Wpisy 3 211 854 – 3 211 953
20 kwietnia 2018 16:46 → 20 kwietnia 2018 19:54, 100 wpisów
Tak wam poważnie napisze że dzisiaj zagrałem w Multi Multi na 10 losowań dwa zaklady w tym jeden z Plusem i dwa zaklady na 10/10 do niedzieli i Mini na 10 losowań i Ekstra Pensja do niedzieli bo to Niedziela i zakaz handlu obowiązuje...więc warto zagrać na kilka losowań żeby nas los nie zrobił w konia...
Ani jednosci ani 5 dziesiatki...te ktore zostana po wieczornym losowaniu stawka x2
fajna zabawa 2 numery do ratowania kuponu a 2 za dwie stawki z jednej 10
jak wejdzie to 30 zl
jak wejdzie to 30 zl
ola jak tam na wieczor???? pytanie z ciekawosci grałas w ejacka bo ja nie
Nie jest zle,mam jeszcze 100 ktora moge poswiecic na 10 losowan...
Tez mega zaczynam grac stawka...delikatnie bo x 2 jak juz ewent x3
witam
Goraco bedzie jak Lech sie potknie w Lublinieslaba extraklasa...nikt nie wychodzi przed szereg a Wisla Plock to najwieksza wygrana druzyna...nawet jak bedzie 4...chociaz ja widze ja w 3 najlepszych
Co jest grane
Ola co masz w mm
a jak to skreślić
Nie przepadam za tym trunkiem
Ja
Co masz z k.5
Tomi chyba się zawstydzil Lech dziś gra w Lubinie nie w z
Lub l inem
Lub l inem
A 55*65
Ha ha
A z k.8
Ola
Oooo wsio
Zostaje przy jednosciach...zatypowanych+-10 losow oczekuje na 5 dziesiatki w cagu najmniej 4
36***(26*46)??
Ha ha mam 51
Dla mnie 26 jest śpiochem 36 ok 46 ok jak dla mnie ja się co 2-4 cyfrę myle
Nie wiem czy zagram
Niech sie dzieje wola nieba i tak kiedyś wygrać trzeba .Hasło tygodnia .Kto jest za?
http://www.pozytywniej.pl/upload/9c4888fd19c6ba173887907e49d321e08779.jpg
Wracam do pracy.
Wracam do pracy.
tylko ze te badania chyba przeprowadzone wsrod politykow ewentualnie straznikow miejskich
bo nie wyobrazam sobie gornika czy drogowca w wieku 60 lat a co dopiero 95 a wcale dalekie to nie jest od zartu oni by chcieli by czlek pracowal jak najdluzej by emerytury nie dozyl a puscic ludzi kobiety mezczyzn w wieku 55 -60 lat a mlodych zagonic patrzac na firme gdzie pracuje 60 latek 60 latkowi nie rowny
2 godziny i kabaret
co sie dzieje z taka firma jak ruch chorzow wlasnie przegrywaja u siebie z siedlcami 6-0
Ja tez jestem młody i nie chce 500 plus
tak tylko co bedze jak sie skonczy 500 plus co z ich emerytura no chyba ze planuja ja miec w wieku 95 lat
mimo narzedzia dzieki ktoremu bys te 500 plus mial nie chcesz go urzyc ku temu by miec
u mnie wczoraj byl mlody 18 zl na h myslal ze bedzie recznie spawal a nie ze bedzie dawal czesci by je automat pospawal i tyle go widziano sam mowil ze nie bedzie robil ze chcial recznie
Wiemy widziałem teraz jego skana
Olala45 sprawdziles jego skana