Wpisy 3 201 640 – 3 201 739
8 kwietnia 2018 15:03 → 8 kwietnia 2018 19:50, 100 wpisów
Większość ludzi to nie do wierzę a przyznać się do błędy czy tam nie pewności nie ma napisać że się pomyliło ale niech to zostanie
Gratuluje Forsami nie jest to nie wiadomo co ale cieszy taki zwrocik będzie na dalsze wygrane jeszcze raz gratuluje
Nie musisz specjalnie do mnie przyjeżdżać by to wkleić Forsami kup sobie w końcu tą kartę 16 gb i będzie gitara i nie będzie śmietnika
20 zl zostawila tobie bys dalej sie puszczal z prykasem bylo 500 teraz jedno 0 wiecej
Tymczasem tymczasem jak w tej reklamie idę narazie. Bo mnie zapraszają oni czują wemnie piniondz
zonke zawolalem by wybrala 10 liczb zaraz je typne no i wysle niech ma
Do wieczorka do losowania chyba że się wyrobię ze wszystkim to będę szybciej
no to sie typlem 10 zony reszta moja ide na obiadek i sie puszcze
Arsenal
2 - 1
Southampton
2 - 1
Southampton
Dortmund
0 - 0
Stuttgart
0 - 0
Stuttgart
Crotone
1 - 0
Bologna
1 - 0
Bologna
Verona
1 - 0
Cagliari
1 - 0
Cagliari
Nie Wierny Tomasz
Poczekaj jeszcze trochę To Ci oko Zbieleje HAHAHAHAHAHA
Poczekaj jeszcze trochę To Ci oko Zbieleje HAHAHAHAHAHA
wiesz sytuacja moze sie nie powtorzyc, bo nie ma sie wplywu na wyniki
3 201 569. Rrrooobbbeeerrrttt 2018-04-08 (14:24)
Ja mam telefon z kamienia
i głowę też
Ja mam telefon z kamienia
i głowę też
3 201 600. Rrrooobbbeeerrrttt 2018-04-08 (14:44)
Ala ma kota i psa
koty, to wiesz gdzie masz...............
.
Ala ma kota i psa
koty, to wiesz gdzie masz...............
.
3 201 694. angierski 2018-04-08 (17:06)
gryks76 zawsze zadowolony z rezultatow gry
jak nie jak tak przeciez to gra
gryks76 zawsze zadowolony z rezultatow gry
jak nie jak tak przeciez to gra
Co pogoda w Legnicy popołudniu się popsuła leje grzmi błyskawice
Już by mogły by być mistrzostwa w rasyji typowania by się oglądnelo pogadalo u buka zagralo
No pewnie,niech graja...chociaz nie wyjda nawet z grupytaka prawdaobym sie mylil
Tomi po czym Wnioskujesz jeszcze nie zaczeli grać wszystko możliwe Arabia np może dojść do finału bo czemu by nie
Senegal i Kolumbia to dryblasy,gracze silowimy to raczej drobniaszki...pierwszy mecz pokaze gdzie jestesmy
Tylko czy dobrym pomysłem jest grać 3 obracami a z drugiej strony jak 4 to kogo tam dać oby było ok
Zgrywus troche racji masz...Lewego beda pilnowac,przydalby sie ktos drugi...czy Milik ma forme?
No tosiek ,zarty sie skonczylynowe tabele,nowe przemyslenia...cos musze ustrzelicpn,czw,sobota...