Wpisy 3 201 541 – 3 201 640
8 kwietnia 2018 14:16 → 8 kwietnia 2018 15:03, 100 wpisów
Forsami w końcu Forsa
brawo jarek.........co nie ktorym sie poszczescilo z 70 tkami ......
8 70 hehe
sciema forsajest 21 wiek nie wciskaj ze nie masz takiego sprzetu by zdjecie glupie zrobic i wkleictakie bajki to nie nam...
U***lwm ręce w smarze ojcu zachciało sie wyciągać kultywator i brony bo sąsiad jutro ma cos robic w polu
po jakiemu ma dawać skan ,on to żonie tylko dajeniewierne Tomaszki
moze i trafil ale bez jaj w tych czasach zeby nie moc wkleic glupiego zdjecia to zart jakis...
jarek skan czy tez nie mozesz wkleic?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Damian rozumiem twoje obawy pisze jasno telefon jest zaśmiecony i zdjęcia nie doda...
to kolega albo ktos z rodziny niech zrobi fote i po sprawie hehe, ale ok nie bede sie czepial poprostu smieszne to jest i tyle.narka
Ja mam telefon z kamienia
Ja mialem 38 lat jak kupilem tablet...komputera nigdy nie mialem,czarna magiateraz czy z tela czy z tabletki robie co chceda sie nauczyc jak sie czlowiek bawi
Tomi ha 38 bende mial za 3lata masakra
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
gryks zobacz takie do mini z chybika dał mi
11,16,22,24,32
1,5,20,24,36
11,16,22,24,32
1,5,20,24,36
dusia............ ide cos typnac choc po takim losowaniu to chyba z chybika wieczorem albo kaszane misz masz lub jakis ciag idac dalej ciagami jak tak to bym nie dawal malych 20 stek ani 50 stek a tym bardziej 70 tek choc ho wie czy ts ich nie pociagnie ala powtorka z rozrywki
teraz patrze że 4 powtórzone z wczorajszego losowania ,chyba mało realne żeby jeszcze raz powtórzyli
jak bys miala wybrac z 10 tek i dac 5-7 liczb ktora bys dala 30 tki 40 tki 60 tki a moze nastki ja bym chyba dal 30 stki
Ala ma kota
Ala ma kota i psa
Forsami jak co to jak dasz rady to wklej w profil n niedowiarkom w swoim czasie
Kochany, zerknij przez okno, co to za sarenka biega w naszym ogrodzie.
- Po pierwsze: to nie sarenka, ale krowa.
- A po drugie: to nie okno, tylko lustro.
- Po pierwsze: to nie sarenka, ale krowa.
- A po drugie: to nie okno, tylko lustro.
Forsami jak chcesz to w kleje z fejsa do komputera i później dam na swój profil
6/9 tylko
Mulag podam ci moje hasło na Messenger przejdz na Messenger dobra...
Ludzie nie rozumieją że ktoś nie wie jak zrobić to na pewno ściemnia
Zapraszam tych Niewiernych Tomaszków na mój profil co nie uwierzyli memu słowu Ala ma kota Robert.. a jamam 8/10= 520 złotych Alleluja Alleluja Alleluja Jezus Żyje
koparka opadnie ja ma ktoś godność zawsze moze powiedzieć nie wierzyłem sorki to ktoś taki też ma klasę
Forsa jestes wielki nie tylko w wymyslaniu nowych potraw ale takze w wygrywaniu
Brawo Ty
Brawo Ty
Mulag ja wiem jak sie dodaje zdjęcia do swojego profilu tylko że jak mam tak telefon zaśmiecony że nic nie idzie zrobić no to nie będę z osobna jak dzieciom tłumaczyć Mulag dziękuję ci za pomoc..