Wpisy 3 204 405 – 3 204 504
11 kwietnia 2018 23:19 → 12 kwietnia 2018 00:22, 100 wpisów
jAGAWISIA
Vondeoff TEN MOGĘ cI SPRZEDAĆ --Medal Jan Paweł II - Pamięci Świętego Jana Pawła II
i prosze jaka przyjemna atmosfera zero klotni , i 45numerek kolejny
do kolejnej 10 na 14
Jagawisia dobrze że przyszłaś
Jagawisia dobrej nocy
i 43 jest kolejna i kolejna 40
Jagawisia
Dojutra
Pozłacany
Jestem
3 204 394. qbam 2018-04-11 (23:14)
nie podoba mi sie słowo ,,wywinałes" bo troszke nie oddaje stanu faktycznego ale ok no sorki za te slow o moze zlego slowa uzylem niewiem, ale czy to teraz wazne jest , bo dlamnie nie no niewiem jak dla ciebie co bedziemy sie oslowo jakies klocic czy co?
to niewazne wazne jest to ze razem wiemy oco chodzi, nie?
czyli mieszasz liczby no rozumie
a efekty chociarz zadowalajace sa czy tez kiepsko jest
nie podoba mi sie słowo ,,wywinałes" bo troszke nie oddaje stanu faktycznego ale ok no sorki za te slow o moze zlego slowa uzylem niewiem, ale czy to teraz wazne jest , bo dlamnie nie no niewiem jak dla ciebie co bedziemy sie oslowo jakies klocic czy co?
to niewazne wazne jest to ze razem wiemy oco chodzi, nie?
czyli mieszasz liczby no rozumie
a efekty chociarz zadowalajace sa czy tez kiepsko jest
na chwile ziorłem
Witaj Kuba Brachu dawno Ciebie nie widziałem,mialem mysli ze zrezygnowales z czatu, czasami czytalem Twoje na Forum
Sebik
Pan kiedys napisał do Jagawisi za jestem od Pasko
napisz do Jagi o mnie, albo spytaj czy mozesz mi przekazac @
Witaj Kuba Brachu dawno Ciebie nie widziałem,mialem mysli ze zrezygnowales z czatu, czasami czytalem Twoje na Forum
Sebik
3 204 418. Vondeoff 2018-04-11 (23:23) Pipidówka
Arczi Dzięki,za uznanie alez spoko jest wazne ze sie dogadujemy i rozumiemy i jest
Arczi Dzięki,za uznanie alez spoko jest wazne ze sie dogadujemy i rozumiemy i jest
własnie kuba ty masz moja @ moze?
kuba teraz juz niema pana i niema joci i nikt nie wierzyl nigdy w to ze jestes od PASKO. to co mowil niejaki pan to byly brednie oni tu tylko zrazali do siebie iinnych czatowiczow i siali ferment na stronie wobc wszystkich
teraz jest bynajmniej spokoj i jest o wiele lepiej, wszyscy widze sie tez i dogaduja i tak trzymac grunt to spokoj i mila atmosfera przy typowaniu tez, oraz wszystkich wspolpraca przy liczbach,
3 204 428. arczibalik73 2018-04-11 (23:37)
i znów ześ przekręcił
i znów ześ przekręcił
makler co znow przekrecilem dawaj brachu pisz gdzie znow popełnilem blad
Jeżeli miałbym coś radzić początkującym zbieraczom monet-To można od wstępu zgromadzić sporą kolekcję 2wu złotówek.Ciekawe jest to ,że niektóre chodzą już po 3zł
kuba teraz juz niema pana i niema joci i nikt nie wierzyl nigdy w to ze jestes od PASKO
makler co tu napisałem nie takk nierozumie co ci tu w tym niepasuje?
Sebik
vondeoff a niewiesz czasem po ile chodza banknoty z tadeuszem kosciuszko nominał 500zł mozna to gdzies jeszcze opchnac , w jakims banku moze wymienic za jakas kase,
makler czy li jak chodzi ze ty niby jestes od pasko ta? nie kuba
Vondeoff a warto kupić monetę Koala 1kg - srebro, 30 dolarów australijskich za 2000 zł ?
dobra spoko jest makler nie denerwuj sie namnie zato, poprostu zle to odczytalem a wmiedzy czasie mi neta zerwalo tez i to co ci napisalem ze niejestem pijany i rozumie ze to chodzilo o ciebie anie kube, ale mi to polecialo wraz z zerwaniem placzenia z netem
makler bez obrazy i trzymaj sie cieplo spj spokojnie przyjacielu
Arczi-można,ale to grosze
Sebastian 1kg-to kupa srebraTrzeba się zorientować w jego aktualnej cenie-Wiadomości są w Necie,niezależnie od wartości numizmatycznej.
Wstępnie powiedział bym,że chyba warto
Sebastian 1kg-to kupa srebraTrzeba się zorientować w jego aktualnej cenie-Wiadomości są w Necie,niezależnie od wartości numizmatycznej.
Wstępnie powiedział bym,że chyba warto
1 kg to dużo ?
Ktoś chce sprzedać 3 takie egzemplarze
Razem 3 kg
makler, popiszemy jak bedziesz.
Arczi faktycznie nie ma co wywlekac, nie chce zanizac tego czata
3 204 448. Vondeoff 2018-04-11 (23:55) Pipidówka
rozumie ale chciałem tylko wiedziec dziekuje za odpowiedz
rozumie ale chciałem tylko wiedziec dziekuje za odpowiedz
Vondeoff ale to inwestycja
2000 zł to nie jest tak dużo a kilogram złota i to w monecie super wygląda
Na ile ?
