwka albo 12 butelek pepsi, przyda sie darowanemu koniu sie nie zaglada pod ogon
duch to jest cialo zmaterializowane, taka jakby poswiata , ktora przechadza sie po alejkach mzesz je spotkac kolo 1-4 rano byles kiedys o tej godzinie na cmentarzu noca?
Chyba nie
Duchy mają zegarki w głowie
41
moze i ci cos przekazac ale czy numery tego niewiem to bys musial jjuz wrozki zapytac moze ona ci cos przepowie, ja ducha nigdy niepytalem o takie zeczy jak numery , on moze ci wskazac jedynie cos moze numer grobowca lub nymer alejki
41 jest super
momencik musze zajrzec w nymery co wyszlo bo jeszcze niewidzialem nic i co wyszlo
Ale wejdzie w poniedziałek
To znaczy we wtrorek
Co robisz o 5 ?
ostatnio w euro bylo 33 a dzis brakujace 3
3,33 dopelnilo sie sen mara ale kasa real
3,33 dopelnilo sie sen mara ale kasa real
gdzie kto szczał megamocny
kiedys wzialem raz z maszynki 17,22
w piersze losowanie weszlo 17, 38 i mialem a w drugie losowanie weszlo 22,38
i nie mialem
w piersze losowanie weszlo 17, 38 i mialem a w drugie losowanie weszlo 22,38
i nie mialem
a sebastian wysłales mini lotto dzisiaj? i trafiles cos?
mówie 41
wg horoskopu w maju mam miec takie szczescie ze wygram totka z chybika
2/5
2/5 w Mini
non stop 2/5
jutro gram system 6 liczb w Mini
megamocny wierzysz w takie zeczy/ mi kiedys horoskop tez przepowiedzial ze trafie glowna wygrana w lotto i mialem w tym roku byc kolejnym milionerem jakos do tyczczas niejestem , wiec uwazam ze horoskop sie niesprawdzil wcale bo gdzie sa te wygrane miliony ja ich niemam wiec gdzie sa?
no ja tez mialem 2 z 5 w mini, tylko choc obstawilem pewniaki
a widziales co dzis weszlo jeden twoj numer i jeden moj, jutro bedzie lepiej
a widziales co dzis weszlo jeden twoj numer i jeden moj, jutro bedzie lepiej
sebastian jutro w MM 15 bedzie
miała byc dzisiaj na wieczor wraz z 17 tka i 30 ale widze eze powtorzyli jednak 29 tylko i moje 21 wyszlo, 23 to lubie i moja 11 tez sprawdzila sie .no tu sie nie popisali z ta 7 bo miala byc 8 ale coz bedzie jutro zapewne o,14godz 8,12,15,30,44,45,76
panoramiix na wzajem
takamama witaj
Mama
https://youtu.be/zTgay5fNRTs
15 będzie i 80
moze i i 80 bedzie jesli dzis byla 79 ale chyba niebylo co? to jutro 80 tez niebedzie
Wygranych brak
Czekamy na meble
A wygrana dopiero jutro
na meble czekasz teraz takie te co taka mama produkuje?
no jas czekam na wygrana w mini ale glowna meble juz mam
3 sroda 25 tego odlot do pl i 44 dwie kosy
byloby 7500 zl moglem grac na zdarzenie
byloby 7500 zl moglem grac na zdarzenie
Arczi też czekam na 5/5w Mini
takamama no ja kiedys ogladalem taki program i tez tam pokazywali grupke takich osob ktore to robily z tych palet meble, szczegolnie do salonu , no fajna sprawa tam byl pokazany taki naroznik z palet malowany na biało do tego byl materac w kolorze mysim, zaglowki no fajnie to wygladało kolorystycznie pokoj tez bylw takim loorze jasnej szarosci, i stolik okolicznosciowy zrobiony z bebna od automatu podswietlany od srodka,,, takie cos widzieliscie?
