Wpisy 3 201 318 – 3 201 417
8 kwietnia 2018 09:51 → 8 kwietnia 2018 11:29, 100 wpisów
Cześć
Gdzie jest islandorka znalazła chopa
każdemu sie zdaje że jego to nie dotyczy a potem diagnoz , wyrok i .....niewydolna słuzba zdrowia czyli wykańczalnia
Islandorka wiemy ze nas szpiegujesz
kędzior najlepsi młodzi do zapintalania po co starych trzymać usilnie przy zyciu i kasę na służbę zdrowia......?
3 201 321. Pan 2018-04-08 (09:51) Maj..M+L
jocia jesteś na odwyku?
Nie
jocia jesteś na odwyku?
Nie
Gdzie jest islandorka
Na Litwie 90 procent ludzi kupuje tytoń nie legalnie
Ktoś mnie wołał
Co chciał??
O już poszedł
Co tam zb
14000 zł trafione
Dziś jadę nad morze, na gofry
Słyszałam tyle że na sucho
Na sucho
Zb czem u nie grasz real
Zdjęcie profil zagrałem
Adis cienko było nie...
Nie gram, szkoda kasy
24 godziny wcześniej
Zb graj do skutku masz fart
Islandorka za nie dlugo 4 lipca
Gdzie
Islandorka nie grasz szkoda kasy wystarczy 1.25 i masz 300 000
Wczoraj pisałem że Jędrzejczyk Joanna się zgrywala ...I przegrała Była pewna że zmiecie amerykanke a ta pokonała ja na punkty
Też nie gram w mini I kaskadajutro Multi ewentualnie we wtorek na 7 liczb 3 zakłady
na 14h 1x10 typowane 1x5 typowane oraz 1x5 2x7 w mini 4 zaklady w lotto 2 zaklady nad mini lotto trza mi jeszcze popracowac
na ta chwile lech moim faworytem widziales pewnie terminarz ost mecz lech - legła
Ułożyło się fajniejeszcze niech Marciniak sędzia będzie i zadyma murowanamyślę że jeszcze Jaga trochę powalczy
wolalbym walczacego gornika strzelajacego angulo jakis hamulec sie im wlonczyl ....... z jagi uszlo powietrze za to wisla z plocka no no moze w tej mistrzowskiej namieszac rozczarowala wisla z krakowa zdeka korona byla skazywana na spadek nie malrze a w 8 jest a ukochane zaglebie lubin coz mam nadzieje ze nie bede dalej patrzyli na nikogo bede grali w kazdym meczu na calego a na koniec sie zobaczy
co do kopanej jeszcze nie moge sie doczekac juz tych mistrzostw w pieknym rosyjskim kraju
Miałem wczoraj 3 zakłady Mini systemem na 7 liczb i nic 1/7 0/7 i 2/7 i kilka normalnie na 5/5 no nie idzie wygrać kopru włoskiego nać
forsa we wt 9 baniek trza cos wybrac typnac z tych co wczoraj typlem dalej dam raczej i byc moze typne jako 6/6 03,37,40,45
forsa a na dzis masz cos puszczone czy masz sie gdzie puscic i sie jeszcze puscisz
Gryks dziękuję jakoś tak wyszło.. cóż z tego jak do rankingu 100 najlepszych w Polsce nie mogę się załapać...może ten miesiąc będzie lepszy
Gryks76 mam Mini 2 zakłady systemowe na 7 liczb 6 zakładów jeszcze na dwa losowania i taki mój stary z profilu jeden nagrane jest i Multi Multi Ekstra Pensja zagrałem bo dzisiaj bym musiał jechać specjalnie na cpn a tam zawsze jakiś problem ..
Forsa...lepiej multi delikatnie...nawet jak 2 zl zwrotu ale satotek jak jednoreki bandyta...cieszysz sie jak wpadnie odpad ,nie liczysz ile wlozyles
Gryks76 Radość Radość Radość rozumiesz Alleluja Alleluja Alleluja
Hej ktoś coś ma ? Bo nie wiem czy się ruszać grac
9,15,19,39,?
9,15,19,39,?
Wiosna
Zbyszek co to za wiosna ...bry..bry. zimno już moja jesień cieplejsza...
Forsami koniec zimy koniec fali juz nie będą nas