Wpisy 320 829 – 320 928
29 maja 2011 23:07 → 29 maja 2011 23:59, 100 wpisów
jutro otwieram radio multi multi mam nadzieje ze bedziecie mnie sluchac
Miłej zabawy 

GR.A:
Lestek
mag
oliwja
andromeda
milan
torsan
Pieres
ricaros
volvo12
ania35
GR.B:
Dariusz
lila
fredka
Siuras
kombo
ROXANA
bella
Quii
Pawcio
Gr.C:
eryka1
ryszard12
kasika
jocia
czarna71
i jeszcze 5 osób chetnych do gr.C
Lestek
mag
oliwja
andromeda
milan
torsan
Pieres
ricaros
volvo12
ania35
GR.B:
Dariusz
lila
fredka
Siuras
kombo
ROXANA
bella
Quii
Pawcio
Gr.C:
eryka1
ryszard12
kasika
jocia
czarna71
i jeszcze 5 osób chetnych do gr.C
Lestek jak
będzie na 14;liczba 21?
będzie na 14;liczba 21?zaraz pomyślęć grupa C
ale to wtedy wyjdzie wiecej niz 10 osob w jednej wiec musiałem poprzesuwać do innych grup niektorych
Pawcio ale każdy będzie miał listę ludzi ze swojej grupy i będzie po prostu resztę ignorował.
Torsan ale to nie robi sie na wlasną ręke byla zglosznona wiec jest w A
ja grupa C
43
43
Tu nie chodzi o to kto gdzie jest tak na prawdę tylko żeby wspólnie grać. Jak najlepiej.
dobrze lestek daj jocie za ricardosa, jemu nie zależy w której grupie będzie, tak napisał
Andromedo, ja w demokracji robię od 5 lat i wiem jak to jest... dlatego proponowałem zdrowy układ. Wpisywać się po kolei.
no to nie ma przepisywania komu sie zamarzy..jocia jest w A bez dwoch zdań torsan

torsan ricardos się zgłosił więc nie można tak przesówać. To trzeba jakoś mądrze rozwiązać. Zastanówmy się.
Albo ustalamy, że decyduje kolejność wpisu i wówczas nie ma zmiłuj.
andromeda ok zgoda jeśli ania25 chce się wypisać z A to wówczas wskakuje jocia nie ma problenmu. Jeszcze o kasika trzeba pamiętać.
andromeda nie, ja nie decyduję. Jesteśmy tu razem i razem ustalamy 

Ja jednak niestety rezygnuje
Za duży bałagan i tylko będę się w***...
Za duży bałagan i tylko będę się w***...No to jak Pawcio rezygnuje a ania35 chciała do B to jeśli wszyscy na to przystajemy. Jest rozwiązanie.
andromeda-juz juz napisałem tylko propozycje a Wy robcie z tym co chcecie już
Pawcio, przegadali mnie, miały być grupy wg. kolejności zgłoszeń ale po kolei. Bez "litości" po wcyzerpaniu jednej powstaje druga i nie byłoby gadania 

Dopisano wygrane multi multi
moze zrobcie tak, ze Lestek odpowieda za gr.A to niech dobierze sobie sklad jaki by widzial ze zglaszajacych sie a w grB Dariusz W. niech dobierze, pozostali stworza kolejne grupy
wtedy gr A IB bylyby stworzone z osob udzielajacych sie, majacych czas na siedzenie przed kompem
Lestek: Za dużo jest tutaj nowych i wchodzą na temat i piszą tak cy siak. Tylko blokada na pozostałe osoby.
Pawcio to fakt. Też mam pewne obawy co do osób, które widzę powiedzmy 1-szy raz ale nie chcę nikogo dyskryminować. Cały ten pomysł, to duże wyzwanie organizacyjne.
Lestek: nie dyskryminowałoby się tylko ustaliłoby się listę osób i po prostu stworzyłoby się prywatny wątek z możliwością śledzenia przez wszystkich.
torsan, ja mam zbyt miękkie serce, podziel sprawiedliwie z tymi wszystkimi wytycznymi. Ty wiesz lepiej 

Pawcio 
torsan nie nikt.
Wiesz kto ile razy tu zagląda. Zrób listy z pewnymi wytycznym i działamy.
Wiesz kto ile razy tu zagląda. Zrób listy z pewnymi wytycznym i działamy.Jeśli można słówko...
Padł pomysł, ludzie się zgłaszali, powinna decydować kolejność zgłoszeń. Jeśli jest nadmiar w grupach, to należy utworzyć grupę C.
Jeśli zaczniecie ustalać grupy w/g "udzielania się" to dopiero będzie bałagan.
Bo jak to mierzyć? Wynikami typowań? Ilością wpisów? Stażem na czacie?