taki stolik z bebna od automatu z blatem szklanym i w srodku podswietlany na nozkach stolik chromowy
taki stolik z bebna od automatu z blatem szklanym i w srodku podswietlany na nozkach stolik chromowy
https://www.morizon.pl/blog/wp-content/uploads/2015/06/stolik-ze-schowkiem-z-bebna-od-pralki.jpg
a ja sobie kupuje polke na plyty 85 cd za 150 zl z alegro, mam za duzo plyt po funciaku i musze je wyeksponowac
megamocny co sonbie kupujesz polke na plyty a co to jest ta polka polke tak? ,
https://youtu.be/V3g6mlLJKek
rozumie megamocny no tak no poziomy jest najlepszy
a na polke postawic jakies ladne figurki z brazu, zeby bylo na co zawiesic oko
dlaczego płyty mowisz ze to juz przeszlosc jest, wcale nie ja jeszcze posiadam u siebie w domu, kasety magnetofonowe na ktorych mam ponagrywane piekne utwory, mam tego okolo 6000kaset szkoda wyzuciic bo to kawal jest tez i historji muzycznej nagranej jest
Mega...a,już myślałem,że wbrew temu co pisze Arczi-Ty nie jesteś snobem
Okazuje się,że jednak się pomyliłem
Okazuje się,że jednak się pomyliłem
muzyka rozna od muzyki klasycznej po techno trance, mam bardzo duzo roznych akordeonowek, roznnych utworow szczegolnie tych z bawarji,moji znajomi jak swoje dzieci chajtali to nieraz te takie weselne kasety pozyczali na wesela jak np robili wesele nie przy orkiestrze, a przy sprzecie muzycznym, ja uwielbiam muzyke i kocham sie bawic dobrze perzy muzyce,, mam sentyment do tych starszych nosnikow i jak i sprzetu z lat 80tych jeszcze, i nie twierdze ze jesli ktos posiada takie juz antyki t jest jakims tam gorszym czlowiekiem, prawdziwy meloman muzyki niewyrzuci kasety pomimo ze ma moze gorsza jakosc odtwarzania niz jakas tam plyta CD, MUZYKA NP mp3 Jest okrojony format pliku muzycznego tzw skompresowana muzyka,dobra tylko do samochodu zeby niewozic ze soba wiielu plyt,
No dobra-Kolekcjonerzy chybionych kuponów
...idę w inne rejony
Dobranoc
...idę w inne rejony
Dobranoc
moji kldzy ktorzy kieduys mieli w domu jeszcze takie te patefony, i adaptery mieli tez duzo tych takich plyt wiolinowych tych czarnych jeszcze pozniej jak moda z tym przeszla to to wyrzucali na smietnik, bo adaptery wyszły z mody itd, i jak ktos takie cos mial to sie inni z niego smiali ludzie na gminie sie tego sprzetu pozbywali i plyt, a teraz co znow wraca moda na takie plyty,, ludzie kupuja adaptery juz bardziej takie profesjonalne np technicsa i sluchaja plyt wilinowych ktore gdzies kiedys kupili za grosze na pchlim taR,
gu, wielu jest melomanow i koneserow muzykik ktorzy wola takie nosniki jak jakies tam CD PLYT, ja tez mam i plytyn CD ALE TEZ I KASETY,z przed lat, i lubie nieraz sobie tych kaset posłuchac na dobrym sprzecie muzycznym, kiedys dawniej jeszcze w latach 90 tych robili porzadne zestawy muzyczne ktore byly bardzo drogie,i niekazdego bylo na taki sprzet stac, ja miałem taki magnetofon 2 kasetowy panasonica z wejsciem na CD, pamietam z e chodzilem wtedy do szkoly i mialem jakies grosze za praktyke odkladalem i sobie kupilem
to byly czasuy anie to co teraz wychodzi sprzet na ilosc anie jakosc
gu, wielu jest melomanow i koneserow muzykik ktorzy wola takie nosniki jak jakies tam CD PLYT, ja tez mam i plytyn CD ALE TEZ I KASETY,z przed lat, i lubie nieraz sobie tych kaset posłuchac na dobrym sprzecie muzycznym, kiedys dawniej jeszcze w latach 90 tych robili porzadne zestawy muzyczne ktore byly bardzo drogie,i niekazdego bylo na taki sprzet stac, ja miałem taki magnetofon 2 kasetowy panasonica z wejsciem na CD, pamietam z e chodzilem wtedy do szkoly i mialem jakies grosze za praktyke odkladalem i sobie kupilem
to byly czasuy anie to co teraz wychodzi sprzet na ilosc anie jakosc
dobranoc vondeofff
vondeoff ja snobem tez niejestem tylko kolekcjonerem jakby sprzetu z przed lat, i nie zebym sie tym chwalil poprostu lubie muzyke sobie na takich starych nosnikach posluchac, i kazdy sprzet jaki mam w domu to jest firmy panasonic,dobry kawal porzadnego sprzetu jeszcze z przed lat ktory dlugo jeszcze bedzie mi slozyl jak ktos dba o to odpowiednio to ma na lata
jest tu jeszcze ktos czy juz wszystkich zanudzilem tematem kaset magnetofonowych i sprzetu z przed lat? i wszyscy pouciekali z tad co?
Arczi-Niggdzie nie napisałem,że TY jesteś snobem
Z tym vinylem to masz racjęSam posiadam tego stosik-głównie poważna+Niemen{{brzydal}
Trzymaj się
Z tym vinylem to masz racjęSam posiadam tego stosik-głównie poważna+Niemen{{brzydal}
Trzymaj się
Jestem
Robiłem w domu porządki
Arczi jesteś?
tak jestem
ja vondeofff tez nie napisalem ze ty mnie tak okresliles mianem snoba wiec luzik,,
Arczi kombinuj z liczbami
Jutro 15 ?
R14
Zaraz przeczytam