Wpisy 3 209 790 – 3 209 889
18 kwietnia 2018 00:01 → 18 kwietnia 2018 11:38, 100 wpisów
sebastian jestes?
Arczi
Jestem
Niedawno wróciłem do domu
i jak tam reafiles cos
trfiles w cos ?
Jeszcze nie sprawdzałem
Zaraz usiądę i sprawdzę
R3dma6 ten nik cie szukal posal ze podal ci liczby a ty miales mu swoje podac i wzieles numerki od niego i zniknoles
co do sprawdzenia to rozzumie
co do sprawdzenia to rozzumie
Wiem że mnie szukał
Miał być od 10 rano i ja tak byłem
Później musiałem wyjść
Rana byłem pare godzin
nie no okej mi tego nie musisz mowic ja to rozumie,no makler pisal ze jestes w pracy
A co u Ciebie ?
bo zazartowalem ze poszedles do kolektory chyba jak cie niema lub spisz, a makler zaraz mnie jakby zganil ze niemozliwe bo masz wolne w poniedzialek a od wtorku pracujesz umnie w realu tylko 2/7 liczb MM realpoprostu niewyslalem swoich liczb ktore wczesniej skreslilem tylko puscilem wyczekiwane liczby i dupa zimna zas w stałych liczbach w mini 3//10wpadlo
Ja zaraz będę sprawdzał
Ciekawy jestem jak mini
1,8,16,22,25,26,27,28,29,38 ...... 3/10 .......... 968 zł
jak bym wysłał taki systemik z tymi liczbami za 315zł dalo by kwote ta
jak bym wysłał taki systemik z tymi liczbami za 315zł dalo by kwote ta
ale zeby człowiek wiedzial ze akurat te liczby wyjda to by pozyczyl i wysłal nie?
No masz rację
Ale byś trafił tylko 3 liczby ?
zauwazylem ze czesto wychodza z moich stałych w mini liczby bedzie to trzeba rozpisac jakos na mniejsze zestawy chodzi o zmniejszenie z 10 do 5 liczb na rozne sposoby i nimi grac, czesto wychodza
niektore uklady
Trzeba to rozpisać koniecznie
Ile masz liczb ?
Słuchaj
W Mini znowu mam 2 trafione 2 obok
W Mini znowu mam 2 trafione 2 obok
W Lotto mam 2 trafione i jedna obok
spokojnie nastepnym razem bedzie wiecej
Arczi ale ja prawie codziennie mam 2 liczby w Mini rozumiesz?
Jutro zrobię tak że do tych 5 liczb dołożę 2 liczby i puszcze systemem na 7 liczb
sebastian rozumie jak codziennie masz trafne po 2 liczby to dobry znak musisz te liczby wszysstkie razem zlozyc i grac nimi az wszystkie razem trafisz i wygrasz glowna wygrana
5/5 w mini ?
Co to za dobry znak skoro nie mogę trafić nawet 3/5
jak chcesz to proboj systemem, ja dzis mini nie wysylałem tylko MM a na dzis bedzie mini a MM narazie odstawie na jakis czas na bok niebede wysylal i zajme sie lepiej mini, moze tu cos uda sie trafic, dobre na poczatek i te 3/5 zeby trafic
Traf 5/5 i bedziesz miał luzik
Ok już późno trzeba iść spać
Jutro zagraj 70 siątki powinny wejść
13 śpioch pisałem nie grać
Dobrej nocy
Dobranoc sebastian kolorowych snow dzieki,
sebastian
Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce 8h pracy i do domku na 14h nic nie mam puszczonego ino na sucho 13,15,18 ma być
13 ale o 21:40 ma być
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/15891/main/83399c7f38.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Forsami
Rob... alo alo to tekst angielskiego lotnika w mundurze policjanta
Hej jest dobrze po jutrze piatus piąteczek piatunio i weekend denc
Hej forsa i gay hi Hey do później them end pauzy mam aby do 14h 45,48,51,54,59 od na sucho bayu bay
Usunęli w Legnicy pomnik Przyjaźni polsko radzieckiej a dowcipni postawili mega kaczkę zolta vel myje policja ha Aresztowala a ci co ja postawili ja szukają szydza w mieście dając plakaty piszą by ją oddali na lcy.pl kolejna próba oddawać kaczke
teraz nie wiadomo kto przyjaciel a kto wróg , w każdym razie wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem lecę na robótkę
Dobrze,słoneczko świeci ,ptaszki śpiewają
Z tym że do 15 w pracy
A jak tam u Ciebie mamo?
Z tym że do 15 w pracy
A jak tam u Ciebie mamo?
W miejscowości Świnoujście padła wygrana 530 956,70 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Tarnobrzeg padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa
Cześć
Świnoujście 530 000 zł
R14 gdzie Ty jesteś ?
Taka suma to juz cos
No to kolega ktory stwierdzil ze bezcenne jest jak nie trafie w liczby musi zejsc na ziemie...dzis znowu nastkina 14...
Tomi
Dziś nastki ?
Seba...wczoraj w jednosci nawet trafilem tylko mnie ponioslo i zamiat 2 dalem 3ale co cie nie zabije ...to cie nie nakryje
witam wszystkich dzis proponuje obstawiac 20 tki i 50tki
czesc
Arczi
Kwiat