Padł pomysł, ludzie się zgłaszali, powinna decydować kolejność zgłoszeń. Jeśli jest nadmiar w grupach, to należy utworzyć grupę C.
Jeśli zaczniecie ustalać grupy w/g "udzielania się" to dopiero będzie bałagan.
Bo jak to mierzyć? Wynikami typowań? Ilością wpisów? Stażem na czacie?

W sumie co racja to racja. Może faktycznie wg. zgłoszeń w wątku. Gruba krecha przy 10-ciu. Bo inaczej zawsze będzie burdel. Nie chodzi przecież o to żeby z kimś być w grupie tylko żeby grać. Inaczej się nie uda.
Jest jeszcze inna opcja, wątek w którym każdy podaje 1 liczbę. Po 10 typach ciachamy i rozpoczynamy drugi kupon.
Lestek, zrozumiałe jest, że pewne osoby się tutaj lubią, znają, cenią i gadają codziennie. Ale nie mogą być wszyscy ze wszystkimi, a takie " ja chcę z Kasią, a ja z Basią" to trochę dziecinada i w sumie nie o to chodzi z tego co rozumiem.
Wygrywajcie na zdrowie!
...ale z głową od początku
Wygrywajcie na zdrowie!

...ale z głową od początku

pozytywka wiem dlatego ja od początku chciałem, by powstała najpierw jedna grupa, później po wyczerpaniu miejsc kolejna ale mnie przegadali. I tak powstałą grupa B 

pozytywka
nowi są dyskryminowani
nowi są dyskryminowaniWitam. Maj to wyjątkowo rozgadany miesiąc na chacie. Dzisiaj padł kolejny rekord - ponad 1800 wpisów, mimo że tak naprawdę aktywnych osób było "jedynie" 69. Najwięcej wpisów:
lila - 250
andromeda - 181
Lestek - 140
jocia - 128
OPA - 106
milan1980 - 81
Dariusz Witkowski - 75
Gała - 70
ryszardz12 - 70
torsan - 69
jac11 - 63
kosmaty - 39
Wędrowca netowy - 36
fredkaa11 - 35
mag.. - 35
krzysio744 - 34
mala557 - 31
jaro55 - 28
HARTGE - 24
oliwija - 23
ten[10] - 22
Pawcio - 21
krysieńka - 15
bella34 - 15
kasika - 15
albinlotto - 15
pozytywka - 15
mirnam61 - 14
eryka1 - 10
lila - 250
andromeda - 181
Lestek - 140
jocia - 128
OPA - 106
milan1980 - 81
Dariusz Witkowski - 75
Gała - 70
ryszardz12 - 70
torsan - 69
jac11 - 63
kosmaty - 39
Wędrowca netowy - 36
fredkaa11 - 35
mag.. - 35
krzysio744 - 34
mala557 - 31
jaro55 - 28
HARTGE - 24
oliwija - 23
ten[10] - 22
Pawcio - 21
krysieńka - 15
bella34 - 15
kasika - 15
albinlotto - 15
pozytywka - 15
mirnam61 - 14
eryka1 - 10
W tej chwili macie po kilkanaście osób w każdej grupie. Proponuję żeby zostawić po 10 osób (kolejność zgłoszeń), resztę przenieść do grupy C - tam też będą mogli dopisywać się "nowi".
Optymistka - ja też od niedawna
Optymistka - ja też od niedawna

Pasko bo my tu knujemy jak ograbić TS. Może masz jakiś pomysł jak uruchomić na stronie grę grupami?
Chcemy podawać po 1 typie i z tego tworzyć zakład z 10 skreśleniami.

ja chcę w A