Wpisy 3 200 518 – 3 200 617
7 kwietnia 2018 17:47 → 7 kwietnia 2018 19:39, 100 wpisów
jocia tobie to dolega z panem przez was nie idzie tutaj siedziec albo wy zostaniecie tutaj sami albo bez was bedzie atmosfera wybor do paska
bo az sie chce wymiotowac na ich wpisy ma byc tak jak oni uwarzaja pasko
3 200 521. gryks76 2018-04-07 (18:05) nicki pan jocia zadymiarze
jocia tobie to dolega z panem przez was nie idzie tutaj siedziec albo wy zostaniecie tutaj sami albo bez was bedzie atmosfera wybor do paska
No kibolek ultimatum postawił
No kibolek ultimatum postawił
cos ci sie czlowieku nie podoba bo mi twoja obecnosc nie umiesz z innymi w zgodzie zyc
lepiej tak pozatym byc kibolkiem jak piszesz niz takim jak ty fajne masz zycje
3 200 537. gryks76 2018-04-07 (18:26) nicki pan jocia zadymiarze
cos ci sie czlowieku nie podoba bo mi twoja obecnosc nie umiesz z innymi w zgodzie zyc
Czyli Tobie gryks nie podoba sie obezsność Pana..
i sam sobie przeczysz, bo nie potrafisz życ w zgodzie z Panem
Czyli Tobie gryks nie podoba sie obezsność Pana..
i sam sobie przeczysz, bo nie potrafisz życ w zgodzie z Panem
wracaj i nie wracaj juz tyle osob przez was odeszlo nie umiecie uszanowac kogos zdania musicie swoje dodac osmieszyc wyszydzic
i juz zaczol nie potrafi innaczej pasko milego czata z nim kiedy on i ta jocia to dym
....jakieś ultimatum stawiasz adminowi
tobie instalacja rypnęła kibeolku?
tobie instalacja rypnęła kibeolku?
A ja wertuje mapki,jestem kibolkiem Lecha ,mecz z radia i szukam skutera albo samochodu do kupieniawszystko na raz+ nowe tabele robie z multi
to nie ultimatum to informacja ze fajni ludzie odeszli odchodza i odejda a fajnie sie z nimi rozmawia zartuje ale ty i tak tego nie pojmiesz wiec nie ma sesu z toba dyskutowac z szynszylami sie dogaduje lepiej
Gruyks, to napisz co wyprawia Sebastian_M , jak mnie nie ma na cxacie.
Uważasz, ze dobrze robi , pisząc o mnie idiotyzmy ?
Piszę za siebie. Pana tez obrabia..
Czy Twoim zdaniem to jest w porządku ?, czy Sebastian_M , nie drobi zadymy?
Pisałam kiedys, ze nie życzę sobie głupawych żartów
Uważasz, ze dobrze robi , pisząc o mnie idiotyzmy ?
Piszę za siebie. Pana tez obrabia..
Czy Twoim zdaniem to jest w porządku ?, czy Sebastian_M , nie drobi zadymy?
Pisałam kiedys, ze nie życzę sobie głupawych żartów
Czy z chatu na Mp korzystają osoby pełnoletnie?
jocia za logiczne to co napisałaś dla gostka którego tylko Szynszyl kuma
http://fakty.lca.pl/legnica,news,69507,Aktywna_Legnica_poszukuje_gumowej_kaczki.html
kaczka poszukiwana helep
kaczka poszukiwana helep
patrzac na te mecze i brak vara i ploty ze wsio pod lechie cos w tym jest
Czy na wieczor zapowiadaja trzydziestki?poprosze stado trzydziestek
mi ta kaczka by nie przeszkadzala tak jak nie przeszkadzal pomnik przyjazni polsko radzieckiej
nie bede johno komentowal ale podteksty chodza po miescie moze sie domyslisz co i jak
No tak...rozstrzelali sie 4:0Lechia to Peszko i ekipa a u nas pi...
arka chyba sobie odpuscila bo i tak wiadomo kto spada piast i sandecja arka mierzy w pucharek
jak to po tych 30 zaokraglaja pkt do gury 45 zaglebia na ta chwile po podziale 23??
wg mnie jak pisalem piast sandecja spadaja do ekstraklapy miedz i katowice fajnie by bylo w legnicy mam blisko na stadionik w lubinie jak mieszkalem tez mialem blisko teraz tylko dojazdy
z 45 daja na 46 robi sie 23 zgrywus tak pytam bo nie pamietam nie chce mi sie przepraszam za lenistwo szukac