Wpisy 32 062 – 32 161
7 listopada 2008 00:29 → 7 listopada 2008 01:12, 100 wpisów
nio nie wiem czy by sie udalo ani mru mru hehe mysle ze pierwsze co bys zrobila to bys raczej sie pochwalila ;)
no i w końcu wymieniłabym rozrząd w samochodzie, bo się zbieram od 3 tygodni i coś mi nie idzie
Dodi w sumie kto wie, podesłałabym walizki z milionikiem dwóm przyjaciółkom anonimowo:-)))
Wg rmf fm BANK został rozbity...lotto dalej analizuje ile zakładów...posłuchajcie na stronie :)
a niooooo to miloby bylo jak bym tez cos takiego dostala od swojej frend jak by wygrala ale nie kazdy jest taki niestety ;/
Na stronie lotto nie ma oficjalnych wyników, skąd wiecie, że padła szóstka?
fiaf posłcuhaj na www.rmf.fm wiadomośći z północy, tam mówią, że ktoś wygrał.
fiaf mowili z rmf fm heh niestety ale ma racje ktos trafil tylko licza ;/
wyobraźcie sobie co czuje ten ktoś. Masakra, ja bym chyba umarła na zawał serca
a nioooooooo moglby sie zalogowac zwyciezaca chyba kazdy by go tu polubil;p
nie musisz mieć radia do tego, wszystko na stronie jest, wystarczą słuchawki :) liczą liczą....żeby się nie przeliczyli tylko ;p
idziemy spać w Radiu Józef mówili że będą liczyć do porannej zorzy
najśmieszniejsze jest to, że może wygrałem, ale o tym nie wiem, bo kupon w innym pokoju został i nikt nie sprawdził :D nie będę już rodzinki budzić xD
Oto oficjalne wyniki:
I stopień 5 8093234.30
II stopień 1021 4167.70
III stopień 53675 133.90
IV stopień 987235 16.00
I stopień 5 8093234.30
II stopień 1021 4167.70
III stopień 53675 133.90
IV stopień 987235 16.00
nio ktos tu podal wyniki i calkiem nie glupie to jak wkoncu jest bella?:D
Obstawiam ze szóstki Warszawa albo oddział Katowice albo oddział Gdańsk, nie wykluczam Krakowa ;]
jej ile to osob w to gra hehe a tym 5 sie Udalo i nie powiem ze 5tke trafic tez nie jest glupio;p
No nie głupio ale zawsze zostaje ten niedosyt, że tak nie wiele brakowało do pełni szczęścia
kiedy się w końcu doweimy czy padła jakakolwiek 6! do jasnej cholery ile jeszcze trzeba czekać? toż to XXI wiek do k... nędzy
eee tam mi by starczylo nie jestes taka... chyba ;D ciesze sie z 16 zl bo to tez cos :D 3 piwka gratis :D
Pasko twierdzi, że jest 5 szóstek a na stronie lotto nie ma jeszcze danych, o to biega:-))
Mam podłączone 2 kompy na równoległym łączu ,a wygrane pokazuje tylko na jednym,oczywiście u mnie.NIektórzy nie spać,przecież było 5 SZÓSTEK
uwierz na slowo a powiedzcie jak z sobota o cio biega ile kaski mozna wygrac?:D
pasko sorki za moje niedowierzanie:-))) A co mi radzisz, bo zastanawiam się nad graniem w Multi i nic nie kumam z tego co jest na stronie:-)
to malo bardzo w porownaniu do tej ;/ heh zazdroszcze teraz tamtym;/ ale Opa ja nie spie bo mialam isc na imprezke a teraz juz mi sie odechcialo;p
Na sobotę wyślijcie sobie wielokrotności dziesiątek i jedenastek,dobre i 1,5 miliona...
to zalezy w jakiego multi chcesz grac! zwykły kosztuje 2,50 a z plusem 5zł
fiaf kup sobie cos co bedzie Ci przypominalo ze wygralas to bedzie mile ;D napewno
Dodi:-) Kupię sobie może malutkie złote kolczyki, tak za stówkę:-) Resztę inwestuję w gry.
OPA, zwykły multi, masz jakieś rady?
OPA, zwykły multi, masz jakieś rady?
Opa ale o co tam chodzi co tam trzeba zaznaczac i ile ja nie gralam w to;p
wejdz na stronke www.pewniaki.pl wybierz wyniki multi lotka i tam masz tabele z liczbami które wystąpiłe a które nie... i typujesz sobie jakies pewniaki
Jest tabela wygranych do ML,wygrane są stałe tylko ciężko je trafić...
moja żona pierwszy jak pierwszy raz zagrała w multi to wytypowała sobie piątke i trafiła jeszcze było w tedy za nią 300zł
ooooo to ladnie ;D chyba zaczne grac ;p podobno jestem w czepku urodzona ;p
a potem jak ceny sie podniosły to ona znowu wytypowała 5 i wygrała 700 zł