Wpisy 3 209 197 – 3 209 296
17 kwietnia 2018 15:39 → 17 kwietnia 2018 18:29, 100 wpisów
Gryks to który ten zestaw proponujesz do Lotto może się skuszę kolekture mam tuż przed domem ...
mam zamiar wyslac 2 zaklady z podobnymi liczbami w kazdym beda te 3 liczby 25 28 33 dumam teraz nad tymi 19,18,34,43,39,35,37,15,16,12 ktore z nich dac choc moze cos jeszcze wpadnie w oko
A może tak dać 43,46 bo niedawno było tak przez 2 losowania żeby znowu się nie pokazało...
W miejscowości Kłodzko padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
kusza mnie nastki do lotto ale nie chce mieszac zbytnio wiec milcze niech kazdy daje co chce
taka 4 na przyszlosc blizsza dalsza do lotto 37,42,45,49 moze sie komus spodoba i podpasuje mu kiedys
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to ja widze ze koledzy tu szaleja z kasa i liczbami, forsami tyle zakladow pusciles juz, i gryks tez sie przymierza, no ja to moze po jednym okienku tylko wysle i starczy , jak ma byc to bedzie, niema co szalec tak z kuponami k ikasa no ale kto bogaatym zabroni nie ?
to brawo panowie i tak trzymac
to ja sobie tez skresle jeden ukladzik w kazdej gierce z tymi trafnymi mojimi numerkami, i bedzie wygrana wkoncu
zdecydowalem sie bawic tylko na 21:40 nie lubie tak na 2 losowania nie wiedzac jakie liczby beda a ze na 14h nie mam jak sie puscic puszcze sie tylko na wieczor a na 14h typne sie na sucho bez 10/10 a na wieczor tak 2 lottki z plusem dwa mini w multi 2x8 1x5 1x10 1x6 ide sie skreslic i puscic
a mi gryks76 starczy po 1 ukladziku mini i MM , a w lotto niegram zostawiam to dla kolegi forsamiego niech gra i wygrywa mi starczy dzisiaj trafne wmini 5 lub w mm wiecej mi nie trzeba

https://youtu.be/Qhrv1kB57MM
R3dma6 witaj
jaka popeline niesłyszałes nigdy muzyki kitaro japonskiej kraju kwitnacej wisni
,muzyka dobra do typowania cyferek
jaka popeline niesłyszałes nigdy muzyki kitaro japonskiej kraju kwitnacej wisni
,muzyka dobra do typowania cyferek
jak wieczorem bedzie wygrana to bedzie tu lecial waltz strausa
Chomik jesteś
O jakiś klon? Ciekawe kto
FORSAMI mam dylemat bo wyszło mi w MM tylko 32 liczby ktore moga wyjsc prawdopodobnie a tu moge najwiecej tylko skreslic10/10 i musze teraz z nich wybrac taka dyszke aby wszystkie w niej wyszły musze troszke poglowkowac ktore skreslic i wyslac , ktore zas tu na sucho wpisac w profilek , czy tez wpisac oczekujace na wypadniecie, mam 32 sztuki az i wszystkie chca wyjsc, wiadomo losuja 20 ich tylko, a tu trzeba sposrod tego wybrac te 10 wlasciwych, ktore najprawdopodobniej wyjda wieczorem,tylko ktoreto jest pytanie
Forsami nie zapomne juz zatypowac , bo juz siedze w liczbach, teraz tylko wyliczanka ence pence w ktora krece tej benc
Oo kto to
Podaj 1 literę
Przed klonowaniem
Nie, pytam o cię
No powiedz
Ooo a czemu
Dobrze kum kum
P? S? J?
Jadę na bursztyn
Ts mnie nie lubi nie gram
Ze mną f???
Chyba nie
Wsio mam w p.
Zacznę grać jak będzie więcej kasy
Jak pani to j.jak PAN to p. Jo?
pan...
Az
A czemu{{myślicieli}}
bawcie się
w zdrapkach kasa rzadzi 2x25 zl w 1 nic oby cos w lotto mini multi wpadlo miło by bylo 6/6 w multi 4/6 w lotto w mini 4/5........... witlski bede czasem ziorał
Chomik Miałeś 4 w mini ha ha skan
Gryzoń Wołalam cie