Wpisy 3 202 526 – 3 202 625
10 kwietnia 2018 00:08 → 10 kwietnia 2018 07:51, 100 wpisów
tak za mlodu to bylo wchodzenie na dach 11 pietrowego wiezowca patrzenie w dol wolanie kolezanek i kolegow panownie wtedy milicjani musieli prosic by sie zeszlo
granie na glownej plycie boiska puszka od cocacoli czy tez pepsi za kare sprzatanie dookola stadionu by sie rodzice nie dowiedzieli
vonde a ty pewnie biegales jak tak to pytanie ile miales lat lub latek
jak za kobietami zescie biegali to sie nie dziwie ze nago i w tym wieku no chyba ze pelno ludzi bylo to mieli niezly ubaw
Na dodatek z tego mola skakaliśmy do wody.Dopiero następnego dnia scierpła nam skóra,kiedy okazało się że w dnie są stare pale i można było skręcić kark
no to ładnie byscie sie nadziali na pale przechodzac do histerii i byscie byli w programie 1000 sposobow na smierc
Było to ok.22-giej,a spacerowiczów sporo
Jeden pytał czy dlaczego nago ,czy dlatego żeby było łatwiej pływać??
Odprzygłupie:żeby mieć suche gacie
Jeden pytał czy dlaczego nago ,czy dlatego żeby było łatwiej pływać??
Odprzygłupie:żeby mieć suche gacie
Napiszę dzisiaj do Pasko, by skasował moje konto
Spokojna głowa >> gryks.
W KG Pasko Toje sugestie
Spokojna głowa >> gryks.
W KG Pasko Toje sugestie
Arci wyłaź z okopów,nie przejmuj się tymi no wiesz czym,brakuje tu Ciebie na czacie,a wiem,że nie masz bana
Pan,może całkiem usuś KG,bo jeżeli usunąłeś 160 wpisów zostawiając trzy, to co ty chciąłeś ukryć, no chyba samą krytykę na siebię,nie dziwię sie temu,jeżeli masz taki charakter
Miło czasem zajrzeć i zobaczyć jak się prawaki żrą między sobą.
galik przeczytaj swoja KG,i skasuj moje wpisy
Według prawaków to prawie każdy jest lewakiem-starczy,że ktoś nie jest głupkiem,złodziejem czy bandytą jak ci z pis-u i przybudówek.
przygłupie,a własnie zastanawiałem się skad biora się takie przygłupawe ludzie jak ty
Wracaj do podftawówki i naucz się pisać prawaku-to jest za darmo i nie boli.
wystarczy posłuchać o aferach za rządów tych złodzieji z PO i PSL, a dowiesz się wszystkiego,a ty chyba nie kumaty jesteś
Ja cię nie będę uczył bo to syzyfowa praca-fiksacje nt. pederastów mają zwykle sodomici.
chłopaki nie kloccie sie poco to komu i nie wyzywajcie sie to niema sensu,tak to prawda jest co galik pisze, rzad PO I PSL to sa zlodzieje powinni byc jak najszybciej rozliczeni za to co przez 8 lat zrobili, dla polakow, jestem za tym jak najbardziej, ale ze to niejest stronka przeznaczona do politykowania odpuscmy wszyscy sobie poruszanie na tejj stronce polityki,i uszanumy kazdego poglady i przemyslenia, co do bledow wszyscy robimy jakies bledy i tez je popelniamy, niema osob nieomylnych, wszyscy praktycznie jestesmy tacy sami , przestanmy sobie wzajemnie ublizacm, Marku M62 PRZYWOLUJE CIE DO PORZADKU,
Ty arczi to możesz swoją rąsie do porządku przywoływać,bo kobieta żadna cię chyba nie chce.
marku m 62 pewny jestes ze mnie nie chce zadna kobieta? a skad takie wysnowasz przypuszczenia
wogole co?
a wiesz z kim ty wogole piszesz człowieku?
wogole co?
a wiesz z kim ty wogole piszesz człowieku?
jakie słownictwo,czu ty chociaż wiesz co to znaczy?przeciez ty przygłup
chcesz marku zejsc tu z czata wogole i dolaczyc do nieobecnych z tej stronki, ja cie prosze po dobroci abys na tej stronce nie poruszal tematow politycznych i uszanowal nasz poglady i spostrzezenia jak ja szanuje twoje poglady i spostrzezenia, i tymi slowami przywiolujacymi cie do porzadku nie okreslam zlosliwosci w twoja strone lecz prosze cie abys swoje poglady zachował dla siebieja niechce tu rozmawiac na tematy polityczne bo to niejest ani czas ani miejsce do tegowiec wybacz ze ci podziekuje za ta rozmowe o plityce
dobra lewaku cudaku ,bedę kończył,bo nie ma sensu taka gadka,gdbyyś dorównywal mojemu intelektowi to co innego,ale ty konował i dno moralne
ja nie jestem donosicielem kolego, a z tego co wiem to wszystkie te teksty nocnych ostatnich eskapad tutaj rejstruje system i pasko to przeglada, i sie niezdziw jak po przeczytaniu tego zostaniesz stad usuniety, ja napewno niedoniose na ciebie
po co tu w ogole siedzisz lewaku,żeby komuś ubliżać?,zjeżdzaj gnojku stąd i sie więcej nie pokazuj,zrozumialeś?
Tak-jutro sprzedaję mieszkanie,meble,antyki i wy....dalam do Izraela albo na Madagaskar.
galik ja do ciebie nic niemam wiec spkojnie i onic cie niobwiniam, wies na spokojnie prosze
marek-m62 zrobisz co uznasz za stosowne,nikt cie z tad niewygania przecierz, chcesz to zostan, jesli chcesz wyjechac to jedz i niech ci sie szczesci i wiedzie obojetnie gdzie bedziesz czy w izraelu czy na madagasjkarze czy w auschwitz. pamietaj ze tu miales kolegow i znajomych kturzy cie szanowali i ktorzy cie pamietaja,a na wycieczke tam zawsze mozesz jechac jesli tylko chcesz?
dobranoc chlopaki co złego t onie ja
galik ja sie niegniewam na ciebie wcale nic a nic spkojnie przyjacielu inieprzepraszaj mnie za nic bo nie ublizykes mi niczym i niejestem na ciebie wcale zdenerwowany niczym na marka m62 tez nie
jeżeli chodzi o tego marka to albo naćpany,jak wszystkie lewaki,albo faktycznie żydek bo do izraela,a jak na madagaskar to psychol,tyle w temacie
moze lubi dalekie podroze
zajrzyj za chwile do swojej kg
dalekie podroze jak do izraela, emiratow arabskich, bombaju, bangladeszu, lub islamabadu podobno podroze krztałca czego nie wybrac ma sie maremek m62
grunt to sie ddobrze bawic bez wzgledu gdzie sie w danej chwili jest