Wpisy 3 203 045 – 3 203 144
10 kwietnia 2018 15:37 → 10 kwietnia 2018 18:29, 100 wpisów
mąż już czasu nie ma wogóle a ja sporadycznie zaglądam,ale może będę częściej,któż to wie
Ok zmykam i ja trzeba popracować
Miłego dnia i przychodźcie częściej
Miłego dnia i przychodźcie częściej
Forsami
Gratki za niedzielny ciąg - zwłaszcza, że był na 70-kach -
/ dawno dawno temu, pisałem tu o takim p Edwardzie - postaci z "mojego" kwartału - też takie COŚ śle no, ale, niestety, w tą niedzielę, akurat, miał pecha /
Gratki za niedzielny ciąg - zwłaszcza, że był na 70-kach -
/ dawno dawno temu, pisałem tu o takim p Edwardzie - postaci z "mojego" kwartału - też takie COŚ śle no, ale, niestety, w tą niedzielę, akurat, miał pecha /
noooo i dobrze, że nie na sucho TO walnąłeś - sporo takich się tu widzi, co to wypstrykują się
waląc spore ilości, co TO nie wiadomo kiedy wlata
i narka i powo
waląc spore ilości, co TO nie wiadomo kiedy wlata
i narka i powo
plan jest na lipiec Szczecin ,Świnoujście potem tydzień Dziwnówek
Gryksio jak o 14
Fizdy jedną k.9
Zgrywuniu idz
Dr wymiotlo cię...
Cześć.
Pasko , założylam konto > debiut 2011-04-15 < , minęło prawie siedem lat, wystarczy,nie chcę dłużej przebywać na Twoim portalu.
Pisałeś,ze chcesz podnieść poziom czatu tego nigdy nie osiągniesz. Dlaczego ? prosta odpowiedź ... niejednokrotnie o tym pisałam .
Żenujące wpisy pod moim adresem , kolejno > Kasingsa, emeryta, Sebastiana_M , Araba , Arczibalika i tez ich kretyńskie żarty pozbawione jakichkolwiek podstaw , których nie raczyłeś zauważyć ( czy aby na pewno ).
Byłam wtedy na czacie i TY też byłeś Pasko , wystarczy porównać minuty , protestowałam ostro!!
3 193 608. jocia 2018-03-30 (23:14) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Nie życzę sobie tego typu debilnych chamskich i prostackich żartów z wymienianiem mojego nicku Nie ze mną >>>> Zrozumiano ?? Mnie to nie " bawi ".
3 193 613. jocia 2018-03-30 (23:15) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Pasko > Arab i Sebastian_M
3 193 636. jocia 2018-03-30 (23:20) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Pasko > ban dla Araba i Sebastiana
W TYM SAMYM CZASIE Pisałes w KG , sympatycznej kioleżanki>> Krysieńki >
Księga gości użytkownika: krysieńka
Treść wpisu:
6 trafień 2/2 w ciągu 8 losowań .... WOW
Wesołych Świąt!
Autor wpisu: Pasko
Data wpisu: 2018-03-30 23:14:06
Te wpisy Sebastiana_M , to nie były jedyne, które mnie miały w jakiś sposób dotknąc.
Jak zwykle, Pasko, nie odróżniasz przyczyny od skutku . Banujesz tych, którzy reagują na przyczynę ( na zaczepki min. Sebastiana_M )
A teraz likwiduj moje konto, które nie jest Twoją własnością.
Ja załozyłam i ja żądam likwidacji.
Wszystkim sympatycznym i normalnym dziekuję za mile spędzony czas
Cześć
Pasko , założylam konto > debiut 2011-04-15 < , minęło prawie siedem lat, wystarczy,nie chcę dłużej przebywać na Twoim portalu.
Pisałeś,ze chcesz podnieść poziom czatu tego nigdy nie osiągniesz. Dlaczego ? prosta odpowiedź ... niejednokrotnie o tym pisałam .
Żenujące wpisy pod moim adresem , kolejno > Kasingsa, emeryta, Sebastiana_M , Araba , Arczibalika i tez ich kretyńskie żarty pozbawione jakichkolwiek podstaw , których nie raczyłeś zauważyć ( czy aby na pewno ).
Byłam wtedy na czacie i TY też byłeś Pasko , wystarczy porównać minuty , protestowałam ostro!!
3 193 608. jocia 2018-03-30 (23:14) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Nie życzę sobie tego typu debilnych chamskich i prostackich żartów z wymienianiem mojego nicku Nie ze mną >>>> Zrozumiano ?? Mnie to nie " bawi ".
3 193 613. jocia 2018-03-30 (23:15) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Pasko > Arab i Sebastian_M
3 193 636. jocia 2018-03-30 (23:20) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Pasko > ban dla Araba i Sebastiana
W TYM SAMYM CZASIE Pisałes w KG , sympatycznej kioleżanki>> Krysieńki >
Księga gości użytkownika: krysieńka
Treść wpisu:
6 trafień 2/2 w ciągu 8 losowań .... WOW
Wesołych Świąt!
Autor wpisu: Pasko
Data wpisu: 2018-03-30 23:14:06
Te wpisy Sebastiana_M , to nie były jedyne, które mnie miały w jakiś sposób dotknąc.
Jak zwykle, Pasko, nie odróżniasz przyczyny od skutku . Banujesz tych, którzy reagują na przyczynę ( na zaczepki min. Sebastiana_M )
A teraz likwiduj moje konto, które nie jest Twoją własnością.
Ja załozyłam i ja żądam likwidacji.
Wszystkim sympatycznym i normalnym dziekuję za mile spędzony czas
Cześć
To ostani mój wpis> jeszcze gryksa..!!!
doktorze
Krasnalko
vanality
Cześć, THE END.
doktorze
Krasnalko
vanality
Cześć, THE END.
Witam wszystkich na zielonym forum,gratuluję wysokich wygranych.Pozdrawiam serdecznie!!!!
taaaaaaa, no cóż
takie jest odwieczne prawo przyrody
witaj altera
takie jest odwieczne prawo przyrody
witaj altera
dusia
Dusia
ale, bo przecież Jola /Nasza Droga/ właśnie napisała, że robi rząd i znika stąd...
Dusia
ale, bo przecież Jola /Nasza Droga/ właśnie napisała, że robi rząd i znika stąd...
Altera witaj wsród nowych
jedni odchodzą inni przychodzą jak w zyciu
jedni odchodzą inni przychodzą jak w zyciu
junak to pilnuj ich ,i tak jak poprzednio pisałam one od razu nie chcą wchodzić
moje wyśnione też nie zawsze wchodzą w tym samym dniu,ale pamiętam je przy następnych los.
jacunn
oki, ale jeśli mleko, to jedynie kwaśne
...
też macie takie odczucie, że
najwyższe wypłaty w drapkach są naprawdę w większości w budach firmowych ?
oki, ale jeśli mleko, to jedynie kwaśne
...
też macie takie odczucie, że
najwyższe wypłaty w drapkach są naprawdę w większości w budach firmowych ?