Wpisy 3 210 141 – 3 210 240
18 kwietnia 2018 15:13 → 18 kwietnia 2018 20:27, 100 wpisów
A ja zrozumiałem 10 -20
Zaraz wpiszę hasło
22 miało wejść
Widzisz makler powoli a wejdzie
Idę popracować
https://www.forbes.pl/finanse/wygrana-w-lotto-i-co-dalej-jak-zainwestowac-jak-zostac-rentierem/71ds0x9
przeczytałem artykuł ktory podawal edi nie wiem jak bym sie zachował wygrywajac dajmy na to 1 melonik niz jego nie majac tak jak teraz mam nadzieje ze bede z tych co przeczekaja moze pare miesiecy moze rok bym dalej pracował jak pracuje moze nie tyle nadgodzin ale tak by sie nikt nie czepił po czasie bym kupił sobie autko nie jakis tam naszpikowany czujnikami mega wypas elektroniki itp od radyjko nawi kamerka czujnik moze cofania to co najwazniejsze nie mam duzych wymagan moze z czasem domek gdzies za miastem kolega z pracy kupil za 300 tys czy mniej postawili mu go w 3 miechy zdaje sie teraz wykonczeniowka go czeka nie pamietam z czego tak szybko ogrzewanie ma miec podlogowe na gazik ale zbaczam z tematu ciekawe ile odsetek bylo by z tego melona miesiecznie a co najwazniejsze nie chcialbym dawac tej kasy bankowi do rozporzadzenia jakimis doradca komu kolwiek by z tej moiej wygranej jak najwiecej sobie dla siebie skubnol one maja byc moje i maja rosnac a jak by bylo gdybym wygral strach sie bac oby bylo tak jak pisalem
Gryksio
No to
Tak sobie myślę, że zaczynamy być niezłą konkurencją dla czerwonej w Amsterdamie
Na zielonej wszyscy się puszczają
Na zielonej wszyscy się puszczają
znowy 7 nebieska razy 2 w kasie 2 zl wyslałem sobie 4 mini w tym 1 z trafika 1x10 ma 2 losowania 2x9 1x5 i z chybika na 2 losowania 1x8 w moiej 10 sa 4 takie same liczby co w 8 z chybika ciekawe ciekawe no i jest 13 dzis ja wrzuce tylko nie wiem czy zdarze na wieczorne losowanie czy na jutro na 14h ja dostarczyc
hey taka co zrobic lepsze to niz z ludzmi o ktorych mozna rzec czlowiek wyjdzie z wioski ale wioska z czlowieka juz nie lub niby z miasta a sloma z butow wystaje wielmoznym pancia ja was pozdrawiaju
wczoraj za mini ładnie płacił za 3 czy 4 mi by pasowało tak raz w miesiacu taka 4 w mini trafic po tyle złociszy
mamataka wczoraj do mini
podawałam dwa systemy
z 6 liczb
nie gram nimi to możesz
pożyczyć
podawałam dwa systemy
z 6 liczb
nie gram nimi to możesz
pożyczyć
TAKĄ 5/5 DO MM wydumałam ,22,30,35,36,38,ciekawe czy coś z tego wejdzie
Czytaj trochę gryxa o zachowaniu przy trafieniu milionai popieramjednak ja co bym zrobił to zablokował na rok chociaż 500 tysięcybo jak się wygrywa duża kasę to człek by chciał wszystko na razmój znajomy nie miał problemu...trafił 6 ,byłaś słaba...wybudował dom sobie,pomógł bratu i pracuje dalej
Dlaczego tak malo nastek byloalke 4\7 jest...zawsze jakus zwrot na 2 zaklady...jutro dale wysylamchce 5\8
Na 14h nie dam rady więc odrazu na 2 losowania 10/10 mam też 8 z trafił
ludzie to jednak ciemnota , znowu dopalacze wykończyły kilka osób ,,,
Gryx tez bralbym 5 dziesiatki i 4 dziestki...jakbym gralmoje tablice duzo pomagaja,jak zlekcewazylem je to klapa bylajutro tylko 2 multi i ...moze jeden duzy albo 2choc tu tylko na cud licze
Jestem zdeka zdołowany mam mieć zabieg tzw zespół ciesni nadgarstka i mogę do pracy wrócić po 2-3 miesiącach
moja mama coś takiego
miała ...zabieg...
i tak to nie pomogło...
miała ...zabieg...
i tak to nie pomogło...
Pozdrawiam sledzacych oprócz sledzacych którzy być może śledzą teraz a nie są tu pożądani tzw zakłócacze
Za 2 godziny koniec kabaretu
nie śmiej się zbigniew...
bo wykraczesz....i maszyna...
nie wystartuje...
bo wykraczesz....i maszyna...
nie wystartuje...
Dziwi mnie ze nie ma przerwy miedzy ciagami liczb w jednej dziesiatcemoze wieczorem wylosuja po max 3
13 mam
Jutro idę na spotkanie w sprawie zatrudnienia i to na dwa spotkania.. a najwyżej się zwolnie..hahaha hahaha
Znalazł mi ktoś robotę w Tarnowie na 1 zmianę pod dachem
W nagrodę dam na msze
Ciekawe jak to jest wykąpać się w 10 milionach
Popływać hehe
Olala45 jak tam viag
Dasz rade
Zbigniew.ja nie potrzebuję. No chyba raczej Ty jesteś w potrzebie
Ulalala45 masz 13
Ollala45 nie masz 13