Wpisy 3 200 033 – 3 200 132
7 kwietnia 2018 03:31 → 7 kwietnia 2018 09:42, 100 wpisów
chodz i tu o sniezynka onim mowicie?
co on tu cos wam proponowal ?
co on tu cos wam proponowal ?
galik ale ja naprawde niejestem w tym temacie obeznany nic na ten temat niewiem, a takiego niku nniewidzialem wiec niemoge sie nic na ten temat tu wypowiadac bo nieznam tematu, galik to dlamnie nie jest istotne, kto sie czepial a kto nie, ja niejestem obroncom jak ja to nazywam sprawnych umyslowo inaczejniz ja
czyli gejow inaczej mowiac
Jeżeli używanie nicka:"Pedzio",albo postawienie tęczy przed kościołem nie jest prowokacją-to nie wiem co jest
dobra jest juz pozno ja tez juz klade sie spac dzieki za mila rozmowe, co zlego to ne ja, i ktoregos z was czyms obrazilem to z gory przepraszam , naprawde niechciałem wybaczcie, jesli bym jutro dostał bana za co kolwiek od pasko co tu napisalem, to sie niezdziwcie jesli mnie tu niebedzie , podejrzwam ze moze i tak byc z psychologicznego punktu widzennia moze to byc oczywiste i dlamnie tez, trzymajcie sie cieplo chlopaki i zycze wam szczescia w grach
dobranoc
dobranoc
no okej wroce po banie jak sie uda galik a ty zaci niby mialbys dostac bana przecierz nic nie zrobiles zlego nikomu
WSZYSTKICH qrva ZBANOWAĆ
Albo jest równość,albo nieże o wolności i braterstwie nie wspomnę
Albo jest równość,albo nieże o wolności i braterstwie nie wspomnę
a najlepiej zamknąć całą strone i bombę atomową jeszcze piznąć i to byłby koniec,zgadza sie gonzo?
moim zdaniem nikt nie powinien dostac bana tylko wszyscy powinnismy zyc w zgodzie .wzajemnie sie szanowac nieklocic, i pomagac sobie i grac i ogrywac tesika z kasy tak jak on znas zdiera kase to my teraz z niego
dobra juz nieprzeciogam struny w dobrej nocy panowie
A ty tańcz tańcz tańcz, A ty pij pij pij drinka z pomarańcza .....
3 199 668. jocia 2018-04-06 (22:34) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Dlaczego Janosik dostał bana, Krzysio, Pikolo
Pasko
tak patrzac 2 osoba by sie jeszcze nalerzalo sa nie reformowalne!!!! jak wchodza tylko narzekaja narzucaja wlasne zdanie wlasne poglady krytukuja komentuja jak by sie do nich pisalo o nich
Pasko
tak patrzac 2 osoba by sie jeszcze nalerzalo sa nie reformowalne!!!! jak wchodza tylko narzekaja narzucaja wlasne zdanie wlasne poglady krytukuja komentuja jak by sie do nich pisalo o nich
wiekszosc fajnie ze soba rozmawia zartuje a im sie nie podoba nic a potem ale ze sie ma cos do nich wystarczy luknac czacik po 22
pewnie nie jeden multipaskowicz zauwarzyl ze jak nie ma 1 z 2 osob to jest mila atmosfera przez nich islandorka tutaj nie zaglada
Gryks...Lotto twoje liczby zagrałem co podałeś wczoraj ale już nie pamiętam jakie...bo wczoraj to wiesz...
Gryks jak chcesz to dzisiaj zagraj do poniedziałku bo jutro pozamykane ...
forsa odpowiedzialnosci nie ponosze ale z tych 7 baniek poprosze 1 banke
3 199 668. jocia 2018-04-06 (22:34) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Pasko
sie dziwi co prawda krzysio ostatnimi czasy byl grzeczny sama zreszta go uspokajalas a teraz zdziwko janosik nie wiem za co a pikolo tez nie wiem ale sie nalerzalo bo psul atmosfere piszac wprost to powyzej to o tobie i okims o nicku pan gdy was nie ma jest milo przez was duzo ludzi nie pisze i jeszcze dajesz rzułta kartke ta rzułta to dla ciebie for you
Pasko
sie dziwi co prawda krzysio ostatnimi czasy byl grzeczny sama zreszta go uspokajalas a teraz zdziwko janosik nie wiem za co a pikolo tez nie wiem ale sie nalerzalo bo psul atmosfere piszac wprost to powyzej to o tobie i okims o nicku pan gdy was nie ma jest milo przez was duzo ludzi nie pisze i jeszcze dajesz rzułta kartke ta rzułta to dla ciebie for you
http://fakty.lca.pl/legnica,news,69507,Aktywna_Legnica_poszukuje_gumowej_kaczki.html
uwolnic kaczke
uwolnic kaczke
http://fakty.lca.pl/legnica,news,69478,Jest_policyjne_dochodzenie_ws_gumowej_kaczki.html
tutaj poszukiwana kaczka kto kolwiek widzial kto kolwiek wie
tutaj poszukiwana kaczka kto kolwiek widzial kto kolwiek wie
mniam mniam ide do sklepu ózupelnic zapasy weekend trza sie zrelaksowac na rurzne sposoby
dzis nasza wspaniala jedyna w swoim rodzaju liga konczy 30 kolejke i beda podzialy
Witam
15,17,75__32,63/3__68,76__7,61__
2,80__64,74/44__13,59__20,45/66_
_10,65__8,28__34,39__29,54/35
13,36,38__7,18,30
15,17,75__32,63/3__68,76__7,61__
2,80__64,74/44__13,59__20,45/66_
_10,65__8,28__34,39__29,54/35
13,36,38__7,18,30
dziś sen system mini lotto
zapamiętane liczby to
1,2,3,5,6,7,8,
trafione w śnie 1,2,5,8
czyli 4/7
zapamiętane liczby to
1,2,3,5,6,7,8,
trafione w śnie 1,2,5,8
czyli 4/7
zmykam do sklepu na zakupy bo jutro wycieczka ładna pogoda trzeba korzystać z uroków wiosny
słowo ze snu ,,integia "przypomniałam sobie ale miało jeszcze dalej
nazwe ale nie pamiętam
nazwe ale nie pamiętam
JUNAK TYLKO PAMIĘTAJ O TYCH SENNYCH BO MOGĄ JAK NIE RAZEM to po kolei wlatywać