Wpisy 3 207 253 – 3 207 352
15 kwietnia 2018 14:57 → 15 kwietnia 2018 18:52, 100 wpisów
Dobra Kochani to ja lecę po wiatrówkę bo kura ucieka z grilla Do Miłego
tak o tego gostka mi chodzi wlasciwie to nie wiem czy to on czy ona
Kiedys byl Maga...taki beczacy modelteraz ma robote za granica bo ktos go zobaczyl
a ja zapuszczam pare pioseneczek 50 centa eminema i cos trza typnac
Gryksio siedzę w aucie nad morzem zaraz ruszam widzę...
Nie grałam, co skosiles???
Cześć, możecie ocenić forum o grach liczbowych pod względem wyglądu oraz technicznym? - http://loterialiczbowa.pl/
Chyba cię nie ma to ci pa
Islandorka
Sama byłam w szoku bo zazwyczaj Miałam 1,2,3,6,7,8,23,24,26,80
Cześć, możecie ocenić forum o grach liczbowych pod względem wyglądu oraz technicznym? - https://loterialiczbowa.pl/ - Strona bezpieczna potwierdzona certyfikatem. Oparta o najnowsze technologie.
gryks76 - wystarczy tylko ocenić jak się podoba.
Mogę ocenić ta strone dla mnie najlepsza to tak bez słodzenia podlizywania się nieraz może troszkę później wyniki dla mnie to nie problem mogę poczekać na lotto też nie ma 2 tym czasie na tej stronie mam wsio co mi trza inne strony liczbowe mnie nie ciekawią byłem kiedyś na stronie korna by luknac było to dawno zdanie dla siebie zostawie tak czy siak szacun dla niego za to że mu się chce że to lubi tak jak pasko wolę zieloną
Witam
cały tydzień
prawie we wszystkich
grach ts losowali
liczby od 1-10
w tym 1,2,3,5,6,7,8
cały tydzień
prawie we wszystkich
grach ts losowali
liczby od 1-10
w tym 1,2,3,5,6,7,8
hey junak czas na 20 stki w ciagu 2 losowan cos mi sie wydaje , moze nastki
niedziele są trudne do typowania więc jedna z moich nieprzewidywalnych propozycji
walę otwartym tekstem bo tosiek dziś pewnie w kościele i nie podgląda
1/6/9/12/13/19/23/33/69/70/
walę otwartym tekstem bo tosiek dziś pewnie w kościele i nie podgląda
1/6/9/12/13/19/23/33/69/70/
kedzior ...gryks...
jescze gryks nie mam...
Dziś o dziwo na stacji maszyna
nie miała awarii tylko
wygraną odebrałam...i 3/7 o 14
.00
z maszyny
jakieś zdrapeczki...i system 6
mini ten sam nadałam...
E p mam na jeszcze 7 losowań
jescze gryks nie mam...
Dziś o dziwo na stacji maszyna
nie miała awarii tylko
wygraną odebrałam...i 3/7 o 14
.00
z maszyny
jakieś zdrapeczki...i system 6
mini ten sam nadałam...
E p mam na jeszcze 7 losowań
34,52,74,78,61 podawalem wczesniej
34,47,55,59,72 przed chwila
co nie co mam typniete
34,47,55,59,72 przed chwila
co nie co mam typniete
zaraz bede szynszyle wypuszcze niech pobiegaja bo mi wolierke zdemoluja domagaja sie wyjscia
z maszynki bo lotto i mini nie typuje , czasami chybik jak mnie najdzie
zag , piwko potem bo muszę podjechać do budki z kuponami, te co 5 min pieszo dziś zamknięte
Zag
Na wieczor i jutro rano : 13,19,23,43,55,72 - kto moze , niech nada
Ta trojka jest dobra Patrzylam , Twoje przed nadaniem . Zycze Ci wygranej
Gryksio i ja ciebie
Chomiczku na w.juz nie tak łatwo
A co wyżej pissles
Sklerozo
wiesz lata juz nie te za 20 lat nie bede pamietal idac do wc co chcialem
Nie nie pisało. 16 tej że mnie pozdrawiasz
Bida z gaciami
isa co prawda juz sie puscilem i juz sie nie bede puszczal masz cos na 21:40
To po uj ci
Galimatias wprowadzasz
Cześć, możecie ocenić forum o grach liczbowych pod względem wyglądu oraz technicznym? -
https://loterialiczbowa.pl/ - Strona bezpieczna potwierdzona certyfikatem. Oparta o
najnowsze technologie.