Vondeoff można zacząć od takiej inwestycji i kupić taniej a sprzedać drożej
3 204 453. qbam 2018-04-11 (23:57)
kubus spoko jest, ja sie tam do niczego niemieszam, to byly wasze sprawy i mnie to za bardzo nieintersuje co wy tam mieliscie miedy soba, to nie moja sprawa, spokojnie nie zanizasz tego czata, teraz tu sa juz sami swoji, mozna tak powiedziec juz niema elity przemadrzałej i chamskiej
kubus spoko jest, ja sie tam do niczego niemieszam, to byly wasze sprawy i mnie to za bardzo nieintersuje co wy tam mieliscie miedy soba, to nie moja sprawa, spokojnie nie zanizasz tego czata, teraz tu sa juz sami swoji, mozna tak powiedziec juz niema elity przemadrzałej i chamskiej
Bo srebro w normalnej sztabce słabo wygląda
Vondeoff Patrzę i widzę że podobne egzemplarze srebrne wystawiają po 3500 zł
sebastian słabo nie slabo ale miej taka sztabke zlota i srebra to jest cos
Ja już nie raz tak robiłem i zawsze się opłaciło . Ze srebrem w takiej ilości jeszcze nie zaczynałem
i ci tenicjanie pokrywaja sztabke srebra złotem co by wygladalo jak złota sztabka co?
Ostatnio kupiłem np buty za 80 zł i sprzedałem dziś za 160 zł
Arczi nie
Arczi nie da się aż tak oszukać
Srebro ma inną wagę i każdy kto się zna od razu to zauważy
Nie ma co oszukiwać
sebus wszystko sie da jesli sie chce i potrafi ja tam niejestem zwolennikiem oszustw ale znam takich kombinatorow tez ,ale to niewazne jest
Mnie chodzi o normalny handel czyli kupić taniej a sprzedać drożej
To niech oni tak robią ja wolę uczciwie
Tylko czy srebro później sprzedam
To jest pytanie
Buty kupilem za 80 zł sprzedałem za 160 zł
Aletosąbuty i każdy musi w nich chodzić
tak rozumie tobie chodzi o handel z tym okej, ale jesli bedziesz kupowal taniej a sprzedawal drozej to po kilku latach jestes bankrut ty pomysl lepiej jak cos kupic taniej i sprzedac tez ne drogo
A srebro kto kupuje ?
Arczi co Ty piszesz ?
Jaki bankrut ?
Kupuję taniej i sprzedaję drożej i bankrut ?
nie no co do butow to tak, widac kogos bardzo przyszpililo i potrzebował tych butow i tyle ci zaplacil za nie ale ty mu wczesniej nie powiedziales za ile je kupiles co czyy powiedziales?
Arczi nigdy nie pracowałeś w handlu ?
Ja mam smykałkę w Handlu rozumiesz ?
Jest taka zasada że nigdy nie mówisz temu któremu coś sprzedajesz za ile to kupiłeś
Arczi zadaje normalne pytania tylko moze nie wie ze nigdy tego sie nie mówi osobie ktorej sie cos sprzedaje
Bo i po co?
Mamznajomą która udziela kredyty. Ma dojście do prawie wszystkich banków.
Kiedyś mój kolega chciał kredyt
I spytał czy mu w tym pomogę. Powiedziałem że nie ma sprawy spytam się tej kobiety o wszystko.
Spytałem się jakie ma załatwić dokumenty i wszystko to co potrzebne.
nie nie niezrozumielismy sie sebastian chodzi mi oto ze sa ludzie kturzy inwestuja mala kase w biznes a chcieliby zaraz na tym kokosy robic, oto mi chodzilo glownie,nie nigdy nie pracowalem w handlu bo yto nie moja profesja, ale okej rozumie cie doskonale masz smykalke do handlu i sie w tym odnajdujesz to jest na plus u ciebie tez, ja raz handlowalem w zyciu tylko kolegi mmiodem, i niepowiem w ciagu 2 dni sprzedalem 258 sloikow roznego miodu i zarobilem okolo 3,750 złotych , ale tak to nie
Powiedziałem mu później co ma przygotować i on tak sobie chwilę pomyślał i mi mówi tak. Słuchaj a ile Ty na mnie zarobisz ?
I zrezygnował z tego kredytu dlatego żebym przypadkiem na nim nic nie zarobił. A kredyt miał naprawdę na wyjątkowych warunkach.
Arczi przez 2 dni sprzedałeś 258 słoików miodu ?
I zarobiłeś 3750 zł ?
To on Ci dał ten miód za darmo ?
Ja też sprzedawałem miód i nigdy tyle słoików nikt odemnie nie kupił
3 204 487. Sebastian_M 2018-04-12 (00:12)
Jest taka zasada że nigdy nie mówisz temu któremu coś sprzedajesz za ile to kupiłeś
nie no ja to wiem co ty piszeszz ja wiem ze niemowisz temu komus ze kupiles taniej, ja sie poprostu tylko zgrywam, z tym i sie smieje , wiem ze nigdy jak ktos kupi cos taniej a chce pozniej to sprzedac ciut drozej , to dlamnie normalka jest , tylko tak zapytalem, tylko wiesz jest ogol takich ludzi ktorzy zaraz odrazu chca sie nagle dorobic, odrazu a potem zamasdt sie dorobic naczyms bankrutuja oto mi chodzi,
nie no ja to wiem co ty piszeszz ja wiem ze niemowisz temu komus ze kupiles taniej, ja sie poprostu tylko zgrywam, z tym i sie smieje , wiem ze nigdy jak ktos kupi cos taniej a chce pozniej to sprzedac ciut drozej , to dlamnie normalka jest , tylko tak zapytalem, tylko wiesz jest ogol takich ludzi ktorzy zaraz odrazu chca sie nagle dorobic, odrazu a potem zamasdt sie dorobic naczyms bankrutuja oto mi chodzi,