Wpisy 3 208 705 – 3 208 804
16 kwietnia 2018 22:21 → 16 kwietnia 2018 23:59, 100 wpisów
Chopina 8
I z miodem
Spadziowym
Biedna
Olej
Wąż
Boa
Boku
Mały tyłek ?
Panoramix nie idź spać
Jutro idziesz do pracy czy co?
Ola też idziesz spać?
Codziennieam 2 liczby w mini. Chyba przestanę to grać bo nie umiem.
Kto mnie nauczy gry w mini ?
3 208 712. takamama 2018-04-16 (22:23)
Arczi A pusciles?
tak puscilem ale na 10/10 i tylko 4/10 trafilem i te 16,18,58,66
Arczi A pusciles?
tak puscilem ale na 10/10 i tylko 4/10 trafilem i te 16,18,58,66
poniewaz tez wiecej obstawialem 50 tek i te liczby z 50 tkami
Makler a co ?
Przecież nie R20
3 208 727. Sebastian_M 2018-04-16 (22:34)
R3dma6
R3dma6
On umie grać Mini ?
Archiwum umiesz skutecznie grać w Mini ?
Arczi
słucham cie sebastian
Makler a Ty w co grasz ?
Pytam czy umiesz skutecznie grać w mini
Bo ja mam codziennie 2 liczby
A dziś to już przesada
Luzik
sebastian spokojnie jutro bedzie lepiej zobaczysz
Na jutro coś wymyślę
Jak będzie lepiej jak codziennie jest to samo
Arczi
Czytałeś co pisałem wcześniej ?
Sodowa?
podaj na @ te 2 liczby ktore trafiles w mini, dokoptujemy jeszcze inne 3 i bedziesz grał tzw, pewniakami
Jak chcesz zrobię zdjecie
to mnie sie pytałes czy umie skutecznie grac w mini? to domnie bylo czy maklera?
nie zdiecia nietrzeba mi, ja ci wierze iniewierze ze mnie oszukasz wystarczy ze podasz mi tylko te 2 liczby ja dokoptuje swoje 2 ktore trafiam i jedna jakas dodamy tez i bedziesz tym grał jak bedziesz chcial, oczywiscie, ja tez czesto lapie po 2 z5 w mini
nie zdiecia nietrzeba mi, ja ci wierze iniewierze ze mnie oszukasz wystarczy ze podasz mi tylko te 2 liczby ja dokoptuje swoje 2 ktore trafiam i jedna jakas dodamy tez i bedziesz tym grał jak bedziesz chcial, oczywiscie, ja tez czesto lapie po 2 z5 w mini
Zobacz sobie u mnie na profilu
Tylko niechcący odwrotnie
spokojnie mam zmien zdiecie
jestes?
Tak jestem
I co z tym zrobisz ?
liczby dostaniesz pozniej na @
Ok tylko dobre
no mysle ze beda dobre , zreszta okaze sie to w praniu w przyszlosci
zainteresowanych 37
No tak
jestes jeszcze
?
?
czesc sławek10
a to zalezy gdzie ucho przyłozysz?, a u ciebie jak tam trafiasz cos wogole, grasz niegrasz?
rozumie co do mini ale spokojnie jeszcze trafisz ja tez gram mini i sebastian gra mini tez i jeszcze pare osob, przyjdzie i taki xczas ze wszyscy trafimy, no umnie jest roznie z tym mni nieraz trafie 2z5 nieraz nic, to zalezy kiedy i co puszcze tez, nieraz jest ze nic nietrafie w mini, a trafie w multiego, ale tez tylko grosze, ostatnio
ale w co czy gram stałymi czy zmieniam?
w multi mam swoje liczby ktorymi gram od czasu do czasu, w mini roznie to bywa nieraz kresle swoje a do tego dokoptowuje np jakies 3inne to zalezy od moich wyliczen i prawdopodobienstwa wyjscia mi danej liczby, czyli inasczej mowiac podejrzenia wedlug mnie ze wyjdzie
np na jutro w MM podejrzewam powtorki liczb z wieczora niektorych ale 13 niebedzie chyba tez bo niekwapi sie do wyjscia wcale, wiem ze duzo osob czeka na ta liczbe i poluje ale jutro jeszcze mam nadzieje jej niebedzie, no chyba ze automat do losowania sie popsuje i ta liczba wypadnie,
sławek10 mysle ze jesli bedziesz gral swojimi liczbami stalymi to wczesniej czy pozniej nimi trafisz wygrana napewno, tylko niemozesz ich zmieniac
Sławek
Patrzę sobie nad liczbami
A Tymama dlaczego nie śpisz?
rozumiem sławku to trzymaj sie tam cieplutko i dobranoc zycze kolorowych snoww i wysokich wygranych tez
Nie mam programu tylko sam sobie tak sprawdzam
Śledzi?
takamama a jest on tu u nas na MP?
Dobranoc Mamo
powiem wam tak sa takie programy ktore sprawdzaja liczby wyliczaja prawdopodobienstwo liczb ktore moga wyjsc , to sa rozne tzw generatory liczb, tylko sa to programy platne,przewaznie i trzeba za ten program zaplacic niema niestetynic zadarmo
aszkoda no ale coz,
aszkoda no ale coz,
juz taka mama uciekasz spac? to nic to dobranoc i klorowych snow zycze
takamama tylko czasem spisz? nie no idz i odpoczywaj spokojnie , jutro bedzie nowy dzien lepszy od dzisiejszego jeszcze nieraz wygrasz zobaczysz niema co sie poddawac tylko trzeba grac, kto niegra ten nie wygrywa
takamama a wysłalas te liczby moze?
9,16,21,27,40,44,50,75,79
9,16,21,27,40,44,50,75,79