widzialem ta stronke i wielki szacun dla osoby ktora cos takiego utworzyla czyli
admina,jesli jest to stronka oparta na najnowszych technologiach to bardzo dobrze,Juz mi
sie zaczyna podobac, a szczegolnie strona glowna ,moze za jakis czas sie bardziej
rozbuduje i bedzie faktycznie super, co do wygladu nie mam zadnych zastrzezen,moze za
jakis czas tam znow zagladne ,a moze nie,kto wie ale zycze adminowi aby mial u siebie
jak najnowsze technologiczne generatory liczb,moze tez takie, ktore odrazu beda podawacc
trafne liczby w kazdym losowaniu i kazdej grze, bez jakiegos tam typowania,i beda te
liczby wychodzic na 100% w losowaniu., mam nadzieje ze tez i duzo osob z tej stronki
sobie w przyszlosci skorzysta, jesli bedzie nie tylko zawanosawana najwyzsza
technologia ,ale kiedy bedzia dokonywala cudow ,jesli chodzi zaś omnie to tez tu
zostaje narazie, wedlug mnie niema lepszej stronki jak tutaj i fajnych ludzi ktorych tu
poznalem , ktorzy tworza tu mila atmosferke i nietylko typujac liczby, nielubie takich
ludzi ktorzy maca i i wprowadzaja zamieszanie tu na czacie,ja nielubie dymow, zadnych,i
chciałbym aby na tej stronie byl spokoj i mila atmosfera miedzy wszystkimi,abysmy
wszyscy tu milo razem spedzali tez czas, taki czat bez klotni, sprzeczek i wyzwisk
oraz wytykania jakichkolwiek komus bledow itd
https://loterialiczbowa.pl/ - Strona bezpieczna potwierdzona certyfikatem. Oparta o
najnowsze technologie.
widzialem ta stronke i wielki szacun dla osoby ktora cos takiego utworzyla czyli
admina,jesli jest to stronka oparta na najnowszych technologiach to bardzo dobrze,Juz mi
sie zaczyna podobac, a szczegolnie strona glowna ,moze za jakis czas sie bardziej
rozbuduje i bedzie faktycznie super, co do wygladu nie mam zadnych zastrzezen,moze za
jakis czas tam znow zagladne ,a moze nie,kto wie ale zycze adminowi aby mial u siebie
jak najnowsze technologiczne generatory liczb,moze tez takie, ktore odrazu beda podawacc
trafne liczby w kazdym losowaniu i kazdej grze, bez jakiegos tam typowania,i beda te
liczby wychodzic na 100% w losowaniu., mam nadzieje ze tez i duzo osob z tej stronki
sobie w przyszlosci skorzysta, jesli bedzie nie tylko zawanosawana najwyzsza
technologia ,ale kiedy bedzia dokonywala cudow ,jesli chodzi zaś omnie to tez tu
zostaje narazie, wedlug mnie niema lepszej stronki jak tutaj i fajnych ludzi ktorych tu
poznalem , ktorzy tworza tu mila atmosferke i nietylko typujac liczby, nielubie takich
ludzi ktorzy maca i i wprowadzaja zamieszanie tu na czacie,ja nielubie dymow, zadnych,i
chciałbym aby na tej stronie byl spokoj i mila atmosfera miedzy wszystkimi,abysmy
wszyscy tu milo razem spedzali tez czas, taki czat bez klotni, sprzeczek i wyzwisk
oraz wytykania jakichkolwiek komus bledow itd
Gryksio możesz już
Arczi to jest pisarz
Lewy do prawego
Prawy cemu nic nie pises
lewy niedziela ludzie odpoczywaja zdala od mysli ze jutro poniedzialek chyba ze dumaja by tu zdeczka oskubac tesieczka na wakacje 5/5 jakies zawsze to na paliwo bedzie
Gryksio pokaż co masz
Wiecie co?-W PiS-du z taką"dobrą zmianą"
Poszedłem się sPuścić,a tam
Chyba stracą elektora
Wis wis
zobacz sama co mam zreszta sama nie chcialas podac co masz a ja mam ci pokazac
Ło matko
Jo ci pokaże że nic od ciebie ni mom
A nie nie pokaże bo mam na 2 los.
Chyba 51 i coś koło nich.