Wpisy 3 209 305 – 3 209 404
17 kwietnia 2018 18:32 → 17 kwietnia 2018 20:04, 100 wpisów
Mam 172
No
Gryksio chciałam zapytać jak dobierasz mini???
Gryksio profil tam
R3dma6 moze poszedl je wyslac juz do fioletowej budki
takamama hey bo sie chyba nie witałem ja mam rozweselacza ale w postaci lampeczki whisky z lodem i cola
I??
Ty mi go dej o mini jak paczysz
i nic isa trzymam za twoje kciuki mam pare w mini lotto multi z twoich
Ooo i???
Wykład
Nie pytam o gusta
Nara
ponoc im bardziej kobieta sie zlosci tym bardziej sliczniej wyglada a juz szczegolnie jak uderza o cos glowa
gryks 76 nie bedzie dzis 77m
ostatnio z wawy jak jechałem a 2 to do cie wpadłem na orlena tam tankowałem sie na wylotowce 92
. R3dma6 bedzie przed losowaniem moze usnol i dlatego go niema róznie to teraz bywa
szpieguję sobie potem napiszę to i tamto tylko zorientuję się w temacie
https://youtu.be/HVNkyZ8zqGA
Arczi
jak bys miał głowę do pamieci, TO w poniedzialki Seba robi sobie wolne i jest prawie caly dzien na czacie
A dalsze dni od południa pracuje
3 209 384. makler 2018-04-17 (19:36)
Arczi
jak bys miał głowę do pamieci, TO w poniedzialki Seba robi sobie wolne i jest prawie caly dzien na czacie
makler ja nieszukam sebastiana ja mam znim kontakt to ten nowy nik R3dma6 go szuka nie ja, ja zaRaz lece do KOLEKTURY wyslac sobie mini lotto dzisaj sobie odpuszczam MM W REALU
Arczi
makler ja nieszukam sebastiana ja mam znim kontakt to ten nowy nik R3dma6 go szuka nie ja, ja zaRaz lece do KOLEKTURY wyslac sobie mini lotto dzisaj sobie odpuszczam MM W REALU
3 209 382. gryks76 2018-04-17 (19:33) Zagłębie Lubin )))
lewy napisz wprost ja po pewniaki
GRYKS DOBRE
lewy napisz wprost ja po pewniaki
GRYKS DOBRE
3 209 387. makler 2018-04-17 (19:43)
ty pierdoło,,a pisales ze poszedl do kolektury
to był zart, z mojej strony
ty pierdoło,,a pisales ze poszedl do kolektury
to był zart, z mojej strony
makler nie wiem gdzie on teraz jest moze i w pracy, ja w to nie wnikam, nkt nie jest niewolnikiem tej stronki, przecierz chcesz to tu siedzisz a niechcesz to sobie z z tad idziesz wiesz jest cieplo fajnie na dworze moze gdzies i hasa niekoniecznie musi byc w pracy,
pewnie ze wsadze sobie w buty a wyzszy juz niemoge byc jak jestem bo mam 2,5 metra juz mi starczy i wzrostu i rozumu, niepotrzeba mi wiecej
makler ja nic nie pisalem ze hasa na golasa to ty to napisales, nie ja zeby pozniej niebylo
makler grunt to sobie pozartowac i dobrze sie bawic a na wygrane przyjdzie jeszcze czas grunt to byc zawsze zdrowy i usmiechniety i sie nawet posmias z samego i siebie, nie?
ja zdaze umnie kolekturka otwarta do 22 ej ,spokojnie zdaze wysłac sobie mini tylko musze dobre numerki zlozyc sobie teraz na mini ciagnie mnie na kilka ale tylko 5 moge skreslic w systemy sie nie bawie to jest dobre dla tych co chca wiecej kasy stracic niz wygrac