Wpisy 3 209 390 – 3 209 489
17 kwietnia 2018 19:46 → 17 kwietnia 2018 21:11, 100 wpisów
makler nie wiem gdzie on teraz jest moze i w pracy, ja w to nie wnikam, nkt nie jest niewolnikiem tej stronki, przecierz chcesz to tu siedzisz a niechcesz to sobie z z tad idziesz wiesz jest cieplo fajnie na dworze moze gdzies i hasa niekoniecznie musi byc w pracy,
pewnie ze wsadze sobie w buty a wyzszy juz niemoge byc jak jestem bo mam 2,5 metra juz mi starczy i wzrostu i rozumu, niepotrzeba mi wiecej
makler ja nic nie pisalem ze hasa na golasa to ty to napisales, nie ja zeby pozniej niebylo
makler grunt to sobie pozartowac i dobrze sie bawic a na wygrane przyjdzie jeszcze czas grunt to byc zawsze zdrowy i usmiechniety i sie nawet posmias z samego i siebie, nie?
ja zdaze umnie kolekturka otwarta do 22 ej ,spokojnie zdaze wysłac sobie mini tylko musze dobre numerki zlozyc sobie teraz na mini ciagnie mnie na kilka ale tylko 5 moge skreslic w systemy sie nie bawie to jest dobre dla tych co chca wiecej kasy stracic niz wygrac
makler
i specjalnie dla Ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=6sDqEhud8c0
a R3 , to kto, jak bys czytal co pisal do Isi-to , cos tam na rzeczy
JAKBZY CZYTA l zde zrozumieniem detektywie to byzs juz dawno wiedział kto co tu robi
System da uduj
3 209 400. makler 2018-04-17 (19:58)
Czy zastałem pana
Czy zastałem pana
makler nie rob sobie zartow i nieszukaj tu takich ludzi unas niematakiego nika
Tomi. ...stałe.te co zwykle 3 zakłady na 10/10 ze stałych moich ...
forsami to juz wiesz z kim piszesz z kim kogo tu juz niema
czyli duchy
No kuur...a wystarczy uwzglednic 1,2,4,8 poszedlem na 1,3,4,5,6,7,8,9 poszlo 5zl bo nastki tez mialem