Wpisy 3 201 295 – 3 201 394
8 kwietnia 2018 09:43 → 8 kwietnia 2018 11:04, 100 wpisów
Doktor ważne żeby było na jedzenie i rachunki ,tzw podstawowe utrzymanie a czy bedziesz jeździł mercedesem czy na rowerze to sprawa drugorzędna
miesiąc temu odszedł mój teść --rak płuc / po 3 miesiącach od diagnozy
Czytam, czytam...........> i tak się zdenerwowałam,że muszę zapalić
Doktor2p znam babkę co pali od malolata ma 93lata i pali bez fitra ma swoje kury i je 30 jaj tygodniowo
teraz to samo ten sam wyrok ojciec znajomej
palaczy zapraszam do hospicjum na parę dni -- wylęczą się z nałogu
palaczy zapraszam do hospicjum na parę dni -- wylęczą się z nałogu
jacum nie dla każdego
znam ludzi co smalec wpieprzali żeby jeździć furą
znam ludzi co smalec wpieprzali żeby jeździć furą
Cześć
Gdzie jest islandorka znalazła chopa
każdemu sie zdaje że jego to nie dotyczy a potem diagnoz , wyrok i .....niewydolna słuzba zdrowia czyli wykańczalnia
Islandorka wiemy ze nas szpiegujesz
kędzior najlepsi młodzi do zapintalania po co starych trzymać usilnie przy zyciu i kasę na służbę zdrowia......?
3 201 321. Pan 2018-04-08 (09:51) Maj..M+L
jocia jesteś na odwyku?
Nie
jocia jesteś na odwyku?
Nie
Gdzie jest islandorka
Na Litwie 90 procent ludzi kupuje tytoń nie legalnie
Ktoś mnie wołał
Co chciał??
O już poszedł
Co tam zb
14000 zł trafione
Dziś jadę nad morze, na gofry
Słyszałam tyle że na sucho
Na sucho
Zb czem u nie grasz real
Zdjęcie profil zagrałem
Adis cienko było nie...
Nie gram, szkoda kasy
24 godziny wcześniej
Zb graj do skutku masz fart
Islandorka za nie dlugo 4 lipca
Gdzie
Islandorka nie grasz szkoda kasy wystarczy 1.25 i masz 300 000
Wczoraj pisałem że Jędrzejczyk Joanna się zgrywala ...I przegrała Była pewna że zmiecie amerykanke a ta pokonała ja na punkty
Też nie gram w mini I kaskadajutro Multi ewentualnie we wtorek na 7 liczb 3 zakłady
na 14h 1x10 typowane 1x5 typowane oraz 1x5 2x7 w mini 4 zaklady w lotto 2 zaklady nad mini lotto trza mi jeszcze popracowac
na ta chwile lech moim faworytem widziales pewnie terminarz ost mecz lech - legła
Ułożyło się fajniejeszcze niech Marciniak sędzia będzie i zadyma murowanamyślę że jeszcze Jaga trochę powalczy
wolalbym walczacego gornika strzelajacego angulo jakis hamulec sie im wlonczyl ....... z jagi uszlo powietrze za to wisla z plocka no no moze w tej mistrzowskiej namieszac rozczarowala wisla z krakowa zdeka korona byla skazywana na spadek nie malrze a w 8 jest a ukochane zaglebie lubin coz mam nadzieje ze nie bede dalej patrzyli na nikogo bede grali w kazdym meczu na calego a na koniec sie zobaczy
co do kopanej jeszcze nie moge sie doczekac juz tych mistrzostw w pieknym rosyjskim kraju
Miałem wczoraj 3 zakłady Mini systemem na 7 liczb i nic 1/7 0/7 i 2/7 i kilka normalnie na 5/5 no nie idzie wygrać kopru włoskiego nać
forsa we wt 9 baniek trza cos wybrac typnac z tych co wczoraj typlem dalej dam raczej i byc moze typne jako 6/6 03,37,40,45
forsa a na dzis masz cos puszczone czy masz sie gdzie puscic i sie jeszcze puscisz
Gryks dziękuję jakoś tak wyszło.. cóż z tego jak do rankingu 100 najlepszych w Polsce nie mogę się załapać...może ten miesiąc będzie lepszy